• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

160 kg.BİTİŞ VE YENİ DOĞUM TARİHİM 6 ARALIK...

hikayene şöyle bir göz attım.umarım yeniden 40 beden oldugun günleri sağlıklı bir şekilde görürsün.sakın pes etmeolmayacak bir iş değil.120den 55e inenleri gördüm.senin boyunda uzun.

saol canim devam tabi artik yasam tarzim oldu zaten. sende güzel veriosun maş.sana

Hayırlı Ramazanlar herkese

Hamileyken 94kiloydum herkes hayretle bakıyordu çünkü 60 kilodayken nasıl bu kadar kilo aldı diye gülüyorlardı. Bir daha asla zayıf olamayacağımı annem kilolu annem gibi olacağımı söylüyorlardı . Bebeğin düşme tehlikesi vardı gareket etmedim. Bebeğim emmedi beni iyice
şişmiştim.eşim yurt dışanda doğumda yoktu yanımda görmedi en son halimi hava limanında gördü ve şok yaşadı elimi tutmak istemedi montumu hiç bir yerde çıkarttırmadı o gün Karar verdim zayıflamaya azimle 8 ay da verdim ve 57 kilo oldum. Ben onun elini tutmuyorum Artık yok aşkım yanlış anladın diyo Ama işin iyi tarafı yine hamileyim

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tbrk ederimmm çok güzel kilo vermişsiniz:46::46: 37 kilo dile kolayyy azmedince oluyor :29: allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi
siz olayı çözmüşsünüz nasılsa :34:

Selamun aleyküm kizlar.nihayet adet oldum. Rabbimden sikayet olmasin insallah.pcos var bende gecikmeli oluyorum. Bu adetle odem atarim inşallah. Diyetime devam ediyorum. Kac kilo verdigimi 1 hafta sonra yazarim.ama pardesumun boyu kollari uzun geliyo artik baya baya. Omuzlardan küçülmeye basladim.Allahim hepimize sağlıklı zayiflamayi nasip etsin. Ama su icme isini bi duzene koyamadim.az içiyorum. Bi tavsiyeniz var mi bu konuda :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

water yoru body diye bir uygulama var canım cep teline indirebilirsinn her alarmda suyunu içersin:34:

arkadaslaaaar cop poseti giyerekten yuruyus yapmaya ne dersnz zayıflayanlarn hıkayesnı okumustum bende denemstım acayıp sekılde terletıyor hadi bakalımmmm :)

bitanemm direk teninle temas etmesi çok zararlı en güzeli içine bir penye giy ve üzerine streç film sar yada çöp poşetini penyenin üzerine giyy ben sauna eşofmanın altına penye giydimm :29:

elavinya cnmm tbrk edeirm merak edip uğrayayım demiştimmm yine azimle devam ediyorsun:46::46:

Son düzenleme:
128.1 tey tey tey yakın hedefim bayrama kadar 120 bgn oruca basladm tekrar iftar sahur menüm dereotlu kabak,cacık,salata bu ara kabaga bayiliyorum ekmek hic yok tabiki:-)

128.1 tey tey tey yakın hedefim bayrama kadar 120 bgn oruca basladm tekrar iftar sahur menüm dereotlu kabak,cacık,salata bu ara kabaga bayiliyorum ekmek hic yok tabiki:-)

Yaaa süpersinnn elavinya :) ben sahurda az yesem bile iftarda acayip yiyorum nası kurtulucam bu kilolardan bilemiyorum :(

👏👏👏👏👏👏👏👍🍀😘
Tebrik ederim ☺️

Herseyiniz yeterli olsun !

Maşallah elavinya sağlıkla daha cok ver inşallah...yalniz bayrama 20 gun kaldı 8 kilo mu hedefledin :))

Maşallah elavinya sağlıkla daha cok ver inşallah...yalniz bayrama 20 gun kaldı 8 kilo mu hedefledin :))

evet az kaldi ama oructa cok gidiyo 1ayda 9kg verdgmde olmustu ona güvenerek hedefledm 8daha versem 40kg vermis olurum ay ne güzel ins.olur

127.4 bu arada.iftardan 5 dak.önce tabi suk kaybida vardır aslinda bunda bgn iftarda. izgara 2 but salata yedim gecede yumurta ayran var.

evet az kaldi ama oructa cok gidiyo 1ayda 9kg verdgmde olmustu ona güvenerek hedefledm 8daha versem 40kg vermis olurum ay ne güzel ins.olur

Peki öyleyse inşallah hedefine inersin.bu diyet döneminde mi 1ayda 9 kilo vermisligin var yoksa önceki denemelerinde mi?

