- 13 Haziran 2008
- 1.542
- 578
- 398
- 44
bunu duyduğuma çok sevindim asitli içecekler yerine kalorisi düşük içecekler arıyordum belki biliyorsundur ama bilmiyorsan sen de benden bişey duy Uludağ ŞEKERSİZ limonata bir su bardağı sadece 2 kalori gönül rahatlığıyla içebilirsin ama dediğim gibi sekersiz olanı.. sekerlisi 110 kalori civarı.. bende kalori hesabı yapan bir siteye üyeyim ordan öğrendim. sen de netten bakarsın gene de. şalgam suyunu sayılı içmişimdir deneyeceğim bakalım inşallah severim :)
aradaki sayfaları okumadım belki de uyguluyorsundur bilmiyorum ama şiddetle tavsiye ederim (gerçi sen zaten otokontrolunü eline almışsın maşallah) kalori hesabı yapan bir siteye üye olman insan ne yediğinin farkına varıyo.. şunu söylim benim bu yaşıma kadar kilo sorunum hiç olmadı iki doğum yapmış olmama rağmen ama son 2 yıl içinde 'duygusal açlık sedromu ' dedikleri olayı yaşadım sanırım ve kontrolsüz yemeğe başladım ama nasıl.. sonuç bir yılda 7 kilo aldım dedim buna dur demezsem bu yıl 7 bi daha ki yıl 10 diye diye gidecek. 26 haziranda tesadüfen bu siteye üye oldum bana kazandırdığı tek şey YEDİKLERİMİ GÖRMEK, FARKINA VARMAK OLDU şimdi defterim var bir hurma yesem yazıyorum sonra akşam tüm yediklerimi siteye profilime kaydediyorum. 15 gün oldu 4 kilo verdim (ilk kiloların ödem olduğunu düşünüyorum çünkü zaten zayıfım bu kadar kısa zamanda 4 kilo yagdan gittiğini sanmıyorum neyse) ama sonuçta tartıda eksik çıkmak nasıl bi duyguymuş bende tattım :) :) herkese önerim kalori hesabı yapın !!!
Merhaba bilg.aram fena dgldir ama ben bu şiteleri beceremedm öwelime site adi falan yawsan olmuyomu bu site yediklerini yazinca kalorinimi heşapliyo limonatayi .1kez almistm ama 70kal.falan hatirliyorum demek 2kal.süper o ywaman icecek cok sevmem ama ramazananda gerekiyo saol böyle az kalorili bilgilerin varsa paylas canim