• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıllardır beklediğim meme estetiği görüşmesini bugün yaptım :)

Hersey bitti gitti işte.Ne güzel.Pişmanlık başta oluyor 1 hafta sonra olmuyor zaten:))) bu arada sıcaklık olması normal.İçeri bişey kondu.Hepsi geçecek meraklanma.Sakın sargıları açmaya çalışma.Zaten 1 hafta sonra açıp bakacak.Şiş ve hissiz oluyolar.Uçlar da öyle ama geçecek.Sadece zaman lazım.Kollarını fazla kullanma.Kalp hizasından yukarıya çıkarma.Sırt ağrısı çok olur ama geçiyor.Sonra harırlamıcan bak gör :))dinlen ve keyfini çıkar.2 aya şiş falan kalmıyor.İniyor hepsi.Çokk geçmiş olsun.

sağol canım :) valla kollarım istesemde çok fazla kalp hizasından yukarı çıkamıyodu zaten ama bugün bi derece daha iyi düne göre.doktor bana çok bi açıklamada bulunmadı.şöyle yapma etme ,zorlama yada kalk yürümeye çalış falan bişiy demedi.ben de kendi çapımda hareket etmeyi daha faydalı bulduğumdan aman aman yatmıyorum öyle.. bugün tek dışarı çıktım otobüse bile bindim. gerçi ani frenlerle tutunmak biraz zorladı beni ama yine de performansım gayet iyiydi.:41:sadece taş gibi göğüsleri taşıması ağırlık yapıyo biraz.iki kaya parçasıyla geziyomuş gibi oluyorum.

sağol canım :) valla kollarım istesemde çok fazla kalp hizasından yukarı çıkamıyodu zaten ama bugün bi derece daha iyi düne göre.doktor bana çok bi açıklamada bulunmadı.şöyle yapma etme ,zorlama yada kalk yürümeye çalış falan bişiy demedi.ben de kendi çapımda hareket etmeyi daha faydalı bulduğumdan aman aman yatmıyorum öyle.. bugün tek dışarı çıktım otobüse bile bindim. gerçi ani frenlerle tutunmak biraz zorladı beni ama yine de performansım gayet iyiydi.:41:sadece taş gibi göğüsleri taşıması ağırlık yapıyo biraz.iki kaya parçasıyla geziyomuş gibi oluyorum.

O gerginlik,taş gibi agırlık hissi geçecek canım merak etme ;) Kendini zorlamadan hareket etmen gayet iyi.Kişi kendini daha iyi bilir,sen zorlandıgını hissettigin an bırak :29:

O gerginlik,taş gibi agırlık hissi geçecek canım merak etme ;) Kendini zorlamadan hareket etmen gayet iyi.Kişi kendini daha iyi bilir,sen zorlandıgını hissettigin an bırak :29:

çok sağol arzumcum :16: tecrübeli kişilere kaldı işimiz valla bütün gün burda okuyup duruyorum nasıl daha iyi olabilirim diye,5i bi yerde çayım vardı önceden içerdim 1 bardak günde onu da yine içmeye başladı ödemler gitsin diye.bol su içmeye çalışıyorum vee sabrediyoruummm daha hiç açmadım bu sporcu sutyenini o kadar merak ediyorum kiiii anlatamam:52:

çok sağol arzumcum :16: tecrübeli kişilere kaldı işimiz valla bütün gün burda okuyup duruyorum nasıl daha iyi olabilirim diye,5i bi yerde çayım vardı önceden içerdim 1 bardak günde onu da yine içmeye başladı ödemler gitsin diye.bol su içmeye çalışıyorum vee sabrediyoruummm daha hiç açmadım bu sporcu sutyenini o kadar merak ediyorum kiiii anlatamam:52:[/QU

