• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

160 kg.BİTİŞ VE YENİ DOĞUM TARİHİM 6 ARALIK...

Kızlar tırlatmak üzereyim 35 gün geçti hala adet olmadım test yaptım 2 defa negatif siz kilo verirken böyle bişey yasadinizmi maydanoz suyu papatya çayı birsürü şey denedim tık yok bi akıl verin hap kullanmak istemiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Elavinya azimli bacim bayrama kac eksi ile giriyorsun inşallah

Elvinya Harikasın canım çok tebrik ederim seni :21:

Bende diyet ve sporla Kilo vermeye çalışıyorum motivasyon için artık seni takip edecegim :nazar:

Bnde 2 haziranda bu yana 6.5 Kilo verdim 68.5 dan 62 kiloya düştüm hedefim 50 Kilo daha yolum çok ama olsun azimliyim olacak inş:72:

Kendimi motivasyon için anahtar Kelimelerim :

Kendine zmn ver, iradeli ol, sabırlı ol ve başaracagına inan:34:

Elavinya azimli bacim bayrama kac eksi ile giriyorsun inşallah

Ramazanda -5 toplamda -38 oldu galiba.herkeslere iyi bayramlar fanlarim canlarim

Cok iyi arkadaşım.-5 den iyisi Şamda kayisi....

Kızlar hepinize hayırlı bayramlar. Tatlilara sekerlere dikkat. Allah yardimcimiz olsun

Hersey cok gûzeldi herkes soklardaydi şasirdi hatta taniyamadm diyenler oldu. Övgûler tebrikler hatta yeteq diyenler yetermi yaw musmutluyum. Hayat güzel ne güzel

Güncel güncel ay konum aşagilarda kalmis ama ya bu ara ihmal ettm bayram misafr falan yorgunum eşimin kalabalik bi ailesi olunca malum bitiremedik. Övgü dolu bayramim güzel gecti ama

👏👏👏👏👏👏👏masallah

Herseyiniz yeterli olsun !

Güncel güncel ay konum aşagilarda kalmis ama ya bu ara ihmal ettm bayram misafr falan yorgunum eşimin kalabalik bi ailesi olunca malum bitiremedik. Övgü dolu bayramim güzel gecti ama

O ovgulerin hepsini hakediyorsun arkadaşım 💪

Elavinya konun aşağıya kayıyor. Hayırdır bişey mi oldu. Hergün girip bakıyorum ama yoksun. Seninle çok Motive oluyordum. Hatta keşke vakit bulsada günde bir kaç kez yazsa diyorum

Elavinya konun aşağıya kayıyor. Hayırdır bişey mi oldu. Hergün girip bakıyorum ama yoksun. Seninle çok Motive oluyordum. Hatta keşke vakit bulsada günde bir kaç kez yazsa diyorum

canim ya ben hep burdaym aslinda bakiyorum cok yazamiyorum bu ara biraz geziorum piknik,misafrler falan bide bu ara durdum yerimde diyete devam ama saatlerim düzensz tatil modundan dolayi çktirmasamda canim sikılıyo sicaktan yürüyüşte cok yapamiorum okul acilsaydida düzenime dönseydim daha sik ugriycam söz

canim ya ben hep burdaym aslinda bakiyorum cok yazamiyorum bu ara biraz geziorum piknik,misafrler falan bide bu ara durdum yerimde diyete devam ama saatlerim düzensz tatil modundan dolayi çktirmasamda canim sikılıyo sicaktan yürüyüşte cok yapamiorum okul acilsaydida düzenime dönseydim daha sik ugriycam söz
ya forum degismis naşil yazcaz bi deneme 1,2,3 deneme

ok anladim galiba bacilaq diyetim durgun dingin dün yürüyüş yaptim artik sık yapamiorum cocuklarla zor oluo okulum acil bir an önce ya 6aralik ta 2 basamaklilara düsmüş olup 60kg vercem hepiniz buna sahit olacaksiniz canlarım:-)

ok anladim galiba bacilaq diyetim durgun dingin dün yürüyüş yaptim artik sık yapamiorum cocuklarla zor oluo okulum acil bir an önce ya 6aralik ta 2 basamaklilara düsmüş olup 60kg vercem hepiniz buna sahit olacaksiniz canlarım:-)

elavinya hu hu. :KK54: her gün bakıyorum sayfana. aynı mı devam ediyorsun? ben de öğretmenim. günlüklerde sayfam var.96'yım şimdi 135ten düştüm(7.5 yılda:KK53:) resimlerinde gördüm gerçekten 125 gibi değilsin:nazar: ben 96yım senin gibi görünüyorum. Maşallah diyorum.

elavinya hu hu. :KK54: her gün bakıyorum sayfana. aynı mı devam ediyorsun? ben de öğretmenim. günlüklerde sayfam var.96'yım şimdi 135ten düştüm(7.5 yılda:KK53:) resimlerinde gördüm gerçekten 125 gibi değilsin:nazar: ben 96yım senin gibi görünüyorum. Maşallah diyorum.
teşekkürler canim devam devamwama durdu bu ara evimde dglm düzenim bozuldu okul acilmasini 4gözle bekliorum 125 te takildim utercem daha cok vercem ins.sende iyi vermissin uzun süre olmus sorularim var sarkmalar nasil en cok kollarimda kanat oldu resmen cok var peki diyete devammisin hemen almaya meyillimi olunuyo uzun süre gecmiş çünku

Back