• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16_peri_16 meme estetiği

Gecmis olsun gülüm . Benim de tam 9 günüm kaldı çok heyecanlıyım. Doktor Hasan fındık a olacağım. Umarım benim de iyileşme surecim hızlı olur çünkü ameliyattan 9 gün sonra çalısmam gerekiyor.. Ve tezgahta kollar çok yoruluyor..

super haber canım şimdiden hayırlı ugurlu olsun ..memişerine kıyafet almaya şimdiden başla:16: ..hasan fındık ısmını çok duydum çok güzel olucagından eminim canım . benım şuan 4.gunum tek zorlugu ılk 3 gun sonra hızlı bi şekilde iyileşıyosun canım

Demek hayatına açtığın yeni sayfada gayet mutlusun:)Canım benim çok geçmiş olsun.Güle güle,sağlıklı ve mutlu günlerde kullan inşallah.Zor geçen 3.günü atlattığına göre bu iş burda bitti gitti demektir:34:Haydi bakalım memiş kardeşim artık yürüdüğün yola yenilenen halinle,daha sağlam ve güven dolu adımlarla basman dileğiyle:34:

sizlere ikiz kardeş yaptım nasıl mutlu olmam fıstıgım :49: 3. gunumude bitirdim daha ne isteyım demi şuan herşey guzel canım darısı olmak ısteyıp dusunen kararsız herkese gelsinn

memiş kardeşlerimm :21: size bi sorum olucaktı .. amelıyatıma 4 gün oldu ve ılk gunden berı oturrarak uyuyorum tabi belım agrıyo sagım solum önüm arkam hep yastıklarla dolu:1: doktor 1 hafta böyle uyu dedı . siz ne yaptınız ilk hafta nasıl yattınız veya ne kadar sonra düzelicek bu durum şimdiki merakım bunlar:34:

memiş kardeşlerimm :21: size bi sorum olucaktı .. amelıyatıma 4 gün oldu ve ılk gunden berı oturrarak uyuyorum tabi belım agrıyo sagım solum önüm arkam hep yastıklarla dolu:1: doktor 1 hafta böyle uyu dedı . siz ne yaptınız ilk hafta nasıl yattınız veya ne kadar sonra düzelicek bu durum şimdiki merakım bunlar:34:

İlk günler ben de aynen senin gibiydim canım 5. günden sonra zaten iyice rahatlamaya başlıyorsun. Her geçen gün çok daha iyileşmiş olarak uyanıyordum.1 haftadan sonra ağrılardan eser kalmadı gibiydi. Sadece arada sızlamalar vs. oluyordu oda 2. haftadan sonra geçmişti. 2. haftadan itibaren yan yatmaya bile başlamıştım hafiften. zaten öyle birşey ki canım senin kendini yönlendirmene bile gerek kalmıyor inan bedenin seni yönlendirecektir. Çünkü ben ilk günler yatağıma nasıl yattıysam öyle uyanırken, 2. haftadan sonra tamamen rahatlamıştım. Uyandığımda kendimi yan yatarken buluyordum. Acıcııık daha sabır periciğim:34: tamamen iyileştikten sonradaaa memişlerin keyfini çıkarırsın:16:

Öncelikle çok çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyim bebişimm...:71: Zoru atlattın gerisi çorap sökügü gibi gelecek emin ol.Her geçen gün kendini daha iyi hissedeceksin,birinci hafta sonunda agrılarının büyük bir bölümü azalacak,ikinci haftaya dogru Drita arkadaşımızında dedigi gibi uyandıgında kendini yan yatmış pozisyonunda görebilirsin,bu çok hoş bir duygu olacak..Ben yan yattıgımda o kadar mutlu oluyordumki çünkü,sürekli sırtüstü yatmak kabus gibiydi..Zaten vücudun senin yapman gereken şeyleri söyleyecek,yönlendirecek .Hafif zorlanma hissettigin zaman bırak.Aman kendine çok dikkat et çünkü bu dönemleri ne kadar kolay rahat atlatırsan iyleşme sürecinde o kadar daha erken olacak unutma :34:

