• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

160 kg.BİTİŞ VE YENİ DOĞUM TARİHİM 6 ARALIK...

Teşekküs arkadaşm yok dogru yolda oldugvmu biliorum ilac,amelyat olmadan dogalda oluyormus gecen bi ark.aradi fotomu görmüş ameliyat oldum sanmis anlattm sok oldu karatayi diyetm bitince sabitlemek icin ve aile saglimiz icin yapcam zaten esmde kolestrol yüksek cünkü
kolesterolden korkmayın, karatay biçok yanlış bilinen şeyin aslında doğru, bi çok doğru bilinen şeyin de yanlış olduğunu gösterecek okuyunca : ) takipteyim sizi : )

Amanın konum yerlerde ya okulda acildi şükür sinifm 3.katta oh in in cik gitsin kilolar yansin yaglar eski düzenime kavuscam şûkür

Amanın konum yerlerde ya okulda acildi şükür sinifm 3.katta oh in in cik gitsin kilolar yansin yaglar eski düzenime kavuscam şûkür
eski okulumda benimde sınıfım üst kattaydı. o sene kilo almış olmama rağmen kardeşim beni görünce abla çok kilo verdin sen kalçan bacakların şekle girdi demişti. çok faydasını göreceksin. İnşallah canım.

Merhabalar, gerçekten sizleri tebrik ediyorum. Merak ettiğim konu, çekirdek yiyor musunuz acaba film izlerken veya arkadaşlarla sohbet ederken ? Ben de diyetteyim de, arkadaş yeme dedi. Ben de sorayım dedim.

3daha gitti aylar sora ramazandan beri durmustu nerdyse buna 10ayin molasi diyorum bozmadm ama biraz sahatlattm sanki okul basladi döndüm düzenime 122oldu artk yildönümümde 6aralikta 2 basamakli olamasamda 1yilda 55kg vermis olcam galiba. su an 43kg gitmis durumda oley oley

slm öncelikle sizi çok ama çok tebrik ediyorum muhteşemsiniz ...
bende 37 yaşındayım 2 yıllık evliyim 9 aylık bir kızım var... ben çok zayıf bir çocuktum hatta ilkokul 1. sınıfta 18 kiloydum çantamı zor taşırdım:) ama ergenlik döneminde aburcubur beslenme sebebiyle kilo almaya başladım ve bu yaşıma kadar defalarca güzel kilolar verip aldım eşimle evlilik kararı aldığımdada 100 kiloydum düğüne kadar 87 kiloya düştüm hemen hamilelik ve düşük oldu sonra moral bozukluğu bir bakmışım 99 olmuşum yine tekrar bebek istediğim için kendime tranbolin aldım ve spora başladım meğerse hamileymişim bıraktım hamilelik korktuğum gibi geçmedi 11.5 kilo aldım ve doğuma gittim doğumdan 10 gün sonrada 10 kilo gitmiş ve 95 kiloya inmiştim ama emzirme döneminde ye süt olsun düşüncesiyle yedim ve o giden kilocukları geri aldım doğum kiloma geldim ve hatta geçtim hayatımda hiç bu rakkamları görmemiştim geçen hafta 107 olmuşum boyumda kısa 160..geçen hafta tranbolini çıkardım spora başladım yediklerimide az bişey kıstım 5 günde 105 gördüm ama hafta sonu grip olunca spor ve diyet kaldı sizin azminizi görünce kabul ederseniz aranıza katılmak isterim

3daha gitti aylar sora ramazandan beri durmustu nerdyse buna 10ayin molasi diyorum bozmadm ama biraz sahatlattm sanki okul basladi döndüm düzenime 122oldu artk yildönümümde 6aralikta 2 basamakli olamasamda 1yilda 55kg vermis olcam galiba. su an 43kg gitmis durumda oley oley
43 kilo dile kolay. Maşallah bin kere hem de. harika. bir bu kadarlık daha işin kalmış. bir 10 ay daha. hoş geldin yeni sağlıklı bir hayat. ben 94 üm şimdi. nefesim açıldı. merdivenleri tırabzana tutunmadan çıkabiliyorum okulda.pantolonlarımı daraltım. iki parçada yeni bir şeyler aldım. çok şükür. sayfana girip bakıyorum arada haber alınca senden moral oluyor. sık sık yaz canım neler yaptığını. çok kişi takipte.