sevgili elevinya, sık sık topiğini kontrol ediyorum. Yeni mesajın var mı siye? Bende 80 kilodan 52 kiloya inmeyi hedeflliyorum. 4 kilo verdim. ne zaman umutsuzluğa kapılsam aklıma sen geliyorsun. elevinya umudunu kırmadan kaç kilo vermiş, sen niye mızıklanıyorsun diye. burada seni sessiz sedasız takip eden insanlara da rol modeli oluyorsun unutma. ayrıca öğrencilerinde bir gün bizlerin geçtiği yollardan geçerlerse seni hatırlayacak ve başaracaklarına inanacaklar bence. O yüzden lütfen hiç durma, kendin için ve bizler için :10:

sevgili elevinya, sık sık topiğini kontrol ediyorum. Yeni mesajın var mı siye? Bende 80 kilodan 52 kiloya inmeyi hedeflliyorum. 4 kilo verdim. ne zaman umutsuzluğa kapılsam aklıma sen geliyorsun. elevinya umudunu kırmadan kaç kilo vermiş, sen niye mızıklanıyorsun diye. burada seni sessiz sedasız takip eden insanlara da rol modeli oluyorsun unutma. ayrıca öğrencilerinde bir gün bizlerin geçtiği yollardan geçerlerse seni hatırlayacak ve başaracaklarına inanacaklar bence. O yüzden lütfen hiç durma, kendin için ve bizler için :10:

yorumun beni cok duygulandirdi aglamakli oldum az önce rüyamda ölen bi ark.mi gördm onunda etkisi var tabi ay sacmaladimmi ne sagol canim bendewazmime sasiriyrum icimdn irade topu cikti resmen devam böyle ins.etrafmda bircok kisiye örnek oldum simdidn 18kg-13kg veren ark.larim var herkes diyette etrafmda bana bakip yemio kimse seviniyorum ögrencilermde beni hatirlayp örnek alirlar belki dogru saol kardes takip edin beni onurlandiriyorsunuz aeo.

Evet senin Azmin herkese örnek oluyor masallah inşallah istediğimiz kilolara ineriz umudumuzu kaybetmeden

126.9 oley yaa cok mutluyum

çoktandır söyliycem unutuyordum 1 litre şelgam 30 kalorıi sadece 1 su bardağı acılı şalgam 6 kalori yok böyle içecek akşm yemeklerinde vazgeçilmezim artık ...

Son düzenleme:
Masallah sana ben 78 de kaldım yine

Herkesin derdi ayrı ayrı işte olursun insallah bende bir 68 olsam diyorum ama şimdide hamilelik üzerine çalışma başlattık bakalım hayırlısı 90 lari geçerim yine

S.a elavinya ve diğer kilo kaybeden arkadaslar Ramazan da kac lt su iciyorsunuz.bunun kg vermekteki etkisini farkettiniz mi

çoktandır söyliycem unutuyordum 1 litre şelgam 30 kalorıi sadece 1 su bardağı acılı şalgam 6 kalori yok böyle içecek akşm yemeklerinde vazgeçilmezim artık ...

bunu duyduğuma çok sevindim asitli içecekler yerine kalorisi düşük içecekler arıyordum belki biliyorsundur ama bilmiyorsan sen de benden bişey duy Uludağ ŞEKERSİZ limonata bir su bardağı sadece 2 kalori gönül rahatlığıyla içebilirsin ama dediğim gibi sekersiz olanı.. sekerlisi 110 kalori civarı.. bende kalori hesabı yapan bir siteye üyeyim ordan öğrendim. sen de netten bakarsın gene de. şalgam suyunu sayılı içmişimdir deneyeceğim bakalım inşallah severim :)

aradaki sayfaları okumadım belki de uyguluyorsundur bilmiyorum ama şiddetle tavsiye ederim (gerçi sen zaten otokontrolunü eline almışsın maşallah) kalori hesabı yapan bir siteye üye olman insan ne yediğinin farkına varıyo.. şunu söylim benim bu yaşıma kadar kilo sorunum hiç olmadı iki doğum yapmış olmama rağmen ama son 2 yıl içinde 'duygusal açlık sedromu ' dedikleri olayı yaşadım sanırım ve kontrolsüz yemeğe başladım ama nasıl.. sonuç bir yılda 7 kilo aldım dedim buna dur demezsem bu yıl 7 bi daha ki yıl 10 diye diye gidecek. 26 haziranda tesadüfen bu siteye üye oldum bana kazandırdığı tek şey YEDİKLERİMİ GÖRMEK, FARKINA VARMAK OLDU şimdi defterim var bir hurma yesem yazıyorum sonra akşam tüm yediklerimi siteye profilime kaydediyorum. 15 gün oldu 4 kilo verdim (ilk kiloların ödem olduğunu düşünüyorum çünkü zaten zayıfım bu kadar kısa zamanda 4 kilo yagdan gittiğini sanmıyorum neyse) ama sonuçta tartıda eksik çıkmak nasıl bi duyguymuş bende tattım :) :) herkese önerim kalori hesabı yapın !!!

Back