Bu ödem çay içmekle falan geçmez:))) Gerçi ananas ye ödeme iyi geliyor diyorlar ama hikaye zamanla geçecek o.Masaj da verecek zaten 1 hafta sonra.Taş gibi olmaları normal.Yumuşuyor merak etme.Kendini zorlama ama.Otobüs vs için 1 haftayı bekle.Özel araçla tabiki gidersin de.Hani fren falan yapar tutamayabilirsin yoksa bişey olacağından değil.1 hafta dolsun baya bir fark hissedeceksin esas farkı 2 hafta geçince göreceksin.Sonra her geçen gün daha iyi olacaksın.Meraklısın biliyorum ama ilk açtığında şekli ödemden dolayı biraz tuhaf oluyor.Hemen oturmuyor göğüslerin şekli.Bu da normal içine yabancı madde konuyor.Ödem geçse bile tam şekli sanırım 6 ayı buluyor.Sen zoru atlattın.Gerisi olur boşver.

sağol canım inşallah bakalım,ben direnleri merak ediyorum aslında bana dren falan takmadı doktorum.ama o pis kan nereye aktı acaba?içimde mi kaldı ki:44:

sağol canım inşallah bakalım,ben direnleri merak ediyorum aslında bana dren falan takmadı doktorum.ama o pis kan nereye aktı acaba?içimde mi kaldı ki:44:

sen öyle şeyleri kafana takma.Demek ki doktorun gerek görmemiş.Koskoca profesör yanlış yapmaz heralde:))) artık sabretme dönemi başladı.En keyifli ama zor dönem çünkü biran önce son şeklini alsın istiyosun ama sonuçta bittiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızlar bugün nikah elbisesi bakmaya gittim,moralim çok bozuldu karın bölgemde aşırı bi şişlik var belimin yanları göbeğim o kadar şiş ki sizce ameliyattan mıdır bu?annem ödemdendir dedi.hiç bi giydiğim yakışmadı çok üzüldüm tipim okadar bozuk gözüküyo ki:50:

kızlar bugün nikah elbisesi bakmaya gittim,moralim çok bozuldu karın bölgemde aşırı bi şişlik var belimin yanları göbeğim o kadar şiş ki sizce ameliyattan mıdır bu?annem ödemdendir dedi.hiç bi giydiğim yakışmadı çok üzüldüm tipim okadar bozuk gözüküyo ki:50:

Her ameliyat olanın yaşadığı bir sorun buda.Emin ol hepimiz aynı sorunu yaşadı canım.Hatta ameliyat sonrası regl düzensizliği yaşayanlarımızda oldu (Benimde olmuştu) Bu şişlik bir süre devam edecek malesef.Canunı sıkma,Herşey düzelecek merak etme :29:

14 şubata gün aldık nikah için sanırım çok çirkin bi kız olucam bu göbekle...:26:bide bugün belki komik gelicek söylediğim ama özellikle sağ göğsümde böyle çok ince bi telefon titreşimi gibi hafif hafif sesler geldi bana...bzzzzzzzzzz bzzzzzz Allahım korktum vallaha yaa....yani başka benzeticek bişiy de bulamadım.bunlar da normal mi

14 şubata gün aldık nikah için sanırım çok çirkin bi kız olucam bu göbekle...:26:bide bugün belki komik gelicek söylediğim ama özellikle sağ göğsümde böyle çok ince bi telefon titreşimi gibi hafif hafif sesler geldi bana...bzzzzzzzzzz bzzzzzz Allahım korktum vallaha yaa....yani başka benzeticek bişiy de bulamadım.bunlar da normal mi

O sesler ödemden dolayı.Meraklanma.Protez yerine oturdukça ses falan gelmicek. Bak şunu bil sadece meme büyütme ameliyatı olduktan hemen sonra etkisini gösteren bir ameliyat evet.Yani A cup girip 2 saat sonra C cup çıkıbilirsin. Ama ameliyatın doğal sürecinde oluşan şeyler ödem,şekilsizlik,asimetrik iyileşme gibi konular var ve bunlar için de zaman lazım.Şekli bile 3 ay sonunda biraz belli,6 ayda tama yakın ancak 1 yıl sonunda son şekli.O sebeple sabır lazım diyorum.İnsan sabırsız oluyor haklısın ama düşünsene vücudunda olmayan ve doğal olmayan yeni bişey konuyor.E insaf vücut bi alışsın de mi:))) bu da zaman alıyor.

