Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yıllardır beklediğim meme estetiği görüşmesini bugün yaptım :)
- Konu Sahibi minish 21
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?fotoğraf ekleyemiyorum yaaa nasıl yapıcam hata veriyo
Canım,fotografın boyutu yüksekse ondan hata veriyor olabilir.Fotograf düzenleyici programlarla fotografların boyutunu küçültüp tekrar deneme yapabilirsin
Canım,fotografın boyutu yüksekse ondan hata veriyor olabilir.Fotograf düzenleyici programlarla fotografların boyutunu küçültüp tekrar deneme yapabilirsin
sağol canım ekledim oldu galiba,bi bakabilir misin?:26:
of malesef resimlerimi yükleyememişim olmamış,şuan ev kalabalık ilk fırsatta yüklüycem inşallah,bu akşam 2. hafta kontrolüme gittim.herşey yolundaymış bandajımı açtılar.zaten dikiş yerlerimi çok kafaya takıyodum çok kapalı kaldı,enfeksiyon mu aldı acaba,ayy acıyo niye acıyo acaba,banyoda su mu alıyo mikrop mu kaptı...kafayı yicektim.çıktığı iyi oldu.hemşireye ben bakamam ki dedim o da bişiy yok bak bak dedi ,aynadan baktım küçücük çizgi.üzeri kabuklu gibi.korseli sutyeni çıkardık,artık penye sutyene geçiyomuşuz.ben çok alışmıştım rahat oluyodu bu sutyen dedim.hemşire de artık aşağı inmesi doğal durması için biraz daha kendi haline bırakıcaz dedi.şuan kolumu kaldırsam dikişlerim cırt diye açılıcak sanıyorum yaaaa offff.çok garip bi duygu aklım sürekli dikişlerde içim kalkıyo:26:
minishim ben de bursadayım. ve yakında esteticare'e randevuya gitmeyi planlıyorum. senin yazdıklarından etkilendim gerçekten. kararlıyım. yakında randevumu alıp karara bağlıyorum nasip olursa. param da tam 1 ay sonra hazır olacak. sen ne kadar ödedin canımcığım? hazırlıklı olayım 3 aşağı 5 yukarı. sonra hayal kırıklığına uğramak istemem. 7000 tl param olacak. yeter diye düşünüyorum.. biraz daha üstü olursa bi şekilde ayarlarım da çok üstü olursa üzülürüm gerçekten
canım öncelikle hayırlı olsun kararın,paran fazlasıyla yeter hatta artar bile, 6000i geçmez merak etme canım.ameliyat parası artı 150 lira korseli sutyen fiyatı ekleniyo.gece de duruma göre kalabiliyosun.sorun olursa yaz bana,ameliyat olalı 1 ay olmadı ama inan unuttum bile acılarımı.
Çok geçmiş olsun.ameliyat olanlarin süreçleri ni okumak cok heyecan verici. Sıkıntılarina ragmen gecmis gitmiş. İnşallah daha iyi olacagin gunler çabucak gelir.darisi olmayanlarin başına. .
İşallah..cnm ya bizimde olsun bıtsın artık safak15 mart
inşallah herkesin dilediği,hayal ettiği gibi olur gögüsleri.benim bugün 1. Ayım doldu.şislikler gitti,baya bi yumuşadı üstleri gerçek gögüs gibi.ama alt kıvrım kısmı biraz daha sert.kolları falan bagladıgmda hani destekli sutyenlerin varlıgını sert sert hissederdik ya,yine öyle hissediyorum,biraz garip bi his.bide penye sutyenle geziyorum hep.cok sıkı bı sutyen degil.gece de cikarıyorum valla.umarım yanlıs bisey yapmıyorumdur.
Kizlar bugun isyerine verem savasin araci geldi,verem taramasi icin herkesin akciger filmi cekilicekmis.ameliyatimi isyerinde kimse bilmedegi icin napicagimi sasirdim, cektirsem iki tane top gibi protez cikicak ortaya yanimda kizlar olucak ,adam sorsa goguslerinizde silikon mu var diye ne derim been??kizlar da ogrenicek arkamdan konusulucak dedikoduyu disunemiyorum bile...
Stresten olcektim neyseki kizlari zor atlattim bugun.ama bu filmi cektirmem gerek napicam bi akil verin sonuclar da isyerine gelcemis,zor durumdayiii offf,yalniz ols doktora soylerim dert degil ama is ortaminda olunca kotu oldu baya...
Stresten olcektim neyseki kizlari zor atlattim bugun.ama bu filmi cektirmem gerek napicam bi akil verin sonuclar da isyerine gelcemis,zor durumdayiii offf,yalniz ols doktora soylerim dert degil ama is ortaminda olunca kotu oldu baya...
Kizlar bugun isyerine verem savasin araci geldi,verem taramasi icin herkesin akciger filmi cekilicekmis.ameliyatimi isyerinde kimse bilmedegi icin napicagimi sasirdim, cektirsem iki tane top gibi protez cikicak ortaya yanimda kizlar olucak ,adam sorsa goguslerinizde silikon mu var diye ne derim been??kizlar da ogrenicek arkamdan konusulucak dedikoduyu disunemiyorum bile...
Akciğer filimi biraz puslu çıkıyor,evet..Ôncesinde doktoru,filmi çekecek teknikeri tenhada sıkıştırıp durumu açıklayabilirsin :))
Ya bence herkesin ortasında sizin meme protezinizmi var diye sesli sesli söylemez bence..Benim omuzum çatladîgında hastaneye gitmiştim.Tek göğüste filimde çıkmıştı,o mememde protezim belli oluyordu böyle yuvarlak hafif puslu görünüyordu..Tekniker filim çıkınca ince bir baktı filime sonra veriyordu tam bana tekrar çekti baktı,sonra bana baktı biraz bakıştık Sinra filimi verdi,birşey söylemedi bende söylemedim ne soyliycem yahu Ama tabi sizin kalabalık curcuna bir ortam olacak.Yani milletin icinde sesli olarak soracaksa eger tabi soracağını sanmıyorum
Kız,sonucu yaz bize..Merka ederim diyalog olacakmı benimki gibi bakışmalar falan
ay şaka gibi bu ne ya. bende merak ettim şimdi. iş yerine filmin aslı gelmezki, sadece kağıtta yazılı rapor sonuç gelir. çeken kişi garip garip bakarsa söylersin ona, belkide anlamaz kimbilir. çok ilginç bir durum ya. tam senin ameliyat ertesi böyle bir durum yaşamanız büyük tesadüf olmuş
Ayy Allahtan bugün pazar gelmedler,yarın da erken çıkıcam izin aldım...umarım gitmiş olurlar,yani en kötüsü bizim iş ortamı erkek ağırlıklı...yani bi duyulsa orda kafayı yememem mümkün değil.gelen görevliler de erkekti,hiç bayan yoktu ki aralarında...bide dengesiz insan çok yanımdaki arkadaşım da bayan diye sorabilirdi belkide rahat rahat...bence kesinlikle gizli kalması gereken bi bilgi sonuçta söylenmesi hiç etik değil ama türk insanı işte herşey olabilirdi.