kollarımın altı çok gevşek gerçekten. bıngıl bıngıl. pilatese gidiyorum şimdilik ve diete 1.5 ay önce tekrar başladım,.8.5 kilo verdim. pilates biraz toparlar herhalde.bi de 85e düştüğümde kendime ödül belirledim: masaj yaptırıyorlarmış selülit masajı diye toparlayıcı. kremlerle yağlarla çok sert masaj yapılıyormuş 15-16 kere 1 gün arayla 1 ay sürüyormuş. bacaklar popo toparlanıyormuş. sorucam kollara da yapıyorlar mı diye. bi de power plate diye bişey var o da toparlıyor diye duydum.teşekkürler canim devam devamwama durdu bu ara evimde dglm düzenim bozuldu okul acilmasini 4gözle bekliorum 125 te takildim utercem daha cok vercem ins.sende iyi vermissin uzun süre olmus sorularim var sarkmalar nasil en cok kollarimda kanat oldu resmen cok var peki diyete devammisin hemen almaya meyillimi olunuyo uzun süre gecmiş çünku
ama bu 4-5 ay sonra olur. ancak o zaman sana yazabilirim işe yaradı filan diye.
kilo almaya meyilliyim zaten ben canım.geçen sene okula başladığında 94 kilodaydım. bu sene temmuzda bi tartıldım anam 103.5. okuldaki simitten . yani yersen alırsın. herkes alır. yalnız insanın kilosunun 1 yıl aynı kaldığında bünyenin o kiloya adapte olduğunu benimsediğini okumuştum. Allah hastalık vermesin bundan sonra hep tartılıcam ve az da olsa alırsam hep dengeleyeceğim tabii kilomu verdikten sonrayı kastediyorum. opuyorum seni çocuklarını da Allaha emanet olun. ben seni takipdeyim. günlüklerde sayfam var 135 ten 97ye durmak yok yola devam diye uğra bana da.