160 kg.BİTİŞ VE YENİ DOĞUM TARİHİM 6 ARALIK...

Bravo seni tebrik ediyorum elevinyacim gurur duydum harika gerçekten olduğundan daha zayıf gorunuyorsun benim durum vahim ayda sadece 1 kilo verebiliyorum anlamadım bir türlü 5 gün deli gibi spor yapıyorum hatta 7 cm den fazla sıkılastim sadece 102.6 ya inebildim 3 ayda evde sorun yok ama dışarı çıkmak istemiyorum artık suan moralim çok bozuk kız kardeşim bile alay ediyo ağlamak için zor tutuyorum kendimi eskiden güler geçerdim şimdi bunca ugrastan sonra kaldiramiyorum çok zoruma gidiyor ama seni sürekli takip ediyorum bana çok moral oluyor azmini hiç kaybetme arkadaşım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herzaman istediğin kiloyu veremezsin.arada durmalar olacaktır canını sıkma bu kadar. Belli vitaminlerin eksikliğinde kilo verme azalabilir tam bir kan Tahlili yle değerlerine de baktır istersen

Demir eksikligim var sadece eskiden insülin direnci vardı şimdi o da yok ama bilmiyorum omega 3 hap alicam bakalım teşekkür ederim canımı sıkan sürekli birilerinin akıl vermesi öyle böyle bazen dayanamıyorum akşam çok moralim bozuktu deli gibi yemek istedim tuttum kendimi neyseki bugün daha iyiyim teşekkür ederim nevergiveup mücadeleye devam

Şşşt lûtfn sakin ol ben subat ayinda 9kg verirken mayista 2kilocuk verdm ayni diyet ayni sey hatta mayista daha katiydm ama olmuyo bazen bizim yaptgmz 21 gûnlûk isvec diyeti dgl bea sabir kendime adima a yilh gözdn cikardm duyma hickimşeyi kendi dogrularn var senin kib.

Aynen katiliyorum..
Birkac ay daha veremezsen gidersin bi dr a

Herseyiniz yeterli olsun !

Sagolun kızlar motivasyonumu kaybetmemek için sürekli forum da dolasiyorum ozelliklede elevinyayi takip ediyorum bana güç veriyor öpüyorum sizi sabretmekten baska çarem yok

mrblar ben de ara sira yazilari okurdum ama ilk defa msj yazmaya yeltendim. oncelikle elevinya tebrik ederim hakkaten azmin takdire sayan. ben de 100 kiloyla basladim bu yolculuga diyetisyene gidiyorum en son 93 kilo olmustum. aslinda 92 kio oldum ve 8 kilosu yagdan gitti ama son hafta 1 kilo odemden almisim sanirim regle yakin oldugumdandi. neyse ben asil cevaplamak istedigim arkadasin ismini unuttum 102 kiloda olan spor yapip 7cm incelen arkadas sana diyetisyenimden duydugumu soyluyeyim.oncelikle diyetisyenim kilolar gitmeyene kadar sporu onermiyor. cunku dedigine gore siki bir vucuttan yag gitmesi zormus. hatta beden egitimi ogrt.nin falan vucudu siki ldugu icin onlara kilo verdirmek zor diyordu. bana bu yuzden spor yapma bi tek yuruyus serbest. bi de kollarim sarksin istemem dedim kol egzersizleri serbest. yoksa yaglar zor gider dedi. belki spor yaptigin icin kilo az vermissindir diye dusundum..

Sağol arkadaşım ben sarkmaktan çok korkuyorum o yüzden spor yapıyorum daha çok cardio ağırlıklı zaten salona filan gitmiyorum Leslie yada aerobik yürüyüş e çok çıkamıyorum 3 gün de bölgesel çalışıyorum kol , karın sadece kol için 2 ser kiloluk dumbel kullanıyorum kaslar yağlardan daha fazla kalori yaktığı için kaslarimi güçlendirmeye çalışıyorum yüzlerce yazı okudum internette evet ilk başta kilo az veriliyormus ama sonrasida hizlaniyomus ben spor yapmasamda zaten ayda zaten 1_1.5 kilodan fazla veremiyorum daha önce 90 kiloya dusmustum o zaman endokrine gidiyordum omega3 ve kullaniyodum şimdi onu deneyeceğim ilgine çok teşekkür ederim

geçen ayça kay auzun süre aç kalınca metabolizma durur edi rmzandn beklentim daha çok olmakl birlikte 125 le bayrma gircem belli yanii 5 kiloyl kapattık bayramdan sonra metbolizma hızlansın diye sık sık su için tekrr hızlanır dedi total de tabi - 38 deyim huh huuu

Tebrik ederim canim nazar değmesin cok guzel gidiyorsun masallah

Maşallah sana azmin elinden hicbirsey kurtulmaz💪👍👏👏👏

kolay gelsin bayanlar ben evi havaya kaldrdm yansin kaloriler

canım valla harikasınnnnn 125 gibi değil 90 gibi duruyosunn demekki 80 olunca resmennn manken kalacannn az kaldıııı dayan ben 20 gündür hiç kilo vermiyorum anlamadım ne iş yürüyüş yapıyorum her gün 1 saat emziriyorum vermem gerekmezmii neysee yinede devam

Canım harikasın çok iyi gidiyosun arada girip okuyorum yazdklarını bende 17 kilo verdim çok mutluyum son 2 kilom kaldı vermem gereken 75den 57 ye düştüm inşallah senide son 2leri sayarken okuruz burda başarılar süpersin

Saol canim ya oluyo öyle iniş cikislar sabirli olcaz makine dgl metabolizma rutin gitmio yani bende ramazan ödülûmü bgn yedim iftarda mangalimi yedim sadece tavuk ayran ama varya yemek istesemde tikandm yiyemio insan eski esra olsa ah ah neyse ha bide emzirmeyi kesince dikkatli ol ben hep o zamanlar kilo aldm artik zaten dikkatlisin ins.

Masallah sanada canim azmin elindn kurtulmaz bisey darisi bana cok saol fistik olmusundur

canim seni bayadir takipteyim. tebrik etmek istedim eminim buraya yazanlardan cok daha fazlasi seni ornek aliyor. bravo harikasin. gercekten harikasin. :)

canim seni bayadir takipteyim. tebrik etmek istedim eminim buraya yazanlardan cok daha fazlasi seni ornek aliyor. bravo harikasin. gercekten harikasin. :)

Dogru söylüyorsun etrafmda herkes diyet yapiyo 3 farkli arkadasim yaklask 20ser kilo verdi ama boyle kimi görsem diyette yaptiklarimi anlamaktan yorulvyorum bazen annem bile 60yasinda diyette güzel duygu vesselam

elevinya zayıflayıonca şunu alıp giyicem dedğin bişe varmı ben 60 olur olmaz kırmızı mini elbise alıcam kapalıyım ama olsun alıcam evde giyicemmm koydum kafaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…