- 1 Ağustos 2010
- 564
- 77
- 123
Merhaba bilg.aram fena dgldir ama ben bu şiteleri beceremedm öwelime site adi falan yawsan olmuyomu bu site yediklerini yazinca kalorinimi heşapliyo limonatayi .1kez almistm ama 70kal.falan hatirliyorum demek 2kal.süper o ywaman icecek cok sevmem ama ramazananda gerekiyo saol böyle az kalorili bilgilerin varsa paylas canim
canım site burdan verim sıkıntı olmaz herhalde diyetarkadasım .com üyelik al ve yukarıda besin / aktivite kısmına ne yediysen yaz çıkıyo kalori vs sonra bugün yediysen bugün dün yediysen dün diye onayla tüm yediklerin listeniyo otomatik olarak ve toplanıyo hepsini yazdıktan sonra listenin altında görüyosun toplam tükettiğin kaloriyi.. artı spor yapıyorsan aynı yere aynı işlem.. onu da yaktığın kalori olarak görüyo..
ama ben kendimi nazar ettim galiba sana yazdıktan sonra başka sehirden kardesim geldi sonra buara çok misafir falan benim sistem çöktü kaç gündür en baştadaki disipli halimi kaybettim hemen toparlanmalıyım.. ( iki gün profilime yediklerimi kaydedemedim 2 gün hakkın var yazman lazım onun yüzünden oldu çok üzgünüm ya bir haftam kayıp resmen ) limonatanın bir bardağı 2 kalori unutma tüm şişe değil.. türk kahvesi sıfır kalori şekersiz... ben sekersiz asla içemediğim için yanına bir hurma veya 3 kuru kayısı yiyorum o şekilde tatlandırıyorum.. kendimde keşfettiğim en önemli şey sabah aç karnına bahsettiğim gibi türk kahvesi içersem tüm gün yeme isteğim olmuyo ve 850 max 900 kaloriyle günü bitiriyorum bitiriyodum diyim ama içmediğim gün sıkı kahvaltı yapmama rağmen çok sık acıktığımı farkettim ve kahve metobolizmayı çok hızlandırıyormuş hayatına ekle canım ben misafirden misafire içerdim işte şimdi kilo derdine içiyorum :)