Hersey bitti gitti işte.Ne güzel.Pişmanlık başta oluyor 1 hafta sonra olmuyor zaten:))) bu arada sıcaklık olması normal.İçeri bişey kondu.Hepsi geçecek meraklanma.Sakın sargıları açmaya çalışma.Zaten 1 hafta sonra açıp bakacak.Şiş ve hissiz oluyolar.Uçlar da öyle ama geçecek.Sadece zaman lazım.Kollarını fazla kullanma.Kalp hizasından yukarıya çıkarma.Sırt ağrısı çok olur ama geçiyor.Sonra harırlamıcan bak gör :))dinlen ve keyfini çıkar.2 aya şiş falan kalmıyor.İniyor hepsi.Çokk geçmiş olsun.
sağol canım :) valla kollarım istesemde çok fazla kalp hizasından yukarı çıkamıyodu zaten ama bugün bi derece daha iyi düne göre.doktor bana çok bi açıklamada bulunmadı.şöyle yapma etme ,zorlama yada kalk yürümeye çalış falan bişiy demedi.ben de kendi çapımda hareket etmeyi daha faydalı bulduğumdan aman aman yatmıyorum öyle.. bugün tek dışarı çıktım otobüse bile bindim. gerçi ani frenlerle tutunmak biraz zorladı beni ama yine de performansım gayet iyiydi.sadece taş gibi göğüsleri taşıması ağırlık yapıyo biraz.iki kaya parçasıyla geziyomuş gibi oluyorum.