- 2 Şubat 2017
- 3.316
- 3.477
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Çok değil kat flan ama ahır gibi evler 165 ise normal.Ev temiz ve güzelse normal bence ya
Sen ne kadara oturuyorsun canım. Ben abarttım kafamda sanırımBasligi okuyunca ilk ne dusundum biliyo musun. Sandim ki kirayi dusuk buldun ve bu iste bir bit yenigi var diye buraya sormak istedin17 cok iyiymis ya.
Ben yurt disindayim ama annemler ve kardesim icin Izmir'den ev baktim yakinlarda. Ankara'da kendi evlerini 20bine kiraya verdiler. Izmir'de 22ye buldular. Ve ucuzmus diye direk havada kaptilar. Cunku genelde diger baktiklari 25-30 civarindaydi. Kardesimi soracak olursan o butcesine uygun bi yer bulamadi, su an mecbur annemlerle yasiyoSen ne kadara oturuyorsun canım. Ben abarttım kafamda sanırım
subat ayi kira zam orani %56 yani 17.200 ediyor. yani uygun bir zam orani olmus.Merhaba kızlar Antalya da oturuyorum otırdugum evde 1.kat. Geçen sene iş arkadaşımın annesinin evime taşındım. 11.000 den 17.000 e çıktılar şubat ayı tefe tüfe oranına göre. Beniö maaşım 50.000 ve teknik memurum. Yüzde 12 gibi bir zam alıyoruz. 3 4 gundur sinirden kendimi yiyorum. Sizce normal mi ben mi abartıyorum?
Memur sanırım yengeç, biz memurlar son zamda avcumuzu yaladık malumsubat ayi kira zam orani %56 yani 17.200 ediyor. yani uygun bir zam orani olmus.
bence sinirlenmeniz gereken size hakkaniyetli zam yapmayan işvereniniz. ben su an çalışmıyorum ama yakinimdaki kisiler genel olarak %40 zam aldilar. %15 alan bir kisi var o da 10+ yillik tazminatim yanmasin diye calisiyor yillardir, is yeri de ciksa da gitse diye hep böyle düşük zam yapıyor
e enflasyon buncayken tefe tufe rakami buyken calisanina %12 zam yapana da bir sey denir ama... diyemiyorsunMemur sanırım yengeç, biz memurlar son zamda avcumuzu yaladık malum
17bin kiraya iyi diyoruz o hale geldik işte. 50bin maaşlı biri sadece barınma ihtiyacını karşıladığında eline kalan para 33bin. Bunun içinden faturayı gıdayı benzini çıkartsan ne kalacakta insanlar refah seviyesinde geçinecek, tatil yapacak, birikim yapacak, çocuk okutacak. İyi maaş kötü maaş algımız bitti.e enflasyon buncayken tefe tufe rakami buyken calisanina %12 zam yapana da bir sey denir ama... diyemiyorsun
İyi de tefe tüfe ye göre yapmışlar normal olan da bu zaten siz %kaç yapmalarını bekliyordunuz. Siz yılda iki kez zam aldığınız için %12 zam aldınız temmuz zam oranı daha yüksektiMerhaba kızlar Antalya da oturuyorum otırdugum evde 1.kat. Geçen sene iş arkadaşımın annesinin evime taşındım. 11.000 den 17.000 e çıktılar şubat ayı tefe tüfe oranına göre. Beniö maaşım 50.000 ve teknik memurum. Yüzde 12 gibi bir zam alıyoruz. 3 4 gundur sinirden kendimi yiyorum. Sizce normal mi ben mi abartıyorum?
evet. en kötüsü de özel sektorde milyonlarca insanin 33 bine bile iş bulamamis olmasi.17bin kiraya iyi diyoruz o hale geldik işte. 50bin maaşlı biri sadece barınma ihtiyacını karşıladığında eline kalan para 33bin. Bunun içinden faturayı gıdayı benzini çıkartsan ne kalacakta insanlar refah seviyesinde geçinecek, tatil yapacak, birikim yapacak, çocuk okutacak. İyi maaş kötü maaş algımız bitti.
Evet doğru söylüyorsunuz ben de memurum ama şöyle bir gerçek var biz yılda iki kez zam alıyoruz kiraya bir kez zam geliyor yılda. Temmuz zam oranımız ocağa göre daha iyiydiMemur sanırım yengeç, biz memurlar son zamda avcumuzu yaladık malum
ben neden sinirlendiğinizi anlayamadım?Merhaba kızlar Antalya da oturuyorum otırdugum evde 1.kat. Geçen sene iş arkadaşımın annesinin evime taşındım. 11.000 den 17.000 e çıktılar şubat ayı tefe tüfe oranına göre. Beniö maaşım 50.000 ve teknik memurum. Yüzde 12 gibi bir zam alıyoruz. 3 4 gundur sinirden kendimi yiyorum. Sizce normal mi ben mi abartıyorum?
Benim eski ev sahibim siz memursunuz yılda iki zammınız var bende yılda iki zam istiyorum demişti, karnım burnumdayken çıkarttı bizi evden lanet insan.Evet doğru söylüyorsunuz ben de memurum ama şöyle bir gerçek var biz yılda iki kez zam alıyoruz kiraya bir kez zam geliyor yılda. Temmuz zam oranımız ocağa göre daha iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?