19 yaşındayım ve bebeğimi kucama almama artık günler kaldı allah isteyen herkeze nasip etsin çok güzel bir duygu
yok canım hamile değilim.kızlar ya testi yaptıktan sonra silik çizgi oluşmuş ama baya bi sonra.hamilemiyim acabaa
selam canım evet konu sahibi hiç girmior burayaa
Aleyküm selam canım.. ne var ne yok?
ii diyelim ii olalaım sen nasılsın iyi misinn
yok cnm allaaha şükür de cadı kzımla uğrşaıyorum hiç uyumuyorrrr sabahları 6 da yatıyor uykusuzluk çok kötüüHayırdır canım bir sorun mu var?
Ben de idare ederim sınavlarım var pf pf
Yarın sabah iki tane sınavım var
yok cnm allaaha şükür de cadı kzımla uğrşaıyorum hiç uyumuyorrrr sabahları 6 da yatıyor uykusuzluk çok kötüü
selam canım evet konu sahibi hiç girmior burayaa
slmm kızlar cumamız mübarek olsun can kuzularım kusara bakmayın baya oldu buraya girmeyi ama işte mide bulantılarıyla başım dertte hiç bişey yiyemez oldum ama yinede şükür arada geciyo geçtigi zaman da evi toplamaya calışıyorum yoksaa ... götürecek evimi kanepelerin altını silemiyorum nezamndır beynim de boyna dönüp duruyo biri gelse altına bişey kaçırıp almaya falan kalksa beni kınar nebiçim karı bu diyee ahhh ahhh neyse artık sık sık topigimi ziyarete gelecem bu arada teyzeleri gecen bebegimi gördüm kesesine yerleşmiş kuzum benim
sanada hayırlı cumalar cnm. kendıne dıkkat et . ay cok sevındm demek bebıs gorundu :) rbbm en hayırlı zamanda kucagına almayı nasıp etsın . ben hala adet olmadm 2 gun once doktora gttm herseym normal . bebekde yok kıstte yok . kan degerlerım hersey normal xs bugun 41.gunum bıde. neden bole oldu bu sefer anlamadım. tartusal verdı baklm ıcıyrm. ıns bı gun hayırlsyla bende bebegıme kavusurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?