Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyilik güzelim senden naber
yeni hafta yeni umutlar,işyeri biraz karışık başlasada mutluyum
Günaydınlar herkese
Kızlar ben cuma gününden beri regliyim menüleri çok kötüydü tartilayim korkuyorum
eneee hedefe ulaşmanın kötü yanıda bu,hedefe ulaşan gelmiyo artık bazen kimse hedefe ulaşamasın istiyorumGünaydın kızlar
Güzel bir hafta olur işallah..
Yoğun bir h.sonu geçirdim. Pazartesiye adepte olmaya çalışırken birde oğlum öğlenci oldu ,artık 2 de okula gidecek
Geçmişi unutup yoluma bakacam, dün telefpnumu şarja takmaya bile zaman ayıramadım o yuzden giremedim.
Öğünler eksik o yuzden yazamıyorum, kilomda baya düşüş var artık hedefte sayılırım. Artık burda sohbet için bulunacam sanırım. Hepinizi seviyorum iyiki tanıdım sizi
Günaydın kızlar
Yoğun bir h.sonu geçirdim. Pazartesiye adepte olmaya çalışırken birde oğlum öğlenci oldu ,artık 2 de okula gidecek
Geçmişi unutup yoluma bakacam, dün telefpnumu şarja takmaya bile zaman ayıramadım o yuzden giremedim.
Öğünler eksik o yuzden yazamıyorum, kilomda baya düşüş var artık hedefte sayılırım. Artık burda sohbet için bulunacam sanırım. Hepinizi seviyorum iyiki tanıdım sizi
eneee hedefe ulaşmanın kötü yanıda bu,hedefe ulaşan gelmiyo artık bazen kimse hedefe ulaşamasın istiyorum
(şaka tabikide) canım senin adına çok sevindim darısı başımıza
sohbet için uğramayı unutma sakın,özletme kendini
sabah kahvaltısını aynı saatte yapıyoruz :)günaydın kızlar
nasıl gidiyor ?
hafta sonu fire vermeyecektim neredeyse
ama pazar akşamı regl oldum
bal tarçın ve süt kesmeyince yulaflı bisküvi yedim
bugün sabah 07.45
2 çeri domates
salatalık
1,5 çavdar ekmeği
1 yemek kaşığı lor
1 parça ezine peynir
yumurta
az önce de çikolata tırtıkladım
sabah kahvaltısını aynı saatte yapıyoruz :)
menü gayet sugar, çikilata fazla değildir inşallah
3 parça bişey değil ama hala istek duyman kötü
3 parça bitter çikileta yedim
tatlı ihtiyacı hala duyuyorum
Ben dun yaşpasta yedim hemde pişmanlık duymadım. 1 haftadırda hergün nutella yedim. Reglim fwna vurdu bu sefer beni :)
Günaydın kızlar
Kahve iç az şekerde olsun , alabilme imkanın varsa kurukaysı ama koyu renkli olanlardan ye yanında gerçekten iyi geliyor.
Sagol canımherkese günaydınlar
senin için çok sevindim tebrik ederim
inşallah hepimiz istediğimiz kilolarda oluruz
ama sohbetini bizden esirgemezsen çok seviniriz.
Teşekür ederim canım ya çocuklar iyi kızı kreşe veriyom artık başkası saat 4 alacak akşam 7 ye kadar bakacak eşim ise gidmek zorunda bugün oğlumla yalnızdım çok yoruldum çok 15 adım yaptım takatim kalmadı birde ev çöplüğe dönmüş hiçbirşeye karışmıyorum anca oğlumun peşinden koşuyorum. İnsalah bugünlerde biter ne diyim .mutlu isen gerisi heç önemli değilllll
kimin işyeri karışık değillll
günaydın canımm
nasıl çocuklarrr
ya allahınızı severseniz tartıya takılmayın görüntünüze bakın
birde regl 1 hafta sonra tartılmak herzaman doğrudurrrr