Merhabalar. Ben 16 yaşındayım ve gerçekten hayattan bunalmış durumdayım. Ailevi sorunlar bir yana, kimsenin beni sevmediğini düşünüyorum; bir kaç arkadaş dışında. Kendimi çirkin buluyorum, çalışkanım ama hanımefendi değilim hiç okulda, ister istemez bir çok şeye karışıyorum. Özellikle kendimi çirkin olmam konusunda çok üzülüyorum. Tabii Allah başka sıkıntı vermesin ama ister istemez dert ediyorum. Ve güzelleşmek istiyorum. Gerçekten çok dert oldu içime. Öncelikle göz altım mor, yüzümde baya leke var, yüzüm sarkık duruyor, dişler kötü, burun kötü... Saçlarım uzun ama yapısı pek iyi değil. Lütfen bana akıl verin ne yapabilirim? İlk olarak güzelleşmek adına neler önerirsiniz sorunlarıma. Sonra diğerlerine.. Sorunlarım hakkında akıl verin bana lütfen siz benden daha büyüksünüz. yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
şükret canım:) hemde daha çok değişime uğrıcaksın ben 16 yasındaki resmimle şuanki resmimi koysam gülersin:)))))))))
ama illaki bişiler yapmak istiyorsan dişlerim kötü diOsun git bi dişçiye devlet hastanesine 2 dkdda temizlet şekli bozuksa şekilde verirler saçlarım uzun ama bakımsız diOsun... öncelikle git kat verdir saçlarına sonrada bi lokman hekime git saç tipine göre şampuan ve krem al :=) yüzün içinde güzel bi kozmetiğe git sana uygun krem tonik versinler kullan. hiç olmadı evde kendin ufak maskeler yap mesela bebek pudrası ve lilon karısımı gibi. burnun İçin bişey diyemem ne olursa olsun kabullenmek lazım bence estetğie yada değişime karsıyım... makyajla güzel gösterebilirsin: onuda): hanımefendilik konusunda da o sadece senin elinde