• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16_peri_16 meme estetiği

merhaba peri, nasıl oldun? umarım ağrın falan kalmamıştır. normal hayatına döndün mü artık?
bizi son durumdan haberdar et, açıp açıp bakıyor musun :1:

süperimmmmm tatlımmmmmmmmmmm agrım kalmadı ama sabahları uyandıgımda sag memişim acıyo biraz daha arkamda yastıklarala yatıyorum oyuzden olabılır belkı yanda yatmadım daha korkuyorum :) ayyy canımm acık bakmazmıyım her gun sevıyorum oksuyorum onları ben sevgisiz kalmasınlar ve bu buz gbı havada hıc üşenmeden kıyafet denıyorum evde kendı capımda nasıl duruyo dıye sütyenler gecelikler falan maşallhh bi icim su görüntü yanı:nazar: nazar degmesın öyle tatlımmm:16:

teşekkur tatlım cvbın için bende bandaj yoktu sporcu sutyenı vardı amelıyattan sonra onu takmıslar memişlerıme :) ılk 1 hafta bakamadım sonra baktım fuze gbılerdı dımdık ve tasssss gbı ...oyuzden merak ettım işte suan kı buyuklugu ıyı sütyene falan gerek yok gez dolaş :)))))) ama şişlikler inice kı durumu nu merak edıyorum ıste gerçi eskısı gbi olmuycagi icin nasıl olursa olsun ben onları yerimmmmm yerrrrrrr :)))))

Ohh ohh..en güzelide sütyensiz o harika görüntüyü verebilmek zaten :92: Memeler foraa..yaşasın özgürlük...Ama doktorlar kızıyorlar sütyen takın ancak saatlik olarak sütyensiz durun,sarkar diyorlar dikkat :34: Şişlikler gidince daha dogal bir görünüme kavuşacaklar canım endişen olmasın,sonuçta protezin büyüklügü sabittir küçülmez.. Yerim yerr... :9::27:

oooh oh maaşallah :nazar:
valla süper haber, normale dönmüş gibisin, ufak tefek sıkıntılar da zamanla geçicek artık :10:

kaldı 37 gün...

süperimmmmm tatlımmmmmmmmmmm agrım kalmadı ama sabahları uyandıgımda sag memişim acıyo biraz daha arkamda yastıklarala yatıyorum oyuzden olabılır belkı yanda yatmadım daha korkuyorum :) ayyy canımm acık bakmazmıyım her gun sevıyorum oksuyorum onları ben sevgisiz kalmasınlar ve bu buz gbı havada hıc üşenmeden kıyafet denıyorum evde kendı capımda nasıl duruyo dıye sütyenler gecelikler falan maşallhh bi icim su görüntü yanı:nazar: nazar degmesın öyle tatlımmm:16:

valla karar verip doktordan randevumu aldığımdan beri geçmiyor günler offffff
hadi sen de elini tut, bak şekil şemali ameliyattan 3 ay sonra falan oturmaya başlıyor, yaza anca yetişiriz :1:
bu arada benim doktorum da antalyaya geliyor ameliyatlar için galiba haftada 1 gün. istersen telefonunu vereyim, görüş bi.

evet 18 subatmıs.ben onun 18 ını gordum ya aklıma bak ocak sandım :) olsun tarıhın bellı olmus bu cok guzel ama 1 ay varya seker ben bekleemezdım valla

valla karar verip doktordan randevumu aldığımdan beri geçmiyor günler offffff
hadi sen de elini tut, bak şekil şemali ameliyattan 3 ay sonra falan oturmaya başlıyor, yaza anca yetişiriz :1:
bu arada benim doktorum da antalyaya geliyor ameliyatlar için galiba haftada 1 gün. istersen telefonunu vereyim, görüş bi.

tatlım doktorun kımdı?

günaydın canım, benim doktorum İstanbul'dan Akın Demiralay. Hala geliyor mu Antalya'ya bilmiyorum ama haftada bir çarşamba günleri Antalya'da yapıyormuş ameliyatlarını diye duymuştum. Hatta Yina Antalya'da yaptırmış ameliyatını, çok da memnundu. Onunla bir konuş istersen. Yasoden ve Cynder de ona ameliyat olmuşlar sanırım ama pek girmiyorlar foruma galiba.

tatlım doktorun kımdı?

sagol canım.. bu arada masajlarıma başladım yumuşamaya başladılar dahada oturmaya başladı mutluyummmmmmmmm:21:

Back