• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

160 kg.BİTİŞ VE YENİ DOĞUM TARİHİM 6 ARALIK...

Merhaba bilg.aram fena dgldir ama ben bu şiteleri beceremedm öwelime site adi falan yawsan olmuyomu bu site yediklerini yazinca kalorinimi heşapliyo limonatayi .1kez almistm ama 70kal.falan hatirliyorum demek 2kal.süper o ywaman icecek cok sevmem ama ramazananda gerekiyo saol böyle az kalorili bilgilerin varsa paylas canim

canım site burdan verim sıkıntı olmaz herhalde diyetarkadasım .com üyelik al ve yukarıda besin / aktivite kısmına ne yediysen yaz çıkıyo kalori vs sonra bugün yediysen bugün dün yediysen dün diye onayla tüm yediklerin listeniyo otomatik olarak ve toplanıyo hepsini yazdıktan sonra listenin altında görüyosun toplam tükettiğin kaloriyi.. artı spor yapıyorsan aynı yere aynı işlem.. onu da yaktığın kalori olarak görüyo..

ama ben kendimi nazar ettim galiba sana yazdıktan sonra başka sehirden kardesim geldi sonra buara çok misafir falan benim sistem çöktü kaç gündür en baştadaki disipli halimi kaybettim hemen toparlanmalıyım.. ( iki gün profilime yediklerimi kaydedemedim 2 gün hakkın var yazman lazım onun yüzünden oldu çok üzgünüm ya bir haftam kayıp resmen :5::5::5: ) limonatanın bir bardağı 2 kalori unutma tüm şişe değil.. türk kahvesi sıfır kalori şekersiz... ben sekersiz asla içemediğim için yanına bir hurma veya 3 kuru kayısı yiyorum o şekilde tatlandırıyorum.. kendimde keşfettiğim en önemli şey sabah aç karnına bahsettiğim gibi türk kahvesi içersem tüm gün yeme isteğim olmuyo ve 850 max 900 kaloriyle günü bitiriyorum bitiriyodum diyim :( ama içmediğim gün sıkı kahvaltı yapmama rağmen çok sık acıktığımı farkettim ve kahve metobolizmayı çok hızlandırıyormuş hayatına ekle canım ben misafirden misafire içerdim işte şimdi kilo derdine içiyorum :)

Sinirim bozuldu dr.aytugda adam cikti tüp mide olmus 6ayda 60kg vermis obezler bosa kürek cekiolar 60kg verip 70kg gene alir dio ameliyatsiz olmaz dedi ama ya ben bosami veriyorum hayir ben ameliyat istemem almiycam bidaha görcek herkes

Elavinya dr. Aytung adam akıllı bir doktor olsa zayıflama hapı reklamında oynamazdı. Bozma sakın moralini! Teyzem 120 kg ile oldu o ameliyatı bin pişman.. Aylık kilo verişi senin kadar O da zaten ameliyattan değil yemek yiyemediği için. Çok zor günler geçirdi onunla birlikte ameliyat olanlardan Vefat edenler oldu.. Sen 40 kilo vermişsin maşaALLAH, tebarekALLAH.. Hiç ama hiç düşünme geri alıcam diye geri alacak insan o kadar kilo verecek iradeye sahip olamaz! Sen çok güzel bir iradeye sahipsin, imrenerek baktım. Benimde var 20 kilom idolüm sensin artık ;)

Son düzenleme:
gerçekten iraden çok güçlüü çok tebrik ederim 35 kilo ne demek!!:nazar: maşallah maşallah. ben de 130u gördüm tartıda noluyorum ya dedim diyete başladım bu sabah 120yi gördüm. seni takip ediyorum ablacım iradene hayran kaldım:16:

Elavinya dr. Aytung adam akıllı bir doktor olsa zayıflama hapı reklamında oynamazdı. Bozma sakın moralini! Teyzem 120 kg ile oldu o ameliyatı bin pişman.. Aylık kilo verişi senin kadar O da zaten ameliyattan değil yemek yiyemediği için. Çok zor günler geçirdi onunla birlikte ameliyat olanlardan Vefat edenler oldu.. Sen 40 kilo vermişsin maşaALLAH, tebarekALLAH.. Hiç ama hiç düşünme geri alıcam diye geri alacak insan o kadar kilo verecek iradeye sahip olamaz! Sen çok güzel bir iradeye sahipsin, imrenerek baktım. Benimde var 20 kilom idolüm sensin artık ;)
tesekkür ederim yorumun beni duygulandirdi gözlerim doldu başarcam inş.arkadasim hayat zayifladikca gûzel.

gerçekten iraden çok güçlüü çok tebrik ederim 35 kilo ne demek!!:nazar: maşallah maşallah. ben de 130u gördüm tartıda noluyorum ya dedim diyete başladım bu sabah 120yi gördüm. seni takip ediyorum ablacım iradene hayran kaldım:16:

