hikayene şöyle bir göz attım.umarım yeniden 40 beden oldugun günleri sağlıklı bir şekilde görürsün.sakın pes etmeolmayacak bir iş değil.120den 55e inenleri gördüm.senin boyunda uzun.
Hamileyken 94kiloydum herkes hayretle bakıyordu çünkü 60 kilodayken nasıl bu kadar kilo aldı diye gülüyorlardı. Bir daha asla zayıf olamayacağımı annem kilolu annem gibi olacağımı söylüyorlardı . Bebeğin düşme tehlikesi vardı gareket etmedim. Bebeğim emmedi beni iyice
şişmiştim.eşim yurt dışanda doğumda yoktu yanımda görmedi en son halimi hava limanında gördü ve şok yaşadı elimi tutmak istemedi montumu hiç bir yerde çıkarttırmadı o gün Karar verdim zayıflamaya azimle 8 ay da verdim ve 57 kilo oldum. Ben onun elini tutmuyorum Artık yok aşkım yanlış anladın diyo Ama işin iyi tarafı yine hamileyim
iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selamun aleyküm kizlar.nihayet adet oldum. Rabbimden sikayet olmasin insallah.pcos var bende gecikmeli oluyorum. Bu adetle odem atarim inşallah. Diyetime devam ediyorum. Kac kilo verdigimi 1 hafta sonra yazarim.ama pardesumun boyu kollari uzun geliyo artik baya baya. Omuzlardan küçülmeye basladim.Allahim hepimize sağlıklı zayiflamayi nasip etsin. Ama su icme isini bi duzene koyamadim.az içiyorum. Bi tavsiyeniz var mi bu konuda :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaslaaaar cop poseti giyerekten yuruyus yapmaya ne dersnz zayıflayanlarn hıkayesnı okumustum bende denemstım acayıp sekılde terletıyor hadi bakalımmmm :)
128.1 tey tey tey yakın hedefim bayrama kadar 120 bgn oruca basladm tekrar iftar sahur menüm dereotlu kabak,cacık,salata bu ara kabaga bayiliyorum ekmek hic yok tabiki
128.1 tey tey tey yakın hedefim bayrama kadar 120 bgn oruca basladm tekrar iftar sahur menüm dereotlu kabak,cacık,salata bu ara kabaga bayiliyorum ekmek hic yok tabiki
Maşallah elavinya sağlıkla daha cok ver inşallah...yalniz bayrama 20 gun kaldı 8 kilo mu hedefledin :))
evet az kaldi ama oructa cok gidiyo 1ayda 9kg verdgmde olmustu ona güvenerek hedefledm 8daha versem 40kg vermis olurum ay ne güzel ins.olur
sevgili elevinya, sık sık topiğini kontrol ediyorum. Yeni mesajın var mı siye? Bende 80 kilodan 52 kiloya inmeyi hedeflliyorum. 4 kilo verdim. ne zaman umutsuzluğa kapılsam aklıma sen geliyorsun. elevinya umudunu kırmadan kaç kilo vermiş, sen niye mızıklanıyorsun diye. burada seni sessiz sedasız takip eden insanlara da rol modeli oluyorsun unutma. ayrıca öğrencilerinde bir gün bizlerin geçtiği yollardan geçerlerse seni hatırlayacak ve başaracaklarına inanacaklar bence. O yüzden lütfen hiç durma, kendin için ve bizler için
Masallah sana ben 78 de kaldım yine
çoktandır söyliycem unutuyordum 1 litre şelgam 30 kalorıi sadece 1 su bardağı acılı şalgam 6 kalori yok böyle içecek akşm yemeklerinde vazgeçilmezim artık ...
126.9 oley yaa cok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?