16_peri_16 meme estetiği

eklerim tatlımda daha bende görmedım bandajlı falan sporcu sutyenı var onları bi çıkartayım bakarız canımm

canım güle güle kullan cicişlerini..valla çok özeniyorumdaa eşimi ikna edemiyorum..napcam bilmem..maddi yönden sıkışık olmasak bidk durmam onuda dinlemem ama zamana bıraktım inşşallah bende olurum bigün...

Son düzenleme:

teşekurler canımm ... bende 2 yıldır araştırıyodum ve karar verdım en sonda anneme soyledım biraz karşı çıkar gbi oldu ama kabul ettı sonucta minicik bişeydi mutsuzdum çok ....şuan çok mutluyum daha zevkını çıkaramasamda bandajlı hala cunku ama isteyen herkes olsun çok güzel bişey :) inşallh sende ıkna edersın kocacını canım .....

Canım gecmiş olsun haberlerde sahte silikonlardan bahsediliyor senin kulllandığın acaba hangi ülkenin

sagol canım.. ewt amelıyat oldugum gun tvde sahte sılıkon falan dıyodu :) annem dondu kaldı ama benımkı mentor marka o bahsedılen sılıkonlardan degıl canım ... doktoruma guvendım oldum walla şuan çok ıyıler

canım hayırlı olsun memişlerin peki önce nasıldı kaç beden takıyordun şimdi kaç oldu ben pek anlamıyorumda 275cc falan yazmışsınız

tesekkurler tatlımm darısı isteyen herkese ..... önceden limonun yarısı kadar dı lımon kadar bıle degıl yanı 75 beden takıyodum oda doldurdugundan degıl yanı görüntu olsun dıye ... şuan 85 beden falan olmustur sanırım daha tam ıncelemedım bandajlar acılmadı yarın doktora gıdıcez ozaman bellı olur sanırım canım .. 275cc ben tercıh ettm yada 300cc olcaktı ama derım esnek degıldı ve canım acır dıye ıstemedım doktorumda uygun görmemiş zaten öyle canım ...
sen düşünüyomusun olmayı senınkıler nasıl :)

ne zamandrı giremiyordum yeni gördüm ameliyatını olmussun,aramıza hoşgeldin,güle güüle kullan canım allah içine sindirsin..... resimlerini bekliyoruz....

ne zamandrı giremiyordum yeni gördüm ameliyatını olmussun,aramıza hoşgeldin,güle güüle kullan canım allah içine sindirsin..... resimlerini bekliyoruz....

hoşbulduk canım. oldum walla hala nasıl oldum ben bıle ınanamıyorum ... bugun 8.günüm agrım kalmadı şükür sertliği gecsın dahada ıyı olcak sanırım :)

Merhaba Peri, sesin çıkmıyor, umarım daha iyisin. Bize güzel haberler vermeni bekliyoruz

burdayım tatlım ıyıyım bugunde kontrolum vardı 1 hafta daha sporcu sütyenıı takcakmişm haftaya sutyene gecıyorum ve masajlara başlıycakmişz öyle merakla yumuşamalarıı ve tamamen iyileşmelerii beklıyorum artık 14.gunum bugun gün gectıkçe dahada iyiye gıdıyo

nazar degmesın canım benım. cok sevındım aman hersey yolunda gıtsınde gerısı önemli degıl canım

ewt tatlım inşallh herşey güzel olucak ... sen olmuşmuydun en son düsünuyodun ama canım takıt edemedım:44:

hadi atlattın sen bundan sonra da keyfini sürersin artık
sıra cimbomla bende

hadi atlattın sen bundan sonra da keyfini sürersin artık
sıra cimbomla bende

çok sevindim. ben de bu kadar çabuk olacağını tahmin etmiyordum. sanırım para sıkıntın vardı. hadi canım geçmiş olsun sana da. tadını çıkar göğüslü olmanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…