kızlar ben hiç uyuyamıyorum uykularım 2 saati geçemiyo gece boyunca 2 saatte 1 alarmla kurmuş gibi kalkıyorum.ağrıyla uyanıyorum.biraz dolaşıp yine uyumaya çalışıyorum.düz yatamıyorum zaten.gün içinde ayakta çok ağrım yok ama gece çok fena oluyorum uykudan sonra kıpırdayamıyorum...çok sıkıldım artık bu durumdan,zaten ödemden dolayı göbek bölgem çok kötü,psikolojim bozuldu...:43:

kızlar ben hiç uyuyamıyorum uykularım 2 saati geçemiyo gece boyunca 2 saatte 1 alarmla kurmuş gibi kalkıyorum.ağrıyla uyanıyorum.biraz dolaşıp yine uyumaya çalışıyorum.düz yatamıyorum zaten.gün içinde ayakta çok ağrım yok ama gece çok fena oluyorum uykudan sonra kıpırdayamıyorum...çok sıkıldım artık bu durumdan,zaten ödemden dolayı göbek bölgem çok kötü,psikolojim bozuldu...:43:

Üzülmene hiç gerek yok.Neden kendine dert ediniyosun ki? Sana ağrılı olduğunu söyledik hatta çok ağrılı bir operasyon.Hele bir de ağrı eşiğin düşükse baya sıkıntılı ama sen bu süreci atlattın ve zoru bitti gitti:)) Artık iyiye gideceksin neden kendini hırpalıyorsun?İlk günler uyku haram.Gece ne yazık kı ödem hat safaya çıkıyor o sebeple de sıkıntı artıyor.Düz yatma zaten.Kafanın altındaki yastığı baya yükselt.Çok hareketsiz kalma .Artık yan yatabilirsin ,nerdeyse 1 hafta oldu.Bence yan yat ki hem sırtın rahatlasın hem de daha rahat uyu.Bence birkaç gün uykuna etki etsin diye sakinleştirici bişeyler al.Gör bak 2,3 gün sonra çok farkedecek ama sabırlı olmalısın.Çok iyi bak kendine,psikolojini de bozma hiççç gerek yok inan.

Üzülmene hiç gerek yok.Neden kendine dert ediniyosun ki? Sana ağrılı olduğunu söyledik hatta çok ağrılı bir operasyon.Hele bir de ağrı eşiğin düşükse baya sıkıntılı ama sen bu süreci atlattın ve zoru bitti gitti:)) Artık iyiye gideceksin neden kendini hırpalıyorsun?İlk günler uyku haram.Gece ne yazık kı ödem hat safaya çıkıyor o sebeple de sıkıntı artıyor.Düz yatma zaten.Kafanın altındaki yastığı baya yükselt.Çok hareketsiz kalma .Artık yan yatabilirsin ,nerdeyse 1 hafta oldu.Bence yan yat ki hem sırtın rahatlasın hem de daha rahat uyu.Bence birkaç gün uykuna etki etsin diye sakinleştirici bişeyler al.Gör bak 2,3 gün sonra çok farkedecek ama sabırlı olmalısın.Çok iyi bak kendine,psikolojini de bozma hiççç gerek yok inan.

canıımmm,evet ağrılı olduğunu iyi biliyodum.baştan kendimi çok da iyi motive ettim.sabır gösterdim...aslında baya da iyi bi performans gösterdim tırnağı kırılınca içi kalkan biri olarak iyi bi cesaretti.sanırım 14 şaubattaki nikahıma o koca göbek gitmiycek diye sıkıntı yapıyorum.kendimi çok çirkin hissediyorum göğüsler basık koca bir göbek.
yan yatmaya da cesaret edemiyorum yarın doktor kontorülüm var.1 kaç saatliğine korseli sutyeni çıkarmayı sorucam nikahım için.bide ödem attırıcı ilaç var mı diye sorucam.

