- 2 Şubat 2017
- 3.316
- 3.477
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Konuşayım diyordum en iyisi susmakValla eskişehirdeyim. Orta direk bir muhitteyim. Öyle lüks bir muhit değiş. Kiralar 22-25 bandında. Lüks muhitler 30dan başlıyor.
Antalya için çok iyi biz ufak şehirde 20 bin altı duymuyoruz
Tüfe oranina göre yapmışlar zaten normal Antalya gibi bir yerde oradan ciksaniz 20 den aşağı bulamazsınız belkide daha fazla bir taşınma size 100 bine patlar.Merhaba kızlar Antalya da oturuyorum otırdugum evde 1.kat. Geçen sene iş arkadaşımın annesinin evime taşındım. 11.000 den 17.000 e çıktılar şubat ayı tefe tüfe oranına göre. Beniö maaşım 50.000 ve teknik memurum. Yüzde 12 gibi bir zam alıyoruz. 3 4 gundur sinirden kendimi yiyorum. Sizce normal mi ben mi abartıyorum?
Danışmak. İstedim zira herşey pahalı kesinlilleAntalya için çok ucuz
En sizin olsa kaça verirdiniz? Dürüst olun
Haklısın herşey pahalıDiyarbakır'da aynı fiyata oturuyorum. Normal artık.
Bedava verecek halleri yok dogruAntalya için gayet uygun. İç Anadolu'da harabe evler 10 15 bin arasi
40 50 abartı 150 bin maaş lazım onaTüfe oranina göre yapmışlar zaten normal Antalya gibi bir yerde oradan ciksaniz 20 den aşağı bulamazsınız belkide daha fazla bir taşınma size 100 bine patlar.
Ben de Mersindeyim geçen bir konuda yazmıştım oturduğum sitede 20 diye söylediler kiralık evi soranlara karşı sitemde 25 bin onun yan tarafında 30 isteyenleri duydum evler genellikle 3+1 4+1 arası.
Allah cümleten yardımcımız olsunKüçük bir ilçede yaşıyorum, beş ay önce falan taşındım ve 23000 lira liram. Antalya'ya göre çok iyi bence, hiç öyle kendinizi yiyip bitirmeyin, çıktığınız an en az 20000 lira kiralar.
Gayet uygun.Merhaba kızlar Antalya da oturuyorum otırdugum evde 1.kat. Geçen sene iş arkadaşımın annesinin evime taşındım. 11.000 den 17.000 e çıktılar şubat ayı tefe tüfe oranına göre. Beniö maaşım 50.000 ve teknik memurum. Yüzde 12 gibi bir zam alıyoruz. 3 4 gundur sinirden kendimi yiyorum. Sizce normal mi ben mi abartıyorum?
Abartmaya gerek yok evet ama ülkenin yarısı asgari ücret maalesef umarım düzene girerAntalya için uygun bir fiyat
Aslinda çoğu ilde bu fiyata ev kalmadı
Ev kiralarına bi bakın isterseniz internetten
Daha uygun yok bence de sanmam bu zmanddaGayet uygun.
Tüfeye göre bu hesap yapıyorsa tamam hak geçmemiş ama 17 bin çok uygun bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?