kollarımın altı çok gevşek gerçekten. bıngıl bıngıl.teşekkürler canim devam devamwama durdu bu ara evimde dglm düzenim bozuldu okul acilmasini 4gözle bekliorum 125 te takildim utercem daha cok vercem ins.sende iyi vermissin uzun süre olmus sorularim var sarkmalar nasil en cok kollarimda kanat oldu resmen cok var peki diyete devammisin hemen almaya meyillimi olunuyo uzun süre gecmiş çünku
tanımammı ya dünya küçük tamamda sanal alemde küçük serpil nasipte burda konuşmak varmış napıyon bu topic te napıyon sen iyiydin doğum yaptınmı nasılsınnnElevinya hocam beni tanıdınmı 19 Mayıs i.o.o serpil hoca :)
şn 124üm hayır zorlanmıyorum aksine zayıfladıkça dha azimleniyorum endokrin metabolizma normal çıktı benim aynen devam devammerhaba :)
arada bir topiğini okuyorum azmin için tebrik ediyorum seni :) şu an kaç kilosun çok zorlanıyor musun yoksa alıştın mı diyete. bnde 94 den 75 e indim. hem diyetisten hmde endokrin ve metabolizma bölümünde kontrollerim var. bir yandan ilaçda kullanıyorum. umarım azminin karşılığını alır ve dilediğin kiloya ulaşırsın :)
teşekkür ederim .....merhabaa..maşaAllah çok güzel vermişsiniz tebrik ederim.bende takip edeceğim sizi...
Çok kilo aldım doğumda canım onları vermeye çalışıyorum yaptım doğum sen nasilsin:)tanımammı ya dünya küçük tamamda sanal alemde küçük serpil nasipte burda konuşmak varmış napıyon bu topic te napıyon sen iyiydin doğum yaptınmı nasılsınnn
ben verdiysem herkes verir halledrsin inş.takil bana karali olmak yetio biliyormusun yoksa şu diyet bu diyet sadece araci benim 8 ayda 40kg oldu darısi sanaÇok kilo aldım doğumda canım onları vermeye çalışıyorum yaptım doğum sen nasilsin:)
Amin inşallah bende 25 kilo vercem canım hayırlısı takip edicem seni.:)ben verdiysem herkes verir halledrsin inş.takil bana karali olmak yetio biliyormusun yoksa şu diyet bu diyet sadece araci benim 8 ayda 40kg oldu darısi sana
Yaa maşallah şanada 8ay sonra şenin gibi olmak hayalim ayni boydayiz 42 bedenmisin hayalim öyle ama 80kgda kalirim belki bendn gencsin ama sarkmalarin varmi tebriklerslm cnm gecen yil kasimda 117 kiloyla basladim rejime ve düzenli spora yani sen iyi anliyabiliyorum . benim yasim 24 boyum 1.73 su an 72 kilodayim yani 8 ay gibi sürede 43 Kilo verdim. umarim hedefine en kisa zamanda saglikli bi sekilde ulasirsin. bende daha bi 5 Kilo vermek istiyorum. önemli olan kiloyu korumak iste bakalim sonumuz hayirli olsun :)
evt su an 42-44 bedendeyim. sarkmalarim cok az var haftada 3--4 kez spora gidiyorum belki bu yüzden o kdr sarkmalarim olmamistir cok sükür.Yaa maşallah şanada 8ay sonra şenin gibi olmak hayalim ayni boydayiz 42 bedenmisin hayalim öyle ama 80kgda kalirim belki bendn gencsin ama sarkmalarin varmi tebrikler
Merhaba topiginizi ilk kez gördüm ve azminize hayran kaldım...
gerçekten kararlı olmak yetiyor maşallah...inşallah bende kendimi toparlayabilirim...
Sizi takip edicem inşallah hedefinize tez ulaşırsınız
Saol canim seninde yeni egitm yilin hayirli olsun evet bûtûn yaz 6kg verdm ama sikilastm galiba banada güzel tepkiler geldi bayanlar söyledi hatta erkek hocalarda dayanamayp sözlediler artik diyetime hiz zamani geldi inş.ayda 8kg gidn günlere başladm oley oleyYeni sene hayırlar getirsin canım. Başladık hayırlısıyla. güzel tepkiler aldım ben arkadaşlardan. hepsi zayıfladığımı fark etti. mutlu oluyor insan. kendine iyi bak.
Teşekküs arkadaşm yok dogru yolda oldugvmu biliorum ilac,amelyat olmadan dogalda oluyormus gecen bi ark.aradi fotomu görmüş ameliyat oldum sanmis anlattm sok oldu karatayi diyetm bitince sabitlemek icin ve aile saglimiz icin yapcam zaten esmde kolestrol yüksek cünkümaşallah azminize hayran kaldım, çok güzel dengeli verdiğiniz için inşallah geri gelmeyecek kilolar..
ayrıca saçmasapan diyetler denemediğiniz için de tebrikler.. sabrın sonu herzaman selamet..
karatay beslenmesini araştırmanızı tavsiye ederim. sadece kilo için değil çocuklarınız ve eşinizin beslenmesi için de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?