bugün ilk defa desteksiz sutyen takım aldım kendime,ilk başta cesaret edemedim.içleri çok boş geldi 80 bedene bktım bi deneyim dedim.inanamıyoruuuum ve olmadııııııııııııııııııı.desteksiz 80 beden olmadı bana yaaaaa.şaka gibi 85ini taktım.tam istdiğim görüntü bedenim tam olarak 85 b cup olmuş desteksiz gördüm görüntü harika ötesi aynanın karşısndan zor aldım kendimi u mutluluk paha biçilemeeez
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yıllardır beklediğim meme estetiği görüşmesini bugün yaptım :)
- Konu Sahibi minish 21
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kızlar ameliyat olalı 2 ay oluyor artık,kendimi sanki hep böyle doğmuş gibi hissediyorum izleri görmesem ameliyat olduğumu unutuyorum :) psikolojik olarak çok iyi hissediyorum kendimi....destekli sutyenlerden kurtulmak insanı çok hafifletiyomuş gerçekten....sadece son bir-iki haftadır falan göğüs masajı yaparken göğsümü doktorun dediği gibi saat yönünde masaj yaptığımda silikonun yer değiştirişini hissediyorum, nasıl anlatsam böyle içerde gezerken bi hışırtı gibi ses çıkarısını duyar gibi oluyorum o kadar içim kalkıyo ki....geçen sefer hafiften koşarken de hissettim.böyle gıcırdama hışırdama gibi tam da anlatamıyorum...sizce bu normal mi?yani hep böyle mi olucak yaaa ?:26:
Merhaba arkadaşlar. Ben de son 2 gündür Bursa'da 3 doktorla görüşebildim. Ve neredeyse karar verdim. Estetik İnternational'da ameliyat olmayı düşünüyorum. Doktorum Mehmet Reis... Belki Selçuk Aytaç da girebilir. 300 cc Nagor silikon önerdiler. Benim problemim meme asimetrisi olması. 2 meme arasında aşağı yukarı 80 cc var. Bir memem neredeyse hiç gelişmedi. Doktoruma kaygımın nedeninin memelerimin küçük olması değil asimetrik olması şeklinde söyledim. Dolayısıyla küçük memeden aslında cok da sikayetçi değilim. Ancak aradaki farkı kapatmak için 300 cc koymanın estetik acıdan makul olacağını söyledi. İnternetten birkaç foto baktığımda benim için bira büyük geldi Boyum 1.57 ve kilom 52. üst beden proporsiyonum da 34-36. Ne dersiniz?
canım bence eminim doktorun sana ve fiziğine yakışanı yapıcaktr.benim de 275 cc ne büyük ne küçük.300 çok ideal bi boyut bence.
Günaydın canım:) Bugün son bir kez daha görüşeceğim. Sanırım karar vermiş olacağım. Dediğin gibi estetik cerrahın profesyonel bakışına da güvenmek gerekiyor. Silikon markasını da araştırdım ve içime sindi:) Haydi bakalım...
Günaydın canım:) Bugün son bir kez daha görüşeceğim. Sanırım karar vermiş olacağım. Dediğin gibi estetik cerrahın profesyonel bakışına da güvenmek gerekiyor. Silikon markasını da araştırdım ve içime sindi:) Haydi bakalım...
canım ne yaptın görüştün mü?kararnı verdin mi merak ettim
Merhaba arkadaşlar. Ben de son 2 gündür Bursa'da 3 doktorla görüşebildim. Ve neredeyse karar verdim. Estetik İnternational'da ameliyat olmayı düşünüyorum. Doktorum Mehmet Reis... Belki Selçuk Aytaç da girebilir. 300 cc Nagor silikon önerdiler. Benim problemim meme asimetrisi olması. 2 meme arasında aşağı yukarı 80 cc var. Bir memem neredeyse hiç gelişmedi. Doktoruma kaygımın nedeninin memelerimin küçük olması değil asimetrik olması şeklinde söyledim. Dolayısıyla küçük memeden aslında cok da sikayetçi değilim. Ancak aradaki farkı kapatmak için 300 cc koymanın estetik acıdan makul olacağını söyledi. İnternetten birkaç foto baktığımda benim için bira büyük geldi Boyum 1.57 ve kilom 52. üst beden proporsiyonum da 34-36. Ne dersiniz?
nerdeyse aynı, boy ve kilomuz benim gögüs altı çevrem tam 80 cm senin kaç ? ben sadece görüşme yaptım ameliyat olmadım henüz ama bana da 275-300 uygun olur demişlerdi boyun kısa vs ama gögüs kafesin geniş demişdi dr. ben kas altı istediğim için 350 cc olsun istiyorum kas altında olacağı için abartı olacağını sanmıyorum gene de dr a bırakıcam son kararı tabi..
