- Konu Sahibi 16_peri_16
-
Gecmis olsun gülüm . Benim de tam 9 günüm kaldı çok heyecanlıyım. Doktor Hasan fındık a olacağım. Umarım benim de iyileşme surecim hızlı olur çünkü ameliyattan 9 gün sonra çalısmam gerekiyor.. Ve tezgahta kollar çok yoruluyor..
Çok geçmiş olsun canım, cicişerlini güle güle kullan
Demek hayatına açtığın yeni sayfada gayet mutlusun:)Canım benim çok geçmiş olsun.Güle güle,sağlıklı ve mutlu günlerde kullan inşallah.Zor geçen 3.günü atlattığına göre bu iş burda bitti gitti demektirHaydi bakalım memiş kardeşim artık yürüdüğün yola yenilenen halinle,daha sağlam ve güven dolu adımlarla basman dileğiyle
oyy bebeğimm valla ne ara oldun kız :) çook sevindim..güle güle kullan cicişleriniiiiiiii :) hoşgeldin bebeğim
memiş kardeşlerimmsize bi sorum olucaktı .. amelıyatıma 4 gün oldu ve ılk gunden berı oturrarak uyuyorum tabi belım agrıyo sagım solum önüm arkam hep yastıklarla dolu doktor 1 hafta böyle uyu dedı . siz ne yaptınız ilk hafta nasıl yattınız veya ne kadar sonra düzelicek bu durum şimdiki merakım bunlar
memiş kardeşlerimmsize bi sorum olucaktı .. amelıyatıma 4 gün oldu ve ılk gunden berı oturrarak uyuyorum tabi belım agrıyo sagım solum önüm arkam hep yastıklarla dolu doktor 1 hafta böyle uyu dedı . siz ne yaptınız ilk hafta nasıl yattınız veya ne kadar sonra düzelicek bu durum şimdiki merakım bunlar
Öncelikle çok çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyim bebişimm...Zoru atlattın gerisi çorap sökügü gibi gelecek emin ol.Her geçen gün kendini daha iyi hissedeceksin,birinci hafta sonunda agrılarının büyük bir bölümü azalacak,ikinci haftaya dogru Drita arkadaşımızında dedigi gibi uyandıgında kendini yan yatmış pozisyonunda görebilirsin,bu çok hoş bir duygu olacak..Ben yan yattıgımda o kadar mutlu oluyordumki çünkü,sürekli sırtüstü yatmak kabus gibiydi..Zaten vücudun senin yapman gereken şeyleri söyleyecek,yönlendirecek .Hafif zorlanma hissettigin zaman bırak.Aman kendine çok dikkat et çünkü bu dönemleri ne kadar kolay rahat atlatırsan iyleşme sürecinde o kadar daha erken olacak unutma
gecmis olsun cnm gule gule kullan :)
super haber canım şimdiden hayırlı ugurlu olsun ..memişerine kıyafet almaya şimdiden başla..hasan fındık ısmını çok duydum çok güzel olucagından eminim canım . benım şuan 4.gunum tek zorlugu ılk 3 gun sonra hızlı bi şekilde iyileşıyosun canım
geçmiş olsun canım benimde bugün ameliyat oldğum günü saymassak 5 günüm benimde 275 cc mentor marka kas altı oldu bende hala oturarak uyuyorum ve hala göremedim cünkü hem bandajlı hem sporcu sütyeni var hakkımızda hayırlısı....
İnşallah hızlı bir sekilde iyilesirim canım. Şimdiden bakıyorum sutyenlere fakat almıyorum çünkü bedenimi henüz bilmiyorum ki. Ya tahminimden küçük yaparsa diyorum. Umarım hayal ettigim gibi olur..
canım cok geçmiş olsun. sen oldun kurtuldun darısı bizlerin basına insallah.
oooooooooo süpermiş canım ol bencede . şuan memişlerimi goremesemde onlara alıcagım cicileri düşündükçe çoook mutlu oluyorum wallasenınde ıyı haberlerini alırız insallh canımm darısı isteyen herkese
gecmis olsun sekerim gule gule kullan cicilerini.oo sen zoru atlatmissin bundan sonra cok hizli bir sekilde iyileseceksin.bundan sonrasi mutluluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?