Öncelikle çok çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyim bebişimm...:71: Zoru atlattın gerisi çorap sökügü gibi gelecek emin ol.Her geçen gün kendini daha iyi hissedeceksin,birinci hafta sonunda agrılarının büyük bir bölümü azalacak,ikinci haftaya dogru Drita arkadaşımızında dedigi gibi uyandıgında kendini yan yatmış pozisyonunda görebilirsin,bu çok hoş bir duygu olacak..Ben yan yattıgımda o kadar mutlu oluyordumki çünkü,sürekli sırtüstü yatmak kabus gibiydi..Zaten vücudun senin yapman gereken şeyleri söyleyecek,yönlendirecek .Hafif zorlanma hissettigin zaman bırak.Aman kendine çok dikkat et çünkü bu dönemleri ne kadar kolay rahat atlatırsan iyleşme sürecinde o kadar daha erken olacak unutma :34:

tesekkur tatlımm zor olanı atlattım şükür.ewet çok ıyı bakıyolar

ya cumlemı tamamlamadan gondermişim :) tesekkur canım tek istediğim şuan çabucak ıyıleşmek .. ve yenı sutyenler renklı renklı bı suru :) almak deneme ıstıyorum .. tabı beklemekte güzel agrılarım gıtsın herşey düzelcek inşallh ve en güzelide yeni yıla memişli bi kız olarak giricem super bı duygu :46: yuppiiiiiiiiiiiii

geçmiş olsun canım benimde bugün ameliyat oldğum günü saymassak 5 günüm benimde 275 cc mentor marka kas altı oldu bende hala oturarak uyuyorum ve hala göremedim cünkü hem bandajlı hem sporcu sütyeni var hakkımızda hayırlısı....:17:

super haber canım şimdiden hayırlı ugurlu olsun ..memişerine kıyafet almaya şimdiden başla:16: ..hasan fındık ısmını çok duydum çok güzel olucagından eminim canım . benım şuan 4.gunum tek zorlugu ılk 3 gun sonra hızlı bi şekilde iyileşıyosun canım

İnşallah hızlı bir sekilde iyilesirim canım. Şimdiden bakıyorum sutyenlere fakat almıyorum çünkü bedenimi henüz bilmiyorum ki. Ya tahminimden küçük yaparsa diyorum. Umarım hayal ettigim gibi olur..

geçmiş olsun canım benimde bugün ameliyat oldğum günü saymassak 5 günüm benimde 275 cc mentor marka kas altı oldu bende hala oturarak uyuyorum ve hala göremedim cünkü hem bandajlı hem sporcu sütyeni var hakkımızda hayırlısı....:17:

bir gün arayla olmusuz canım :).. ewet benımde bandajlı ve sporcu südyeni var ... üstten dokunuyorm sadece .taş gbiler ama tam göremedım. cumartesı kontrole gıtcem ozaman görücem sanırım sen ne zaman gıtceksin bişey dedi mi sana canım

İnşallah hızlı bir sekilde iyilesirim canım. Şimdiden bakıyorum sutyenlere fakat almıyorum çünkü bedenimi henüz bilmiyorum ki. Ya tahminimden küçük yaparsa diyorum. Umarım hayal ettigim gibi olur..

inşallh canım. ewt haklısın bana 275 cc takıldı daha göremedım suan cok sert ve gergın bırde uzerımde kı sporcu sutyenı cok sıkı ondan mı bilmiyorum tam emın degılm bende 1 ay gecsin tam anlaşilır herhalde sen kac cc düşünüyosun . doktora gıttn mi hiç tatlım bırlıkte karar verıyosunuz zaten ama ıstedıgın gbı olur umarım:16:

oooooooooo süpermiş canım ol bencede . şuan memişlerimi goremesemde onlara alıcagım cicileri düşündükçe çoook mutlu oluyorum walla :52: senınde ıyı haberlerini alırız insallh canımm darısı isteyen herkese

foto da ekle de gözlerimiz bayram etsin tatlımmm :16::16:

Back