• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

Öğleni de atlattım
Eveeeeettt klasik bir öğle yine
Öğle 12.50
Yeşil ekşi elma
10 çiğ badem

Biberiye çayı kaynattım limonlu
Okula onu getirdim onu içiyorum:)))

Akşama da karnabahar li bir şey yapacağım
Henüz düşünme asamasindayim :)

karnıbahar salatası bayılırım,bide varsa brokoliyle birlikte süpper olur :dondurma:

karnıbahar alatası bayılırım,bide varsa brokoliyle birlikte :dondurma:

Kırmızı biberim de yok.mısırım da yok evde :(
Haşlayıp dere otlu yoğurt hazırlayıp yesem mi acaba yanına da bir ton balığı konserve veya çorba

Brokoli de yok
Benim evde bir tek yok var :)
Karnibaharla brokoliyi robotta cekiyorsun. Limon suyu, tuz ve zeytinyağını karıştırıp yarım saat falan bekletiyorsun. Sonra içine turşu baharat havuç rende maydanoz dereotu aklına ne gelir Canın ne isterse kısır gibi ekliyorsun. kaşık kaşık goturuyorsun :KK70:

bunu diğer gruptaki arkadaşım şimdi paylaştı eğer brokoli alma şansın varsa denemeni tavsiye ederim

karnıbahar salatası bayılırım,bide varsa brokoliyle birlikte süpper olur :dondurma:

sende sıkınıtı yok sen herşeye bayılıyorsunnnn

Karnibaharla brokoliyi robotta cekiyorsun. Limon suyu, tuz ve zeytinyağını karıştırıp yarım saat falan bekletiyorsun. Sonra içine turşu baharat havuç rende maydanoz dereotu aklına ne gelir Canın ne isterse kısır gibi ekliyorsun. kaşık kaşık goturuyorsun :KK70:

bunu diğer gruptaki arkadaşım şimdi paylaştı eğer brokoli alma şansın varsa denemeni tavsiye ederim

afiyet şeker olsunnn yarasınnnnnnn :KK48::KK48::KK48:

Sabah 2 haşlanmış yumurta ara iki fincan Yeşilçay
Öğle bir dilim ekmek bir porsiyon tereyağlı yumurta 2 tatlı kaşığı bal domates biber yoğurt
Ara çikolatalı türk kahvesi
Akşam bur levrek ve yeşillik salata
Öğle çok oldu farkındayım maalesef :olamaz:

Aaaa baktım da benim kilo bildirimlerim girilmemiş ben her kilo bildiriminde yazmıştım. Niye böyle oldu. Mesaj mı yüklenmedi yoksa bildirim mi görülmedi

Aaaa baktım da benim kilo bildirimlerim girilmemiş ben her kilo bildiriminde yazmıştım. Niye böyle oldu. Mesaj mı yüklenmedi yoksa bildirim mi görülmedi

işten çıkınca eve yürüyerek geldim 40 dakika yürümüş de oldum
markete uğradım brokoli kalmamıştı
tüm mahalle brokoli yiyecek herhalde bu akşam :KK70:

akşam yemeğini de yedim :KK31:

kahvaltı 08.30
domates
salatalık
yumurta
bir dilim tam buğday ekmeği
5 yeşil zeytin
2 kk süzme peynir

öğle 12.50
ekşi yeşil elma (kemirdim desem yeridir bitiremedim)
10 çiğ badem

akşam 17.30
karnabahar
bir kase tavuk çorbası
(karnabaharı haşladım limon sıktım biraz zeytinyağı, süzme yoğurt ile yedim.)

aralarda biberiye çayı içtim.

bugün gerçekten kapattım günü
akşam bir yere gitmeyeceğim çünküüüüüü :21:

Cnm tabloyu baştan yapmak zorunda kaldım. Okadar karışıkki zaten tdler trler beynimi yedi bitirdi. En son aklıma geldi tabletten açıp bakarak yazdım okadar uğraştım daha öncr aklıma gelmedi. O yuzden seninkiler eksik kalmış arara girip duzeltmeleri yaptım

Açılımı bu :ruh::KK34:bi harfi yanlış girince hepsi kayıyor bulana kadar çatlıyorum
Screenshot_2016-10-20-18-01-26.png

Yediklerim
Sabah 8.00 de menemen 2 dilim ekmek ve çay
Saat 10. gibi bir kase aşure :oops:
Midem yandı bir bardak kola:sinirli:

Bir avuç kadar üzüm:oha:

Aksam: 05. 30 yarım haşlanmış tavuk gogsu, bir küçük kase yoğurt çok az tursu
Kolamı o olmadı işte
Akşamı beğendim guzel

Oğleden sonra kahve içtim. Yarım dilim kakaolu ev keki ve 2-3 çatalda mayonezli havuç salatası yedimo_O
Akşam çok hafif ve az yemem lazım

Back