160 kg.BİTİŞ VE YENİ DOĞUM TARİHİM 6 ARALIK...

Merhaba bilg.aram fena dgldir ama ben bu şiteleri beceremedm öwelime site adi falan yawsan olmuyomu bu site yediklerini yazinca kalorinimi heşapliyo limonatayi .1kez almistm ama 70kal.falan hatirliyorum demek 2kal.süper o ywaman icecek cok sevmem ama ramazananda gerekiyo saol böyle az kalorili bilgilerin varsa paylas canim

uff 125 i göremedim ama yaaa daha ne ediyimm yaa

hmmm foto becerebildim yrın size bi önce sonrası yapam bariiii

harikasın ben senin buraya 65 kiloyum yazacağın günlerin geleceğinede çook eminim maşalllaaahhhh yola devamm birde 40 kiloya yakın vermişsin eşinin tepkisi nasıl bu duruma

harikasın ben senin buraya 65 kiloyum yazacağın günlerin geleceğinede çook eminim maşalllaaahhhh yola devamm birde 40 kiloya yakın vermişsin eşinin tepkisi nasıl bu duruma

Saol sekerim valla olmadgm kadar mutlu günler yasiyorum allahm herkes farkinda gecen aile hekimim bile sok oldu gecen eski komsum markette gördü kizin yaninda olmasa seni tanimazdm yuh dedi cok güzellesmisim falan olumlu hersey peki sarktinmi sorusu disinda evet sarktim sönmûş balon gibiyim kollarimi kaldirinca kanatlarim olustu olsun cekilcek zamanla sporla biliorum.
Eşime gelince canim kocam zaten bıgün laf dememisti ama hep icine atmis askim simdide daha cok zayifliycan var var daha dio her hafta tarticakmis tekqar almamam icin yani olsun oda hakki her istedgm ôncedende olurdu ama artik daha bi cabuklasti.
Bisey itiraf edeyimmi 3yildir ayri yatiyorduk cok horluyordum ve cocuklarda yanliz yatamiyorlardi onlarin odasinda yatiyordum.buna cok uzülûyordum cok gece agladm tek yattgm icin amaaaaa dün esim sürpriz yapti bize yeni bi yatak cocuklarda ranza almis herkes odasinb artik dedi dün beraber yattk yillarn sonunda. seviyom bu adami lenn

senin adına inan çook sevindimmm Allah mutluluğunu daim etsin sarkıklar için iyi bir plastik cerrahtan yardımda alabilirsin bir 5 ay daha zayıfla sonrada operasyon için görüşmelere başla öyle aman aman paralar deil hele istanbul gibi büyük şehirlerde yaşıyosan hiç düşünme

canim benim cok sevindim oh neguzel bence oadamda seni seviyo

AAah ah nerde istanbul van in bir ilcesinde yasiyorum canim maduruz da maduruz .ama ankaraliyım oralardan bakcam inş.

Sinirim bozuldu dr.aytugda adam cikti tüp mide olmus 6ayda 60kg vermis obezler bosa kürek cekiolar 60kg verip 70kg gene alir dio ameliyatsiz olmaz dedi ama ya ben bosami veriyorum hayir ben ameliyat istemem almiycam bidaha görcek herkes

Sinirim bozuldu dr.aytugda adam cikti tüp mide olmus 6ayda 60kg vermis obezler bosa kürek cekiolar 60kg verip 70kg gene alir dio ameliyatsiz olmaz dedi ama ya ben bosami veriyorum hayir ben ameliyat istemem almiycam bidaha görcek herkes

Elavinya Hanim sizi takip ediyorum uzun suredir hayranlikla, cok istikrarlisiniz tebrikler. Asil tup mide ameliyati olup kilo verdikten sonra yemeye devam edip midelerini tekrar buyuturlerse kat kat fazla kilo alir insanlar. İnternette bircok ornegi var. Saglikli beslenip vitaminleri dengeli alip sporla da sabitlerseniz ve bunu diyet olarak gormeyip hayatiniz boyunca saglikli yasamaya devam ederseniz kilolari geri almazsiniz. Ameliyatsiz birakin 60-70 kiloyu, 100-170 kg veren insanlar ve tekrar almiyolar cunku dikkat etmeye devam ediyorlar. Moralinizi sakin bozmayin kimseye kulak asmayin siz bedeniniz icin dogru olan taktikleri bulmussunuz bile. Guzel gunleriniz olsun.

Evet ya moral bozma sakin boşver ameliyatı sen gayet istikrar li gidiyorsun öncesi sonrası resimlerini bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım o dedikleri kilo verip te oh verdim şimdi istediğim gibi yemeye devam diyenler için sen hareket etmeye devam edersen abur cuburu,gece yarıları yemeyi,tatlı sefalarını çatlayıncaya kadar yemeyi hayatından çıkarırsan nasıl kilo alacaksın ki tekrar hiiiçç canını sıkma bende erzurumdaym canımm napalımm bizde istanbula ankaraya gider yaptırırız eşimmm biraz cimriliği bıraksa bende lazer lipoliz yaptırmak istiyorumm ama benim eşimmmm çook cimrriii hayattta bana yaptırtmaz gerçi bugün bir haber okudum ondan sonra bende artık istemem.haber şöle 25 yaşında kadıncağız burnuna estetik yaptırıyo hastanevirüsü kapıyo iki bacağını kesiyolar Rabbimm yardımcısı olsun inşallah bu arada ben yürüme bandı almıştım zayıflarken o kadar faydasını gördüm ki anlatamam sende almak istersen al çook iyi insan her an dışarda yürüyemiyo bebeklerimi yatırır yatırmaz hemen yürümeye koşuyom

Dimi kizlar ya bencede öyle yemedkten sonra nasil alcam artık bu benim yasam tarzim diyet dgl ekmek,karbonhdrat,tatli ömrûm boyunca cikardm zayiflasamda yemem kabullendm bunu beim bünyemde böyle almiycm tekrar diyetisyen 2yil aynh kg.korursan sabitlenir tabi dikkat etcen dedi tahlillerm herşey yapildi hepside normal hormonal bi sorunumda yok zayif olcm ins.sürec uzun sûrsede O L U C A M

Öncedn foto cekinmeyı sevmezdm zor buldum baskada yok

Malesef olmadi canım. Yada ben göremiyorum
Ama diğer konu da usaklarini gördüm. Cok tatlılar. Allah bagislasin.hayirli evlat olsunlar inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende sizi takipteyim.sizin hikayeniz ve azminiz bana umut olmuştu.tebrikler.bende fotoğrafları göremiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…