slm öncelikle sizi çok ama çok tebrik ediyorum muhteşemsiniz ...
bende 37 yaşındayım 2 yıllık evliyim 9 aylık bir kızım var... ben çok zayıf bir çocuktum hatta ilkokul 1. sınıfta 18 kiloydum çantamı zor taşırdım:) ama ergenlik döneminde aburcubur beslenme sebebiyle kilo almaya başladım ve bu yaşıma kadar defalarca güzel kilolar verip aldım eşimle evlilik kararı aldığımdada 100 kiloydum düğüne kadar 87 kiloya düştüm hemen hamilelik ve düşük oldu sonra moral bozukluğu bir bakmışım 99 olmuşum yine tekrar bebek istediğim için kendime tranbolin aldım ve spora başladım meğerse hamileymişim bıraktım hamilelik korktuğum gibi geçmedi 11.5 kilo aldım ve doğuma gittim doğumdan 10 gün sonrada 10 kilo gitmiş ve 95 kiloya inmiştim ama emzirme döneminde ye süt olsun düşüncesiyle yedim ve o giden kilocukları geri aldım doğum kiloma geldim ve hatta geçtim hayatımda hiç bu rakkamları görmemiştim geçen hafta 107 olmuşum boyumda kısa 160..geçen hafta tranbolini çıkardım spora başladım yediklerimide az bişey kıstım 5 günde 105 gördüm ama hafta sonu grip olunca spor ve diyet kaldı sizin azminizi görünce kabul ederseniz aranıza katılmak isterim