Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım,sanada iyi haftalarGünaydın kızlarrrrr iyi haftalarınız olsunnnnnnnnn
canım çok güzeldi,hasret giderdik ama +500 le geri döndümevet begum75 haftasonun nasıl geçti anlat heleeeee
maşallah sana yaa iradeni koruyabiliyosun ne güzel,bende onu başarabilsem bu konuda çok zayıfımnasıl koruyacak irademi nasıl balaracam öğrenemedim bi türlüGünaydınlar
Cumadan başlayım ;
Bol kalorili şeyler istiyorum demiştim ya akşam kvalidem hazır kızarmış tavuk ve kanat almış çocuklar seviyor diye. Ben sofrayı hazırlarken tavuk bitti ve kanatta çok kotu geldi gözüme o yuzden azıcık kalan tavuk göğsünden azıcık ekmekle yedim. Yatana kadar açlıktan karnım gurulduyodu bilerek yemedim ve kahve içtim.
Cumartesi kahvaltıda kalabalıktık ama ben standart kahvaltımı yaptım.
Arada kahve içip akşama kadar koştur kıyamet totom yer gormedi.
Akşama yediğim;
1 kepçe tavuklu terbiyeli çorba
Az porsiyon alinazik yedim
Pazar sabahı neler yaptım neler..
Pankek yaptım nutella ve cevizli.
Bazlama yaptım sıcacık tereyağlı
Fakat ben klasik kahvaltı yidim hatta az yedim
Oğleden sonra ufak boy ton balığı ve az parça ekmek ,domates
Akşam yemeği;
Tavuklu çorba yine
Suluköfte patatesinden 1 kup vardı
Ekmek yemedim
2si1 kahve
Boylelikle haftasonunu çeşitlerin havada uçuştuğu fakat diyetimi 1 lokma bozmadan iradeli devam ettim
Bugune gelirsem;
Sabah canım tost iatedi bende arada olur diye kaşarlı tost ve çayla kahvaltımı yaptım
+500 çabuk gelen çabuk gideerrrrcanım çok güzeldi,hasret giderdik ama +500 le geri döndüm
bu akşamki misafirlerin bir kısmı dünden geldi,bugün de gelenler olcak ondan sonra yarından itibaren daha muntazam şekilde devam edicem inşallah
maşallah sana yaa iradeni koruyabiliyosun ne güzel,bende onu başarabilsem bu konuda çok zayıfımnasıl koruyacak irademi nasıl balaracam öğrenemedim bi türlü
tostu yağsız yapmışsındır zaten arada olur o sorun olmaz
moralin nasıl oldu daha iyicesin inşallah
inşallah canım ya artık çok stres yapmaya başladım,içim içimi yiyiyo,bi an önce misafirler gitsin de düzenimi oturtayım diye düşünüyorum+500 çabuk gelen çabuk gideerrrr
kendine inanarak başlasannnnnnnn o zaman herşey yoluna girerrrr
Tost yagsızdı cnm ..daha iyiyim :)maşallah sana yaa iradeni koruyabiliyosun ne güzel,bende onu başarabilsem bu konuda çok zayıfımnasıl koruyacak irademi nasıl balaracam öğrenemedim bi türlü
tostu yağsız yapmışsındır zaten arada olur o sorun olmaz
moralin nasıl oldu daha iyicesin inşallah
inşallah canım ya artık çok stres yapmaya başladım,içim içimi yiyiyo,bi an önce misafirler gitsin de düzenimi oturtayım diye düşünüyorum
kesinlikle kendime inanmalıyım diyetin ve kilo vermenin tam zamanı kaçırırsam üzülürüm
sen ne yaptın nasıl geçti hafta sonun?
Tost yagsızdı cnm ..daha iyiyim :)
Bence sorun nerde biliyomusun sen hazır degilsin diyet yapmaya. Diyet yapıp verebileceğine inanmadığın için iradeni koruyamıyosun. Tam muntazam en az 10 gun yapıp eksildiğini görsen kafanda şu düşünce olacak, ben kilo vermeliyim veriyorum o yuzden bu pastayı yiyip emeklerimi çöpe atamam !
Sende olan şu ; zaten kaçgündür savsakladım bitürlü başlayamadım bu pastayıda yiyeyim yarın kesin başlayacam!!
Senin menulerin inanki benim normal hayatımda yediğim şeyler. 1 aydır burdayız ve tablomuza bakın nerdeyse aynı kilolar duruyor. Sizdeki pisikoloji pazartesi diyete başkarkm hesabı ertelemeler.
