- 11 Nisan 2010
- 202
- 0
- 96
- 40
- Konu Sahibi 16_peri_16
sagol canım.. bu arada masajlarıma başladım yumuşamaya başladılar dahada oturmaya başladı mutluyummmmmmmmm
Darısı başımaaaaaaa inşallaaaaah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol canım.. bu arada masajlarıma başladım yumuşamaya başladılar dahada oturmaya başladı mutluyummmmmmmmm
Darısı başımaaaaaaa inşallaaaaah
bülent cihantimurada gittim çok sıcak ve smimi ama sekreterini falan çalışanlarını begenmedim
doktoru sevdim ama 4000 dedi uygun bide güzel olursa değmeyin keyfime 275 high profil dedi sana çok bile dedi hatta
ımmm ben çok korkuyorum ve kararsızım olumlu düşünemiyorum
bülent cihantimurada gittim çok sıcak ve smimi ama sekreterini falan çalışanlarını begenmedim
doktoru sevdim ama 4000 dedi uygun bide güzel olursa değmeyin keyfime 275 high profil dedi sana çok bile dedi hatta
ımmm ben çok korkuyorum ve kararsızım olumlu düşünemiyorum
canım herşeyden önce dokturun içine sinsin, bu en önemli konu. fiyat çok uygunmuş. senin için maddi durum sıkıntıydı yanlış hatırlamıyorsam. biriktirecektin falan.. inş halletmişsindir. istediğin büyüklüğü iyi tarif et doktoruna, keşke dememek için.
sevindim canım bı adım atmışşsın gerisi hemen gelir zaten ... başka doktorlara gıttın mı mesut özcan mesela :) fıyatı ıyıymış bence o doktoroda ıyı dıyolardı bı kac kısı korkmana gerek yok bence ıyı düşün güzel cicileri düşün desteksiz sütyenleri düşün :) yazda gelıyo bıkınılerı düşün falan super bı duygu canım hemen olmak istersin walla :)))
mesut beye de gitmiştim canım 5000 istemişti benim durumum ona yetmeyeceği için kendi alanında başarılı bi doktor
dediler bülent beye gittim 2 ay sonrada olsan 5 ay sonrada bana farketmez ama süreyi uzattıkça korkun artıcak bu hafta yapalım dedi :44::44:
hm hayırlısı olsun canım ewet sureyı uzatma bencede eger gercekten hazırsan ve istiyosan kesin ol hazır istiyokende. uzatrısan dahada kafanda soru işaretleri dolaşir uzar gıder. ben bıle kendıme sasıyorum bazen doktorla bikere konuştum gun aldık hemen en yakın tarıhe oldum kurtuldum :) şuanda rahatım yaz gelmede memişlerım oldu
maddiyat halloldu canım annemin sayesinde
tek korkum ameliyat hatta kabus olmaya başladı böle kalkıyorum hiç içime sinmemeiş istediğim gibi olmamış falan
psikolojikse bile korkutuyo bu durum
maddiyat halloldu canım annemin sayesinde
tek korkum ameliyat hatta kabus olmaya başladı böle kalkıyorum hiç içime sinmemeiş istediğim gibi olmamış falan
psikolojikse bile korkutuyo bu durum
sevindim adına. annecinin canı sağ olsun. seni ancak benim gibi ameliyat bekleyenler anlayabilir. gerçi benim bu kadar yakın değil ama ben de garip rüyalar görüyorum.bi gece rüyamda, doktorum değil de sekreteri kesiyordu beni, güya ölçü alacakmış ama bir bakıyorum ki kesmiş göğüslerimin altını. neyse ki rüya. rahat ol. burada herkes bu süreçleri yaşadı ve bir süre sonra kendine geldi. ve her geçen gün daha da iyi oldu, hem iyileşti hem kendine güveni geldi. bunlara odaklan ve gir ameliyata. her şey istediğin gibi olsun şeker.
super haber, bi an once ol ameliyatini yoksa gecmiyor gunler
kaldi 28 guuuun...
ohhh maş. canım çok az kalmış
inşallah hayırlı haberlerini alırız
slm arkadaşlar nasılsınız .ben yaklasık 2 3 ay burda yoktum yenı yazabılıyorum buraya .. amelıyat olalı tam 4 ay oldu hersey cok guzel çok mutluyum hıc bır rahatsızlıgım yok memişlerim cok ıyıler ızlerıde hafıf sılıkleşmeye başladı tam gıtmesede ama tam oturdular herşey cok ıyı yanı öptümmmmm canlarımmmm
canım arayı acma sebebım keyfı degıl cok sevdıgım annem kadar yakın bı melegi ve babannemı kaybettım oyuzden ara verdım .... ama sımdı burdayım canım ... eee sen nezaman düşünüyosun bakalım aramıza katıl artık demi