bunu duyduğuma çok sevindim asitli içecekler yerine kalorisi düşük içecekler arıyordum belki biliyorsundur ama bilmiyorsan sen de benden bişey duy Uludağ ŞEKERSİZ limonata bir su bardağı sadece 2 kalori gönül rahatlığıyla içebilirsin ama dediğim gibi sekersiz olanı.. sekerlisi 110 kalori civarı.. bende kalori hesabı yapan bir siteye üyeyim ordan öğrendim. sen de netten bakarsın gene de. şalgam suyunu sayılı içmişimdir deneyeceğim bakalım inşallah severim :)
aradaki sayfaları okumadım belki de uyguluyorsundur bilmiyorum ama şiddetle tavsiye ederim (gerçi sen zaten otokontrolunü eline almışsın maşallah) kalori hesabı yapan bir siteye üye olman insan ne yediğinin farkına varıyo.. şunu söylim benim bu yaşıma kadar kilo sorunum hiç olmadı iki doğum yapmış olmama rağmen ama son 2 yıl içinde 'duygusal açlık sedromu ' dedikleri olayı yaşadım sanırım ve kontrolsüz yemeğe başladım ama nasıl.. sonuç bir yılda 7 kilo aldım dedim buna dur demezsem bu yıl 7 bi daha ki yıl 10 diye diye gidecek. 26 haziranda tesadüfen bu siteye üye oldum bana kazandırdığı tek şey YEDİKLERİMİ GÖRMEK, FARKINA VARMAK OLDU şimdi defterim var bir hurma yesem yazıyorum sonra akşam tüm yediklerimi siteye profilime kaydediyorum. 15 gün oldu 4 kilo verdim (ilk kiloların ödem olduğunu düşünüyorum çünkü zaten zayıfım bu kadar kısa zamanda 4 kilo yagdan gittiğini sanmıyorum neyse) ama sonuçta tartıda eksik çıkmak nasıl bi duyguymuş bende tattım :) :) herkese önerim kalori hesabı yapın !!!
harikasın ben senin buraya 65 kiloyum yazacağın günlerin geleceğinede çook eminim maşalllaaahhhh yola devamm birde 40 kiloya yakın vermişsin eşinin tepkisi nasıl bu duruma
Saol sekerim valla olmadgm kadar mutlu günler yasiyorum allahm herkes farkinda gecen aile hekimim bile sok oldu gecen eski komsum markette gördü kizin yaninda olmasa seni tanimazdm yuh dedi cok güzellesmisim falan olumlu hersey peki sarktinmi sorusu disinda evet sarktim sönmûş balon gibiyim kollarimi kaldirinca kanatlarim olustu olsun cekilcek zamanla sporla biliorum.
Eşime gelince canim kocam zaten bıgün laf dememisti ama hep icine atmis askim simdide daha cok zayifliycan var var daha dio her hafta tarticakmis tekqar almamam icin yani olsun oda hakki her istedgm ôncedende olurdu ama artik daha bi cabuklasti.
Bisey itiraf edeyimmi 3yildir ayri yatiyorduk cok horluyordum ve cocuklarda yanliz yatamiyorlardi onlarin odasinda yatiyordum.buna cok uzülûyordum cok gece agladm tek yattgm icin amaaaaa dün esim sürpriz yapti bize yeni bi yatak cocuklarda ranza almis herkes odasinb artik dedi dün beraber yattk yillarn sonunda.seviyom bu adami lenn
Saol sekerim valla olmadgm kadar mutlu günler yasiyorum allahm herkes farkinda gecen aile hekimim bile sok oldu gecen eski komsum markette gördü kizin yaninda olmasa seni tanimazdm yuh dedi cok güzellesmisim falan olumlu hersey peki sarktinmi sorusu disinda evet sarktim sönmûş balon gibiyim kollarimi kaldirinca kanatlarim olustu olsun cekilcek zamanla sporla biliorum.
Eşime gelince canim kocam zaten bıgün laf dememisti ama hep icine atmis askim simdide daha cok zayifliycan var var daha dio her hafta tarticakmis tekqar almamam icin yani olsun oda hakki her istedgm ôncedende olurdu ama artik daha bi cabuklasti.
Bisey itiraf edeyimmi 3yildir ayri yatiyorduk cok horluyordum ve cocuklarda yanliz yatamiyorlardi onlarin odasinda yatiyordum.buna cok uzülûyordum cok gece agladm tek yattgm icin amaaaaa dün esim sürpriz yapti bize yeni bi yatak cocuklarda ranza almis herkes odasinb artik dedi dün beraber yattk yillarn sonunda.seviyom bu adami lenn
senin adına inan çook sevindimmm Allah mutluluğunu daim etsin sarkıklar için iyi bir plastik cerrahtan yardımda alabilirsin bir 5 ay daha zayıfla sonrada operasyon için görüşmelere başla öyle aman aman paralar deil hele istanbul gibi büyük şehirlerde yaşıyosan hiç düşünme
Sinirim bozuldu dr.aytugda adam cikti tüp mide olmus 6ayda 60kg vermis obezler bosa kürek cekiolar 60kg verip 70kg gene alir dio ameliyatsiz olmaz dedi ama ya ben bosami veriyorum hayir ben ameliyat istemem almiycam bidaha görcek herkes
Sinirim bozuldu dr.aytugda adam cikti tüp mide olmus 6ayda 60kg vermis obezler bosa kürek cekiolar 60kg verip 70kg gene alir dio ameliyatsiz olmaz dedi ama ya ben bosami veriyorum hayir ben ameliyat istemem almiycam bidaha görcek herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?