Canim cok gecmis olsun öncelikle... Ben bundan 3 hafta önce oldum ameliyatimi ve inan öyle bi sistiki karnim kendime inanamadim hemen eczaneye gittim
durumu anlattim ilac filan kullandim ama nafile baya bi moralim bozuldu hatta eczanedeki kiz beni resmen hamile sandi:( -- Tabi bunlarin narkozun yan etkileri
oldugunu biliordum ama yinede moralim cok fena bozuldu.. ha birde afedersin ben lavobayada gidemedim ... suan nasil karnin umarim daha iyisindir
hersey iyi olcak en önemlisi en zorunu atlattik yupiiii:))

canıımmm,evet ağrılı olduğunu iyi biliyodum.baştan kendimi çok da iyi motive ettim.sabır gösterdim...aslında baya da iyi bi performans gösterdim tırnağı kırılınca içi kalkan biri olarak iyi bi cesaretti.sanırım 14 şaubattaki nikahıma o koca göbek gitmiycek diye sıkıntı yapıyorum.kendimi çok çirkin hissediyorum göğüsler basık koca bir göbek.
yan yatmaya da cesaret edemiyorum yarın doktor kontorülüm var.1 kaç saatliğine korseli sutyeni çıkarmayı sorucam nikahım için.bide ödem attırıcı ilaç var mı diye sorucam.

Zaten bu iş anlık cesarete bakıyor canım ya.Yoksa herkeste bir korku,merak,endişe,sevinç hepsi bir arada:))Kendini çirkin falan hissetme.Geçici bir durum bu.Keşke imkanın olsaydı da nikah sonrası yaptırabilseydin. Ama ne yapalım bir yandan da bitti gitti.Yan yatabilirsin bişey olmaz merak etme.Tabi ki normal yattığın gibi sürekli dönemezsin ama yan yatmakla birşey olmaz sanmam.Yarını bekle sor doktora yat derse bi cesaret yat yana daha rahat edeceksin.1 haftaya yüzüstü de yatarsın meraklanma sen.Bak şimdi sırada sabır var.En önemli bölümü olan ameliyat bitti.Şimdi sabretme,bekleme zamanı başladı.Ödem de geçer,göğüslerin şekli de düzelir.Sen moralini bozma.Bol su iç bence. Günde 2,5-3 litre kadar.Ödemi atmaya yardımcı olur.Ananas ye ,şişliği alır ama zamanla zaten geçecek.Moral bozmak yokkkkk:))

kızlar teşekkür ederim yazdıklarınız için içim biraz olsun rahatladı ,dün akşam korse giydim öyle denedim elbiseleri,bi derece daha iyi gibi.genel olarak böyle bi sorun olucağını tahmin etmemiştim.bu gün 4te randevum var.gece de yine ağrılarım vardı...hiç sevmiyorum geceleri yaaa.gündüz okadar iyiyim ki.kollarım falan çok çok iyi durumdalar.gece ki durumum nedense güzndüzdekinden çok çok farklı ameliyat olduğumun 3. gecesiyle aynı durumdayım sanki hala o konuda bi ilerleme kaydedemedik malesef...

Canim cok gecmis olsun öncelikle... Ben bundan 3 hafta önce oldum ameliyatimi ve inan öyle bi sistiki karnim kendime inanamadim hemen eczaneye gittim
durumu anlattim ilac filan kullandim ama nafile baya bi moralim bozuldu hatta eczanedeki kiz beni resmen hamile sandi:( -- Tabi bunlarin narkozun yan etkileri
oldugunu biliordum ama yinede moralim cok fena bozuldu.. ha birde afedersin ben lavobayada gidemedim ... suan nasil karnin umarim daha iyisindir
hersey iyi olcak en önemlisi en zorunu atlattik yupiiii:))

aynen canım ben de öyleyim. resmen 5 aylık hamile gibiyim...:5: bide göbeğimi salınca görsen ıpatıp bir hamile fiziğindeyim.ben lavoboyo falan gidebiliyorum çok şükür de şişlik kötü oldu çünkü tam da kilo verdim böyle fiziğim iyi gibi oldu diyodum.nikahta biraz daha ince olmayı düşünmüştüm. ama şuan tam tersi görüntüdeyim.
bu arada sanada geçmiş olsun öpüyorum çok :)

herşey iyi güzel,ağrıların yüzde 85i gitti .ama bugün acayip bi kaşıntı başladı kesi yerlerinde offfff:52:bu ne böyle yaaaa

Back
X