16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

Kızlar ben cuma gününden beri regliyim menüleri çok kötüydü tartilayim korkuyorum

iyilik güzelim senden naber
yeni hafta yeni umutlar,işyeri biraz karışık başlasada mutluyum

mutlu isen gerisi heç önemli değilllll

kimin işyeri karışık değillll

Günaydınlar herkese

günaydın canımm

nasıl çocuklarrr

Kızlar ben cuma gününden beri regliyim menüleri çok kötüydü tartilayim korkuyorum

ya allahınızı severseniz tartıya takılmayın görüntünüze bakın
birde regl 1 hafta sonra tartılmak herzaman doğrudurrrr

Günaydın kızlar
Güzel bir hafta olur işallah..

Yoğun bir h.sonu geçirdim. Pazartesiye adepte olmaya çalışırken birde oğlum öğlenci oldu ,artık 2 de okula gidecek
Geçmişi unutup yoluma bakacam, dün telefpnumu şarja takmaya bile zaman ayıramadım o yuzden giremedim.
Öğünler eksik o yuzden yazamıyorum, kilomda baya düşüş var artık hedefte sayılırım. Artık burda sohbet için bulunacam sanırım. Hepinizi seviyorum iyiki tanıdım sizi

eneee hedefe ulaşmanın kötü yanıda bu,hedefe ulaşan gelmiyo artık bazen kimse hedefe ulaşamasın istiyorum
(şaka tabikide) canım senin adına çok sevindim darısı başımıza
sohbet için uğramayı unutma sakın,özletme kendini

hedefine ulaşmana sevindim canımmmmmmmmmm

kız biz burdayızz hep merak etme sennnn

günaydın kızlar
nasıl gidiyor ?
hafta sonu fire vermeyecektim neredeyse
ama pazar akşamı regl oldum
bal tarçın ve süt kesmeyince yulaflı bisküvi yedim

bugün sabah 07.45
2 çeri domates
salatalık
1,5 çavdar ekmeği
1 yemek kaşığı lor
1 parça ezine peynir
yumurta

az önce de çikolata tırtıkladım

sabah kahvaltısını aynı saatte yapıyoruz :)
menü gayet sugar, çikilata fazla değildir inşallah

kızlar bugünkü menüm

sabah
3 zeytin
3 ceviz
2 dilim ekmek
domates/salatalık
1 tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmezi

ara öğün
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (09:30)
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (11:00)

öğlen yemeğim
nohut yemeği (11:45)
1 kaşık pilav (11:45)
6 kaşık ev yoğurdu (11:45)

Kızlar ben burdayım biyere gitmiyorum bu aralar zaman sorunum var evde 3 çocuk, yemek en buyuk sıkıntım hepsi ayrı yemek yiyor mutfakran çıkamıyorum. Birazda pimpirikliyim düzen vr temizlik konusunda. O yuzden oturup telefona balacak fırsat bulamıyorum. Haftasonlarıda kvalideme gidiyoruz. Hem moralmen iyi oldun diye hemde gelen giden çok.ordada çok yoğunduk bi yandan kızım hasta acile gidip geldi inanın telefonum cmrt akşamı şarjı bitmişti pazar akşamüstü takmak aklıma geldi.
Bu sıkıntılı donemi atlatınca daha çok yazarım. Yeni kişi eklemeyelim biz kendimiz kalıp destek olalım. Duz 58im ve adet oldum. Tartıyı hesaba almıyorum sma genrl olarak gorunuşumden memnunum. Hafif sarkma ve fazlalığım var ama zaten çok fit olmak gini beklentim yok. Fit olmak ve kusursuz fizik için diyetten çok sıkı spor gerekiyor. Sizlerde hedefe yakınsınız uçurum yok arada. Ben vereceğinize inanıyorum. Sizin en buyuk hatanız çok şartlanıyosunuz biraz rahat olun ozaman farkına varmadan nasıl zayıflayacakdınız

herkese günaydınlar

senin için çok sevindim tebrik ederim
inşallah hepimiz istediğimiz kilolarda oluruz
ama sohbetini bizden esirgemezsen çok seviniriz.

3 parça bitter çikileta yedim
tatlı ihtiyacı hala duyuyorum
Kahve iç az şekerde olsun , alabilme imkanın varsa kurukaysı ama koyu renkli olanlardan ye yanında gerçekten iyi geliyor.
Begümün dediği tarçınlı sütte şekeri dengeliyor

Hayırlı aksamlar
Dry Allah sabır ve kolaylik versin. Kilonada sevindim.
Bide farkettiniz mi bilmem ama ilksevdam uzun zaman oldu yazmayalı. Meral ettim onu.

ayyy bugün işler çoktu giremedim ve yoruldum

öğlen 4 kaşık çorba 1 dlm ekmek 1 tk türlü ve yoğurt yedim

ara iki portakal yedim

hala açım

akşam dışardayım ne yerim bilmem yemesem iyi ama acıktım

Teşekür ederim canım ya çocuklar iyi kızı kreşe veriyom artık başkası saat 4 alacak akşam 7 ye kadar bakacak eşim ise gidmek zorunda bugün oğlumla yalnızdım çok yoruldum çok 15 adım yaptım takatim kalmadı birde ev çöplüğe dönmüş hiçbirşeye karışmıyorum anca oğlumun peşinden koşuyorum. İnsalah bugünlerde biter ne diyim .
Ayrıca sonra tartıldım kilom çarşamba günü rakamla aynı çıktı halbuki cuma günü tam 80 olmuştum. ..

Bugünki menüm
Sabah limonlu ılık su
Kavalti
2 dilim kızarmış ekmek
5 gr tereyağı
1 tatlı kaşığı krem peynir
1 sütlü neskafe şekersiz

Öğlen 3 tavuk incik
Yarım kase den az pirpirim cacigi

Ara 3 dilim elma yarım mandalina
10 tane çiğ badem

Akşam 2 tane tavuk incik
Yarım hindiba
Gün büyü yaklaşık 3 litre su
16494 adım
Bana göre günü güzel kapatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…