17,18,19 yasinda evli olup anne olmak isteyenler :))

yok canım hamile değilim.kızlar ya testi yaptıktan sonra silik çizgi oluşmuş ama baya bi sonra.hamilemiyim acabaa

Canim naptin test yaptinmi o testten sonra, bi kac gundur yazmamissin meraktayim :)
Bazen testler cok erken hamilelikte daha havas calisip ikinci cizgiyi gec gosterebiliyor ama yinede ilk 10 dakika icinde gordugun sonuc en dogru olandir diye dusunuyorum

8 ay önce yaptığım düşükten sonra adetim düzenliydi ama bu ay 19 gün oldu adet olmadım test yaptrdm doktora gittim negatif bi sorunda yok çok canım sıkkın ya neden böyle oldu anlayamıyorum ilaç kullanıyorum şimdi adet olmak için

merhaba kızlar ben 22 yaşındayım ve 20 Aylık evliğim 3, Ayımda hamile kaldım ve 2,5 aylıkken aldırmak zorunda kaldım bebeğimi çünkü ölmüştü oğluşum o günden beri gelen giden yok adetimden 4 gün geçti canım çok tuzlu ve ekşi istiyor normalde adet vakti tatlı isterdim hep ama salatalığı tuzlayıp yemek istiyorum onun için biran önce işten çıkmayı bekliyorum:)

slmm kızlar cumamız mübarek olsun can kuzularım kusara bakmayın baya oldu buraya girmeyi ama işte mide bulantılarıyla başım dertte hiç bişey yiyemez oldum ama yinede şükür arada geciyo geçtigi zaman da evi toplamaya calışıyorum yoksaa ... götürecek evimi kanepelerin altını silemiyorum nezamndır beynim de boyna dönüp duruyo biri gelse altına bişey kaçırıp almaya falan kalksa beni kınar nebiçim karı bu diyee ahhh ahhh neyse artık sık sık topigimi ziyarete gelecem bu arada teyzeleri gecen bebegimi gördüm kesesine yerleşmiş kuzum benim

sanada hayırlı cumalar cnm. kendıne dıkkat et . ay cok sevındm demek bebıs gorundu :) rbbm en hayırlı zamanda kucagına almayı nasıp etsın . ben hala adet olmadm 2 gun once doktora gttm herseym normal . bebekde yok kıstte yok . kan degerlerım hersey normal xs bugun 41.gunum bıde. neden bole oldu bu sefer anlamadım. tartusal verdı baklm ıcıyrm. ıns bı gun hayırlsyla bende bebegıme kavusurum.

saol canım sen idrar testti falan yaptın mı canım yoksa direk kan mı verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…