slm öncelikle sizi çok ama çok tebrik ediyorum muhteşemsiniz ...
bende 37 yaşındayım 2 yıllık evliyim 9 aylık bir kızım var... ben çok zayıf bir çocuktum hatta ilkokul 1. sınıfta 18 kiloydum çantamı zor taşırdım:) ama ergenlik döneminde aburcubur beslenme sebebiyle kilo almaya başladım ve bu yaşıma kadar defalarca güzel kilolar verip aldım eşimle evlilik kararı aldığımdada 100 kiloydum düğüne kadar 87 kiloya düştüm hemen hamilelik ve düşük oldu sonra moral bozukluğu bir bakmışım 99 olmuşum yine tekrar bebek istediğim için kendime tranbolin aldım ve spora başladım meğerse hamileymişim bıraktım hamilelik korktuğum gibi geçmedi 11.5 kilo aldım ve doğuma gittim doğumdan 10 gün sonrada 10 kilo gitmiş ve 95 kiloya inmiştim ama emzirme döneminde ye süt olsun düşüncesiyle yedim ve o giden kilocukları geri aldım doğum kiloma geldim ve hatta geçtim hayatımda hiç bu rakkamları görmemiştim geçen hafta 107 olmuşum boyumda kısa 160..geçen hafta tranbolini çıkardım spora başladım yediklerimide az bişey kıstım 5 günde 105 gördüm ama hafta sonu grip olunca spor ve diyet kaldı sizin azminizi görünce kabul ederseniz aranıza katılmak isterim
canim aman bozma ipin ucu kacmasin ben 105kg lu günlerimı görmedm cünkü 15yil tartilmadm nasil yaptm bunu kendime sende devam ins.en bas parolam şuydu ayda 1kg yilda 12kg diye ciktm bu yola beraber devam ins.

43 kilo dile kolay. Maşallah bin kere hem de. harika. bir bu kadarlık daha işin kalmış. bir 10 ay daha. hoş geldin yeni sağlıklı bir hayat. ben 94 üm şimdi. nefesim açıldı. merdivenleri tırabzana tutunmadan çıkabiliyorum okulda.pantolonlarımı daraltım. iki parçada yeni bir şeyler aldım. çok şükür. sayfana girip bakıyorum arada haber alınca senden moral oluyor. sık sık yaz canım neler yaptığını. çok kişi takipte.
asla birakmam yilmam zaten ben dizeyette dglm yaşam tarzm bu kabullendm artik okulun acildigi ilk gün veliler etrafmda halka olustrdu resmen şoktaydi herkes biseyler sndruyordu tanimadgm insanlar ve bu kadar övgü basari hazzi süper duygu tebrikler sorular egom tavanda valla ha bide 5kg daha vern yeter diyenler 54bedenim daha 42 olcam durmam ben

asla birakmam yilmam zaten ben dizeyette dglm yaşam tarzm bu kabullendm artik okulun acildigi ilk gün veliler etrafmda halka olustrdu resmen şoktaydi herkes biseyler sndruyordu tanimadgm insanlar ve bu kadar övgü basari hazzi süper duygu tebrikler sorular egom tavanda valla ha bide 5kg daha vern yeter diyenler 54bedenim daha 42 olcam durmam ben
ben de 46 bedene giriyorum şimdi ama tıkız tıkız. 42 benim de hedefim.:)

valla harikaymışsın. ne güzel doktorsuz amliyatsız ilaçsız bu kadar kilo verebilmek.

saol.bende bu konuda örnek olmak isterim ilac ameliyat gereksiz sabir herşeye çare ama şu varki en basta dr.a gittm endokronoloji ve diyetsyen bütün tahlillerimi yapti sagliklym herseym normal cikti ve diyete vücudum cevap verdi sükür darisi isteyenlere azim azim

