• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

160 kg.BİTİŞ VE YENİ DOĞUM TARİHİM 6 ARALIK...

Ağlamak yok bizim sınavımizda bu hayatta işte.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaslaaaar cop poseti giyerekten yuruyus yapmaya ne dersnz zayıflayanlarn hıkayesnı okumustum bende denemstım acayıp sekılde terletıyor hadi bakalımmmm :)

arkadaslaaaar cop poseti giyerekten yuruyus yapmaya ne dersnz zayıflayanlarn hıkayesnı okumustum bende denemstım acayıp sekılde terletıyor hadi bakalımmmm :)

ben onun sadece su kaybi oldugunu düsünüyorum ama yinede sen bilirsin tabikisi

Elavinya enerjini kaybettin sanki hiç gorunmuyosun

Elavinya enerjini kaybettin sanki hiç gorunmuyosun

yok be güzelim buralardaym okuyorum genelde ama pek yazamyorum bu ara gezme tozmalardaym bgnde aksam yemege misafrm vardi yemedm yemeklerdn salata yedim baklava getirmislerdi 6aydr ilk defa tatli girdi eve 1/4 kesip tadina baktm aslinda canimda istemedide esim küserim dedi kirmadm artik artan mutfakta asla yemem 130daym vermedm bu ara ramazanda gidr naslsa.oruca tabikı bu gözle bakmiyorum ama 2.planda onlarda gidio sen nasilsn nasil gidio

Selamun aleyküm kizlar.nihayet adet oldum. Rabbimden sikayet olmasin insallah.pcos var bende gecikmeli oluyorum. Bu adetle odem atarim inşallah. Diyetime devam ediyorum. Kac kilo verdigimi 1 hafta sonra yazarim.ama pardesumun boyu kollari uzun geliyo artik baya baya. Omuzlardan küçülmeye basladim.Allahim hepimize sağlıklı zayiflamayi nasip etsin. Ama su icme isini bi duzene koyamadim.az içiyorum. Bi tavsiyeniz var mi bu konuda :)

Sevgili elemana ne zamandır seni izliyorum. Sana hayran kalmamak elde degil.

teşkûr ederim canim basarcam inş.insanlara ameliyatşiz ilacsizda olabilecegini göstermek istiiyorum ben yaparsam herkes yapaabilir önce inanmak lazım tabiki

nasil foto yüklenio önce sonra yapcaktm

Hamileyken 94kiloydum herkes hayretle bakıyordu çünkü 60 kilodayken nasıl bu kadar kilo aldı diye gülüyorlardı. Bir daha asla zayıf olamayacağımı annem kilolu annem gibi olacağımı söylüyorlardı . Bebeğin düşme tehlikesi vardı gareket etmedim. Bebeğim emmedi beni iyice
şişmiştim.eşim yurt dışanda doğumda yoktu yanımda görmedi en son halimi hava limanında gördü ve şok yaşadı elimi tutmak istemedi montumu hiç bir yerde çıkarttırmadı o gün Karar verdim zayıflamaya azimle 8 ay da verdim ve 57 kilo oldum. Ben onun elini tutmuyorum Artık yok aşkım yanlış anladın diyo Ama işin iyi tarafı yine hamileyim

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hamileyken 94kiloydum herkes hayretle bakıyordu çünkü 60 kilodayken nasıl bu kadar kilo aldı diye gülüyorlardı. Bir daha asla zayıf olamayacağımı annem kilolu annem gibi olacağımı söylüyorlardı . Bebeğin düşme tehlikesi vardı gareket etmedim. Bebeğim emmedi beni iyice
şişmiştim.eşim yurt dışanda doğumda yoktu yanımda görmedi en son halimi hava limanında gördü ve şok yaşadı elimi tutmak istemedi montumu hiç bir yerde çıkarttırmadı o gün Karar verdim zayıflamaya azimle 8 ay da verdim ve 57 kilo oldum. Ben onun elini tutmuyorum Artık yok aşkım yanlış anladın diyo Ama işin iyi tarafı yine hamileyim

canim neler yasamissin ya ama azmin basarışisin sende benim esim destek şükür benimde en büyük korkum hamile kalmak 2tane istemem zaten ne biliyim kaza maza olur zor benim icin sende artik bilinclisin o kadaq kg almazsin ins. nasilsa verebiliyorum diye düsünme kontrollû ol ama bi yeri anlamadm esimin elini tutmuyorum dedin ya ayrimişıniz anlayamadm

canim neler yasamissin ya ama azmin basarışisin sende benim esim destek şükür benimde en büyük korkum hamile kalmak 2tane istemem zaten ne biliyim kaza maza olur zor benim icin sende artik bilinclisin o kadaq kg almazsin ins. nasilsa verebiliyorum diye düsünme kontrollû ol ama bi yeri anlamadm esimin elini tutmuyorum dedin ya ayrimişıniz anlayamadm

Yok ayrılmadık Allah korusun bebeğim 19 aylık onun peşinde zaten koşmaktan zayıflıyorum şimdi daha bilinçliyim bence sende kilo verip bebek yapmalısın

Yok ayrılmadık Allah korusun bebeğim 19 aylık onun peşinde zaten koşmaktan zayıflıyorum şimdi daha bilinçliyim bence sende kilo verip bebek yapmalısın

benim 5yasinda kizim 2yasinda oglum var calisiyorum ve iyi olmasina ragmen bana asla yardim etmeyen dogulu bi esim var ya sence yinede dogurmalimiym ya :-):-):-)

benim 5yasinda kizim 2yasinda oglum var calisiyorum ve iyi olmasina ragmen bana asla yardim etmeyen dogulu bi esim var ya sence yinede dogurmalimiym ya :-):-):-)

Ben hiç yok sanıyordum Allah bağışlasın büyümüşler darısı başıma

Şimdi kaç kilosunuz doğumda mı kilo aldınız kızmazsanız yaş kaç acaba

Şimdi kaç kilosunuz doğumda mı kilo aldınız kızmazsanız yaş kaç acaba

simdi 130oldum daha yok güzelim hdp vardi ama bu kadar dgldi evlendikten sonra 40kg almisim 7yilda 15 yildir hic tartilmamistm en son 90da birakmistim 40 kg yuda surdan tahmin ettm gelinligm anca geliyo o zaman biraz boldu simdi tam 40kg verince gelcek demekki tartilmayinca ipin ucu kacmis boyum 1.72 ,34 yasindaym 56 bedenim suan.

Azimlisin başarılısın çok gençsin verirsin hepsini ben kilo verirken şeker hiç yemedim zayıflama eşortmanı giydim maydanoz çok yedim siyah üzüm cayla içtimyeşil çay 4 bardak günde içtim. Pilates topunda zıpladım durduğum yerde zıpladım kekik suyu , kadabiber, tarçın suyu içtim hatırladığım bunlar inş yardımcı olur

:46:tebrikler
,yazınızı okuyunca dedimki ya en acımazsız kelimeleri herkesin içinde farkında olmadan çoçuklar söylüyo ya:(
Allah azminizi daim etsin öğretmenim:) bende tartılmaya tartılmaya kgmun 115 e çıktığıbu farkedemedim

129.1 iftardan 5dk önce ama susuz halim galiba:-)

hikayene şöyle bir göz attım.umarım yeniden 40 beden oldugun günleri sağlıklı bir şekilde görürsün.sakın pes etmeolmayacak bir iş değil.120den 55e inenleri gördüm.senin boyunda uzun.

Back