Bu kadar güclü irademi bende bilmiyordum .simdi herkes madem yapabiliodun neden simdiye kadar yapmadn diyo ne bileym ya dogru zaman buymus ne diyeym birdaha asla almak istemem ömrüm oldukca dikkat etcem benim imtihanimda bu belkide sükür rabbime

$2014-07-12 14.28.36.jpg $2014-07-12 14.28.36.jpg bu simdiki halim öncesindeki fotoyu koyamiyorum uyuz oldum neyse daha zayiflaynca bunun kiyaslariz bakarm gene bi ara

Baslik ilginc geldi dimi anlatayim hani nefret ettgmz tezgahtarlar varya size göre yok,büyük beden yok yok yok derlerdi heleki ben neler cektm magazaya girdimde biyik altindan ince bi gülümseme olurdu sórada kime göre baktiniz derlerdi son zaman esim magaza bile girmez kapida dururdu biliyordumki onların tepkisini görmemek icin ah ah ve sonraa
bgn alisverise gittk cocuklara bayramlik falan almak icin ben almiycktm eskidn cok kiyaftm var artik olanlar almaym dedm ama söyle bi baktm. Bi t shırt gördm daha büyügü varmi dedm kiz bu size olur dedi :-) xL di olmaz dedm üzerime tuttu bakin olur dedi bi tunik vardi. Oda numaraliydi 4numara ona baktm bu bol olur size 3 dene dedi baska magazada etekler vardi modellere bakcam dedim bedenimide merak ediodum tezgahtar size göre surda modeller var dedi bi dünya etek gösterdi 52 bedenler bile tam otursada oldu .allahm o kadar cok secenek vardiki ôncedn 1tane bulur begenmesemde alirdm secme duygusunu 18 yildir tatmadm belkide tamam 38 beden dglim ama en azindan 20 model arasindan secebilirm yada size büyük oluq lafini duydumya ölsemde gam yemem

simdi okudum hikayenizi tebriklerrrrr:16:
gercekten harikasiniz...
toplamda kac kilo verdiniz? yorumlari okuyamadim.
sanirim boyunuz uzun cünkü fazla kilonuz olsa bile orantili duruyor...
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Toplamda 35 kg verdm canim su an 126kgyum boyum 1.72 tek avantajim boyum ve kilom orantili dagiliyo bölgesel kilo yok bende tes.ederim

