- 4 Ocak 2014
- 437
- 835
- 303
Çok yerinde bir tespitAFİYET OLSUN
senin zaten buraya kadar normal ne oluyorsa 15,30 dan sonra oluyorrrr
Begüm ün zorlu zamanları ondan sonra başlıyor:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok yerinde bir tespitAFİYET OLSUN
senin zaten buraya kadar normal ne oluyorsa 15,30 dan sonra oluyorrrr
Öğleni de atlattım
Eveeeeettt klasik bir öğle yine
Öğle 12.50
Yeşil ekşi elma
10 çiğ badem
Biberiye çayı kaynattım limonlu
Okula onu getirdim onu içiyorum:)))
Akşama da karnabahar li bir şey yapacağım
Henüz düşünme asamasindayim :)
karnıbahar alatası bayılırım,bide varsa brokoliyle birlikte
Karnibaharla brokoliyi robotta cekiyorsun. Limon suyu, tuz ve zeytinyağını karıştırıp yarım saat falan bekletiyorsun. Sonra içine turşu baharat havuç rende maydanoz dereotu aklına ne gelir Canın ne isterse kısır gibi ekliyorsun. kaşık kaşık goturuyorsunBrokoli de yok
Benim evde bir tek yok var :)
karnıbahar salatası bayılırım,bide varsa brokoliyle birlikte süpper olur
Karnibaharla brokoliyi robotta cekiyorsun. Limon suyu, tuz ve zeytinyağını karıştırıp yarım saat falan bekletiyorsun. Sonra içine turşu baharat havuç rende maydanoz dereotu aklına ne gelir Canın ne isterse kısır gibi ekliyorsun. kaşık kaşık goturuyorsun
bunu diğer gruptaki arkadaşım şimdi paylaştı eğer brokoli alma şansın varsa denemeni tavsiye ederim
sende sıkınıtı yok sen herşeye bayılıyorsunnnn
afiyet şeker olsunnn yarasınnnnnnn
Tamam soz
Karnibaharla brokoliyi robotta cekiyorsun. Limon suyu, tuz ve zeytinyağını karıştırıp yarım saat falan bekletiyorsun. Sonra içine turşu baharat havuç rende maydanoz dereotu aklına ne gelir Canın ne isterse kısır gibi ekliyorsun. kaşık kaşık goturuyorsun
bunu diğer gruptaki arkadaşım şimdi paylaştı eğer brokoli alma şansın varsa denemeni tavsiye ederim
Cnm tabloyu baştan yapmak zorunda kaldım. Okadar karışıkki zaten tdler trler beynimi yedi bitirdi. En son aklıma geldi tabletten açıp bakarak yazdım okadar uğraştım daha öncr aklıma gelmedi. O yuzden seninkiler eksik kalmış arara girip duzeltmeleri yaptımAaaa baktım da benim kilo bildirimlerim girilmemiş ben her kilo bildiriminde yazmıştım. Niye böyle oldu. Mesaj mı yüklenmedi yoksa bildirim mi görülmedi
Kolamı o olmadı işteYediklerim
Sabah 8.00 de menemen 2 dilim ekmek ve çay
Saat 10. gibi bir kase aşure
Midem yandı bir bardak kola
Bir avuç kadar üzüm
Aksam: 05. 30 yarım haşlanmış tavuk gogsu, bir küçük kase yoğurt çok az tursu