Nerden başlasam bilemiyorum .Bnun nereinden başlanabilirki bir yokoluş resmen,farkında olmayş.ilk hatırladığım 3.sınıfa giderken 30 kg dım sınfta en çok ben çıkmıştım hep çıktı bu böyle.18 yaşında 98 kg da açtım gözümü kendime geldim ünv.kazanmıştım böyle olmazdı günler boyu sirkeli salata,yoğurt,yürüyüş1 yılda 68 kg oldum 40 bedendim çok güzel günler beni bekledi tabi kilo diyeti bırakınca yine artmaya babşladı yavaş yavaş 27 yaşında 100 kg evlendim ünv bitirdim bu arada öğretmen olmuştum işim beni seven ve kilolarımı dert etmeyen kocam vardı beni böyle sevmişti...
Sonra hamile kaldım ki herkes arkamdan çocuğu olmaz demiş sonra öğrendim sorunsuz doğdu 1 kızım oldu hamileyken 5 kg aldım bu ilginç ezeryan doğdu kolaydı sorunsuzdu 1 yıl emzirdim bırakınca kg almaya başladığmı anladım ufak bi diyet ve bitiriş işe yaramadı yemeye devam...tab,i artk hiç tartılmıyordum erdim yoktu sanki:KK43:(
kızım 3 yaşındayken 1 gebelik daha oğlum oldu bu kez gebelik sorun dedi dr. morbid obezdim çünkü tansiyonum çıktı gebelikte onun dışınd iyiyidim ama sezeryan riskliydi doğuda yaşıyorm ve Dr.lar korkuyordu benden yanaşmadlar doğuma en son ilk doüumdaki druma gittim o yaparım dedi.ama ben sanki son günlerimi yşıyordum artık ölüme gider gibi gittim hastaneye.epidural oldu.kemik arasını bulup uyuşturabildiler şükür 1 saat sürdü zor bi doğumdu zor çıktı oğlum sıkıkşmıştı küvez falan derken hastaneden sağ salim çıktım.ilginç olan bunca kg a göre iyi toparlanıyordum dikiş patlar dediler neler dediler ben ertesi gün ayağa kalktm 2 doğumdada ...kiloluydum ama hep hareketliydim ev,okul,iş,hepsine yetiyordum şükür...
2013 yaza kadar aynı kilolu ve artık iyice zorlaşan hayatım....pişiklerr,bedensel temizlikte zorlanmalar ,kıyafetsizlik,aynı şeylere mecbur olmak ,cinsellik bile zorlaştı ama eşim hep sağlılğın için zayıfla ben seni üzmem diyordu aslında kötülük yapmış göremedim hiç bi şeyii.
bi gün markete gittik ben alış veriş yaparken o bi arkadaşını görmüş konuşurken beni gösterp aa kadına bak kendini taşıyamıyor yuhh demiş...
arabada suratı asıktı kızdı arkadaşına ama ben yerin dibine girseydim bu ilk DANNNN oldu kafamda eylülde okulumu değiştirdim yeni okulumda çocuklara yeni 1 yüzdüm tabiki koridorlarda gülüyorlar yanıma gelip teyze sen napıon burda diyorlar öğretmenim deyince hiç böyle öğretmen olurmu diyorlardı bunlar 2.DANNN OLDU hep diyetle başaramam dedim yapmadım kasım aynda sağ dizim ağrımaya başladı 1 ay idare ettim 1 ay sonra bi sabah yürüyemeyerek uyandım sağ ayayğmı basamıyordum topl oldum resmen .internetten araştırdım galiba menisküs olmuştum saatlerce ağladım ben ne yapmıştım kendime nolcaktı evim kocam,çocuklarm,işim,napardım Dr.a gittim ve MR istedi noldu biliomusunuz 120 kg ya kadar MR alıyrdu çektiremedim tam teşhisim konamadıdr zaten öyleye bile bu kg da bişey yaplmaz ZAYIFLAAAA diye haykıdı ve 3. DANNNN kendime geldim 6 aralıktı o gün değişti hayatım tartıya çıktım 120 de bitti ve tekrar 40 a geldi 160 kg dum gözlerime inananamadım kendime diyet listesi yaptım biliordum zaten herşeyi sizlere de anlatıcam hepsini bu sadece hikaye tarafı
3.5 ayda 20 kg giitti
Şükürler olsun iyileşiyorum 140 kg yum asla durmam hedefim 75 kg burdan paylaşcam herşeyimi yaşadıklarımı görenler şok oluyo 20 kg bile hayatımı çok mutlu kıldı hergün yeni bir umut bana destek olun beraber yürüyelim daha yazcak çok şey var...
SEVGİLER...:KK16::KK16::KK16:
çok çok beğendim azmini çok sevdim başarılarının devamını dilerim :)

SC20140930-223411.png

Back