Bugun başlayın artık. Diyetin ilk 2 haftası zordur ama mide küçülmeye başlayıp tabiri caizse terbiye olmaya başladıkça ve eksileri gördükçe dahada şevklenip onunuze gelen ger yiyecekte iradenizi koruyabiliyorsunuz.
oo ne güzel geçmiş seninde hafta sonuncnm inandıktan sonra hepsi olur ama stres olursan hep gerilersinn emin o buna hergün gününe şükür et dua et hergün kendini telkin et inan faydasını göreceksinnnnnnn
benim haftasonu güzeldi arkadaşlarım vardı kahvaltıdaa bendeee
sağol canım bakmaya başlıyorumbegum75
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...u-pozitif-dusunce-olumlamalar.825895/page-326
burayı takip et birde kitap var pdf fırsat budukça oku düşüncelerini böylelikle değişecekkkk
çok çok doğru dedin,güzel anlatmışsın,bu akşamda o pastayı yiyip yarın başlıycam diyorum gerçekten (oğlumun doğum günü bugün) sülale bende toplancaz ondan sebep diyorum
ben geçen sene 10kilo verdim ama bu menüyle sadece tatlı hamur işi gibi şeyleri kısıtlı ödül gibi yedim
ama bu sene daha sıkı tutmalıyım
sağol canım bakmaya başlıyorum
aslında varya sorun ne biliyomusun,ben o pastayı hiç yemesem yemiyorum ama azcık tadına bakıyım ucundan azcık alayım dediğimde o tadı bi kere tadıyorumya her defasında o taddan yemek istiyorum,işte bu noktada kendimi durduramıyorumcnm pastanınbir lokması da aynı tat koca bir dilimi de aynı tat
sen bir lokma ye ama tadını alarak ye
yerkende düşüncelerin kilo aldıracak diye de düşünme
aslında varya sorun ne biliyomusun,ben o pastayı hiç yemesem yemiyorum ama azcık tadına bakıyım ucundan azcık alayım dediğimde o tadı bi kere tadıyorumya her defasında o taddan yemek istiyorum,işte bu noktada kendimi durduramıyorum
kimi insan 1 lokma alır bırakır bense 1 lokma alınca kendimi durduramıyorum,o yüzden en güzeli hiç tadmamak
bu akşam o pastadan ince dilim yerim, yemekte balık var zaten (kızartma istedi misafirler )ondanda bikaç tane yer salataya ağırlık veririm, en azından dengelemiş olurum
Canım hayatımızı şekillendirmeliyiz yoksa istediğin kadar tutup kendini istersen 20 kg ver , diyet mantığıyla kilo verirsen geri almak kaçınılmaz. Pasta , kebap , hamur işi vsvs yememek olmaz ama bi laf vardırya yaşamak için yemek , yemek için yaşamak işte sen pastayı yaşamak için yiyeceksin gozunu degil miğdeni doyurursan işte omrun boyunca istediğini yiyip kilo almazsın.çok çok doğru dedin,güzel anlatmışsın,bu akşamda o pastayı yiyip yarın başlıycam diyorum gerçekten (oğlumun doğum günü bugün) sülale bende toplancaz ondan sebep diyorum
ben geçen sene 10kilo verdim ama bu menüyle sadece tatlı hamur işi gibi şeyleri kısıtlı ödül gibi yedim
ama bu sene daha sıkı tutmalıyım
hayır canım kırıcı şekilde yazmıyorsun,rahat olCanım hayatımızı şekillendirmeliyiz yoksa istediğin kadar tutup kendini istersen 20 kg ver , diyet mantığıyla kilo verirsen geri almak kaçınılmaz. Pasta , kebap , hamur işi vsvs yememek olmaz ama bi laf vardırya yaşamak için yemek , yemek için yaşamak işte sen pastayı yaşamak için yiyeceksin gozunu degil miğdeni doyurursan işte omrun boyunca istediğini yiyip kilo almazsın.
Akşam pastamı yiyeceksin ozaman akşam oğununde fedakarlık yapacakaın ve az yiyecelsin pastadan. Düşün 2 koca dilim yedin nasıl ağır gelcek sana. Ne gereği var bu yuke yazık değilmi
Bak yasemin poğaça yedi ama kahvaltıda tek onu yedi..
Maaatkare lahmacun yedi 1 tane yedi ve 5 te yedi
Ben tost yedim tek onu yedim
Sen poğaça+kısır+pasta+akşam yemeği yersen olmaz
Kırmıyorum değilmi seni