canım ne yaptın görüştün mü?kararnı verdin mi merak ettim
Evet canım karar verdim. 10 Nisan'da Estetik İnternational'da ameliyat oluyorum. Doktorumla bir kez daha görüştüm. 300 cc takıntımı o kadar bastırarak belli etmiş olacağım ki, bana direkt daha küçük bir implant getirtmeye çalışacağını söyledi. Kaygıma karşın ilgili olması beni ayrıca rahatlattı. Bu cumartesi anestezi için tahlil yaptıracağım. Gerginliğim şimdiden başladı
nerdeyse aynı, boy ve kilomuz benim gögüs altı çevrem tam 80 cm senin kaç ? ben sadece görüşme yaptım ameliyat olmadım henüz ama bana da 275-300 uygun olur demişlerdi boyun kısa vs ama gögüs kafesin geniş demişdi dr. ben kas altı istediğim için 350 cc olsun istiyorum kas altında olacağı için abartı olacağını sanmıyorum gene de dr a bırakıcam son kararı tabi..
Merhaba İlksenciğim. Hemen ölçtüm veee 81 cm :) Bana doktorumun açıklaması memeye 300 cc'lik bir implant koyduğumuzda 400 cc'lik bir hacim kazandığı şeklindeydi. Benim internetten gördüğüm fotolardan edindiğim izlenim benim düşünmediğim bir büyüklük ve dolgunluk. Bir de tabi üst beden proporsiyonumun küçük olması bende "acaba" kuşkusu uyandırdı. Bir de ben kendimi sadece asimetrinin giderilmesine şartlandırdığım için beden olarak memenin düşündüğümden fazla büyüyecek olması biraz rahatsız etti. Ama sonuçta kendimizi uzmanların ellerine bırakıyoruz sen nerdesin ve nerede olmayı düşünüyorsun?
minish ben de bursadayım ve ameliyat olucam bikaç güne kadar. sen artık bu kervandan uzaklaşmışsın gördüğüm kadarıyla. ben de burun ameliyatından 2 ay sonra tamamen uzaklaşmıştım. şmdi meme ameliyatı için tekrar buralardayım. oysa bazı üyeler hep burda. ne güzel
canım doğru söylüyosun ben tan evlenme arefesindeydim,ameliyattan 10-12 gün sonra nikahım vardı düşün.tam karmaşık bi dönemde ameliyat oldum.sonra düğün teleaşı başladı. sonrada iş gereği tayinimiz çıktı şuan doğudayız.daha ev bile tutamadık idareten bi yerde kalıyoruz.uzun zamandır fırsat bulamadım inanki.hatta bursadaki son kontrolüme bile gidemedim.zaten çok şükür herhangi bi sıkıntım yok.ne ara oldum,ne ara o acıları çektim bitti gitti hatırlamıyorum bile.sanki hep böyleymişim gibi....ama bakınca bile çok büyük mutluluk veriyo yaaa.yani birden göğüslerinin olması çok güzel bi duyguymuş.sen de ameliyat olmuşsundur heralde.umarım herşey yolundadır.benim 6. ayım bitti.fotoraflarını atıcam en yakın zamanda.sorusu olan herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım bende...
Ameliyat sürecini baştan sona okudum.Hayırlı olsun,güle güle mutlu günlerde kullan canım.Bende Dağçiçeği gibi hadi artık evlenmiş gitmiştir forumdan derken tekrar yazdığını görünce mutlu oldum.Çünkü burada herkes birbirine çok yardımcı oluyor.Özelikle senin gibi ameliyatının üzerinden zaman geçmiş ve tecrübe sahibi arkadaşlardan çok yardım alıyoruz.Çünkü bu uzun bir süreç ve zırt pırt doktorda aranmıyor.Benimde 5 hafta oldu.Masaja devam tabi,hala yumuşamadılar.İnşallah hem evliliğinde hemde yeni cicişlerinle çok çok mutlu olursun canım.Resimlerini görmek isterim.Arkadaşlık isteği yolluyorum.Kabul edersen sevinirim.Forumada arada sırada takılmayı unutma.
bende bursadayımminish ben de bursadayım ve ameliyat olucam bikaç güne kadar. sen artık bu kervandan uzaklaşmışsın gördüğüm kadarıyla. ben de burun ameliyatından 2 ay sonra tamamen uzaklaşmıştım. şmdi meme ameliyatı için tekrar buralardayım. oysa bazı üyeler hep burda. ne güzel
sen oldun mu ameliyat ben olmadım hala