Elavinya azimli bacim bayrama kac eksi ile giriyorsun inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayır bacımmm incecik olcaz bize garip gözlerle bakanlara inatHersey cok gûzeldi herkes soklardaydi şasirdi hatta taniyamadm diyenler oldu. Övgûler tebrikler hatta yeteq diyenler yetermi yaw musmutluyum. Hayat güzel ne güzel
Güncel güncel ay konum aşagilarda kalmis ama ya bu ara ihmal ettm bayram misafr falan yorgunum eşimin kalabalik bi ailesi olunca malum bitiremedik. Övgü dolu bayramim güzel gecti ama
Elavinya konun aşağıya kayıyor. Hayırdır bişey mi oldu. Hergün girip bakıyorum ama yoksun. Seninle çok Motive oluyordum. Hatta keşke vakit bulsada günde bir kaç kez yazsa diyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya forum degismis naşil yazcaz bi deneme 1,2,3 denemecanim ya ben hep burdaym aslinda bakiyorum cok yazamiyorum bu ara biraz geziorum piknik,misafrler falan bide bu ara durdum yerimde diyete devam ama saatlerim düzensz tatil modundan dolayi çktirmasamda canim sikılıyo sicaktan yürüyüşte cok yapamiorum okul acilsaydida düzenime dönseydim daha sik ugriycam söz
teşekkürler canim devam devamwama durdu bu ara evimde dglm düzenim bozuldu okul acilmasini 4gözle bekliorum 125 te takildim utercem daha cok vercem ins.sende iyi vermissin uzun süre olmus sorularim var sarkmalar nasil en cok kollarimda kanat oldu resmen cok var peki diyete devammisin hemen almaya meyillimi olunuyo uzun süre gecmiş çünkuelavinya hu hu.her gün bakıyorum sayfana. aynı mı devam ediyorsun? ben de öğretmenim. günlüklerde sayfam var.96'yım şimdi 135ten düştüm(7.5 yılda ) resimlerinde gördüm gerçekten 125 gibi değilsin ben 96yım senin gibi görünüyorum. Maşallah diyorum.
evet diyete ilk basladgm günkı felsefem buydu zaten bu yola böyle ciktm canim ilerliyorum yokuşlu yollarda sagolunZararın neresinden dönersek Kardır diye düşünüyorum ayda 2 kilo bile versek yılda 24 kilo eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?