Dünyada inanarak olmayacak bişey yok.yaparim deyip Rabbim den o gücü isteyeceksin. Allah in izniyle sen basariyiorsun. O bıyık altindan gülen tezgahtarlara da bir tavsiyem bunun bir hastalık olduğunu ve ardında başka hasta liklari da getirebilecegini unut mamalari. Kul kinadigini yaşamadan ölmezmis. Kimse kimsenin derdine gulmesin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nerden başlasam bilemiyorum .Bnun nereinden başlanabilirki bir yokoluş resmen,farkında olmayş.ilk hatırladığım 3.sınıfa giderken 30 kg dım sınfta en çok ben çıkmıştım hep çıktı bu böyle.18 yaşında 98 kg da açtım gözümü kendime geldim ünv.kazanmıştım böyle olmazdı günler boyu sirkeli salata,yoğurt,yürüyüş1 yılda 68 kg oldum 40 bedendim çok güzel günler beni bekledi tabi kilo diyeti bırakınca yine artmaya babşladı yavaş yavaş 27 yaşında 100 kg evlendim ünv bitirdim bu arada öğretmen olmuştum işim beni seven ve kilolarımı dert etmeyen kocam vardı beni böyle sevmişti...
Sonra hamile kaldım ki herkes arkamdan çocuğu olmaz demiş sonra öğrendim sorunsuz doğdu 1 kızım oldu hamileyken 5 kg aldım bu ilginç ezeryan doğdu kolaydı sorunsuzdu 1 yıl emzirdim bırakınca kg almaya başladığmı anladım ufak bi diyet ve bitiriş işe yaramadı yemeye devam...tab,i artk hiç tartılmıyordum erdim yoktu sanki:((
kızım 3 yaşındayken 1 gebelik daha oğlum oldu bu kez gebelik sorun dedi dr. morbid obezdim çünkü tansiyonum çıktı gebelikte onun dışınd iyiyidim ama sezeryan riskliydi doğuda yaşıyorm ve Dr.lar korkuyordu benden yanaşmadlar doğuma en son ilk doüumdaki druma gittim o yaparım dedi.ama ben sanki son günlerimi yşıyordum artık ölüme gider gibi gittim hastaneye.epidural oldu.kemik arasını bulup uyuşturabildiler şükür 1 saat sürdü zor bi doğumdu zor çıktı oğlum sıkıkşmıştı küvez falan derken hastaneden sağ salim çıktım.ilginç olan bunca kg a göre iyi toparlanıyordum dikiş patlar dediler neler dediler ben ertesi gün ayağa kalktm 2 doğumdada ...kiloluydum ama hep hareketliydim ev,okul,iş,hepsine yetiyordum şükür...
2013 yaza kadar aynı kilolu ve artık iyice zorlaşan hayatım....pişiklerr,bedensel temizlikte zorlanmalar ,kıyafetsizlik,aynı şeylere mecbur olmak ,cinsellik bile zorlaştı ama eşim hep sağlılğın için zayıfla ben seni üzmem diyordu aslında kötülük yapmış göremedim hiç bi şeyii.
bi gün markete gittik ben alış veriş yaparken o bi arkadaşını görmüş konuşurken beni gösterp aa kadına bak kendini taşıyamıyor yuhh demiş...
arabada suratı asıktı kızdı arkadaşına ama ben yerin dibine girseydim bu ilk DANNNN oldu kafamda eylülde okulumu değiştirdim yeni okulumda çocuklara yeni 1 yüzdüm tabiki koridorlarda gülüyorlar yanıma gelip teyze sen napıon burda diyorlar öğretmenim deyince hiç böyle öğretmen olurmu diyorlardı bunlar 2.DANNN OLDU hep diyetle başaramam dedim yapmadım kasım aynda sağ dizim ağrımaya başladı 1 ay idare ettim 1 ay sonra bi sabah yürüyemeyerek uyandım sağ ayayğmı basamıyordum topl oldum resmen .internetten araştırdım galiba menisküs olmuştum saatlerce ağladım ben ne yapmıştım kendime nolcaktı evim kocam,çocuklarm,işim,napardım Dr.a gittim ve MR istedi noldu biliomusunuz 120 kg ya kadar MR alıyrdu çektiremedim tam teşhisim konamadıdr zaten öyleye bile bu kg da bişey yaplmaz ZAYIFLAAAA diye haykıdı ve 3. DANNNN kendime geldim 6 aralıktı o gün değişti hayatım tartıya çıktım 120 de bitti ve tekrar 40 a geldi 160 kg dum gözlerime inananamadım kendime diyet listesi yaptım biliordum zaten herşeyi sizlere de anlatıcam hepsini bu sadece hikaye tarafı
3.5 ayda 20 kg giitti
Şükürler olsun iyileşiyorum 140 kg yum asla durmam hedefim 75 kg burdan paylaşcam herşeyimi yaşadıklarımı görenler şok oluyo 20 kg bile hayatımı çok mutlu kıldı hergün yeni bir umut bana destek olun beraber yürüyelim daha yazcak çok şey var...
SEVGİLER...:16:
:16::16: benim derdinde kilo almak hiç bir sorunum yok ama kilo alamıyorum 44 kiloya düştüm keşke 10 kilonuzu bana verebilseniz hayranım kolay kilo alanlara

Ben

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dünyada inanarak olmayacak bişey yok.yaparim deyip Rabbim den o gücü isteyeceksin. Allah in izniyle sen basariyiorsun. O bıyık altindan gülen tezgahtarlara da bir tavsiyem bunun bir hastalık olduğunu ve ardında başka hasta liklari da getirebilecegini unut mamalari. Kul kinadigini yaşamadan ölmezmis. Kimse kimsenin derdine gulmesin.

Kardesim tezgahtarlar daha niceleri yolda yürüyemez olmustm artik bayanlarwdudak isirip birbirlerine gösteriyolardi cocuklarimdan esimdn utaniyodum geri gelmeşin o günler artik özürlü inşanlari daha iyi anlayp cocuklarimida bu sekilde egitiorum

Ôncedn bi bu oluyo digerleri olmuo idare edin napam

Süper sin gerçekten masallah sana

Ôncedn bi bu oluyo digerleri olmuo idare edin napam

Canim harika olmussun senin terti yanlis tartmasin resme gore 90 dan yukari demem oyle geldi bana
Ayrica sarkmada olmamis supersinnnnn

:nazar:
Canim harika olmussun senin terti yanlis tartmasin resme gore 90 dan yukari demem oyle geldi bana
Ayrica sarkmada olmamis supersinnnnn

Ayy daykocugum onure ettin beni yaw tey tey bugün acaip motiveyim saolun kizlar görünüste siki duruyorum ama kollar felaket kanatlarim oldu resmen her an ucusa gececem 1yilda anca cekilir onlar dr.da öle dfi kemiklerim iri benim. Ondan tartida cokmu ne kimse kiloma inanmiyo zaten ama gercek aci cok aci hedefi 80yaptim 45kilocuk daha vermeliyim yuh ya 3kisilik yasiyormusum reşmen

Harikasin😘😘😘👏👏👍
Allah nazarlardan saklasin
Allahim bana ve herkese irade surekliligi nasip et yarabbim..
Elevinya sana diyecek birsey bulamiyorum aslinda cokta nazara gelme diye siralamak istemiyorum...
😘👍

Herseyiniz yeterli olsun !

Back