• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

Kız çok az yemişsin brawo sana. Ben bukadar az yiyince kilo vermem duruyo dikkat et sendede olmasın

Vay gözlerime inanamıyorum helal

Ruşeym çok çok faydalı hemde doğalını bulmuşsun kıymetini bil

cnm dün biraz akşam saatlerinde yoğundummm ondan böyle olduuu bugun normale dönerim inş.

evet begum75 begum75 3 kestane ile günü kapatmış gözlerim yaşardı resmennnnn :KK48::KK48::KK48:

cnm dün biraz akşam saatlerinde yoğundummm ondan böyle olduuu bugun normale dönerim inş.

evet begum75 begum75 3 kestane ile günü kapatmış gözlerim yaşardı resmennnnn :KK48::KK48::KK48:
benimde benimde :KK42:
ama midem çok kötüydü bu sabah kendini belli etti sabah direk ağzımdan dolu bir kan geldi gece baya hırpalamış yaramı:bicak:

Şakasını yapıyodum gerçek çıktı:KK23:
:KK70::KK70::KK70:
midem rahatsız canım,uzun süre aç kalamıyorum o yüzden aç kalınca mide asidi reflümden dolayı yemek borumda yara yaptı aç kalınca yara kanıyor bi ara çoşmuştu sonra toparladı şimdi yine başladı:KK14:

:confused::confused::confused::confused: ha mide rahatsız olmasa afetmiyecekmiydinnnnnn

afiyet olsunnn

ooo sabah yapılan spor herzaman iyidirrrr

cnm akşam midem boş kalmasın diye yiyip çıktım acil bir yere gitmem gerektiiii ondan böyle oldu değilse yemek vardıııı

o zaman ufak ufak hedefler koyyyy bu hafta 2 gün de haftaya 3gün yapıcam dersen yavaş yavaş oturtursunnnn
Tek çocuk olduğumdan küçüklüğümden beri hedefsizim bi baltaya sap olamadım
Küçük küçük başlamak en iyisi tabi

Günaydın kızlar
Hayat nekadar boş nekadar çok şeyi kadaya takıyoruz . Dun burda sıkıntılarını paylaşan hamile bi bayanın trafik kazasında oldugunu oğrendim. Nasıl bir kader once babasını kaybediyor , sonra anneyi.. sevgilisinden hamile kalıyor yalnız yaşıyor. Baba bebeği kabul etmeyip şiddet gösteriyor ve burda hep amne babasına özlemini paylaşmış. Oğluna mektup yazmış ve 8 aylıkken kazada ölüyor geçen hafta :KK43:((( oğlu hayatta ama annesinin kaderini paylaşıyor. Gece oğrendim ve pisikolojim berbat
Canim aynanın birde diğer Tarafi var onu bilemiyoruz tabi.
Kız kötü olacaksın iyice dermanın kalmaz böyle iyi şeylere bakacaksin

bdv girmeyi yasaklıyorum bugün sana
geçen bende takıldım biraz psikolojim alt üst oldu
bazen diyorum kurgumu acaba diye ama yinede kafayı takıyorum
Di mi ya en iyisi girmemek görmemek. Bazen geniş karinlilik iyidir yüke yük bindirmek daha büyük zarar getirir.

benimde benimde :KK42:
ama midem çok kötüydü bu sabah kendini belli etti sabah direk ağzımdan dolu bir kan geldi gece baya hırpalamış yaramı:bicak:
Canim reflü çok zor olur bi tanıdığımızin küçük çocuğunda var çaresi yok sanırım değil mi

:KK70::KK70::KK70:
midem rahatsız canım,uzun süre aç kalamıyorum o yüzden aç kalınca mide asidi reflümden dolayı yemek borumda yara yaptı aç kalınca yara kanıyor bi ara çoşmuştu sonra toparladı şimdi yine başladı:KK14:
Yinede ümit kesilmez
Geçmişler olsun

Tek çocuk olduğumdan küçüklüğümden beri hedefsizim bi baltaya sap olamadım
Küçük küçük başlamak en iyisi tabi

Canim aynanın birde diğer Tarafi var onu bilemiyoruz tabi.
Kız kötü olacaksın iyice dermanın kalmaz böyle iyi şeylere bakacaksin

Di mi ya en iyisi girmemek görmemek. Bazen geniş karinlilik iyidir yüke yük bindirmek daha büyük zarar getirir.

Canim reflü çok zor olur bi tanıdığımızin küçük çocuğunda var çaresi yok sanırım değil mi

Yinede ümit kesilmez
Geçmişler olsun

reflü için sürekli dikkat etmek gerekiyo canım,çay kahve aşırı içmemek,asitli içecekler yasak,turşu bazen dokunuyo
baharat,alkol vs dikkat etmek gerekiyo işte

aslında benimde hoşuma gitmiyor haklısın ama ne bilim kullandım,bundan sonra bende kullanmıyım En Büyük KK:KK12::63:
Şikayet edin kizlar sesimiz çıkmazsa razı geldiğimizi gosterir alt tarafı bir İkon demeyin böyle boyle dünyaya hakim oluyorlar
Onların tanrısı gökde oturmuş
bizim Rabbimiz Cenabı Allah cc. Mekansiz biz kullar elimizi açıp boynu bükük dua ederiz goge doğru kafamızı gerdirip degil.

Ben şahsen moderatörlere ettim başka bir yer bulamadım ama öneriler falan var oraya halka açık konu açılsa daha etkili olur dur ben bi açayım bekleyin kizlar.

Back