• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

Günaydın kızlar
Evet bugun tartı günümüz ve sonuçlar çok güzel. Begüm ve maatkare 100gr verin yada sabit kalın bu hiç sorun değil. Yasemin çok güzel yazmış bende aynı mantıktayım. Menüleriniz eskiye oranla çok güzel buna rağmen yavaşlamalar ve duraklamalar oluyorsa çokta tartıya takılmayın. 1 ayda almadık bu kiloları ve biz millet gibi 1 haftada 3 kg verdiren yada bunun gibi şok diyetler yapmıyoruz. Saglıklı ve dengeli yiyip yavaş yavaş veriyoruz yani bi anlamda yaşam şeklimizi değiştirdik. Diyet yapıp bırakanlar bu yüzden kilo alıyor işte. Ben çok sık girip yazamadım bu hafta ama nerdeyse hergün 1 tatlı kaşığı nutella yedim. Eskiden olsa kavonoz 1 haftada biterdi. Canım istedi napayım hiçmi yemiyecem dengelerim deyip durmam gerektiği yerde durdum. Belki ondan bilmiyorum bende bu hafta aynıyım fakat hiç sorun etmiyorum inanın. Ben aynaya bakınca manken bir vücut beklemiyorum, biliyorum bu sıkı spor ve iradeyle olacak ..gencecik kızlar goruyorum en az 80 kg ve ozaman grur duyuyorum kendimle. Bedeninizi sevin ve saygı duyun o tvde gorduğumuz incecik hatunlar masajlarla makinelerle incecik bunu en yakın kaynaktan biliyorum:) arkadaşım güzellik uzmanı ve çoğu unlu müşterisi..
Neyse gelelim dün akşama
Bi hevesle çinekop yapayım dedim elektrikli ızgarada. Tavuk ve köfte pişiriyordum ilk kez balık yapayım dedim ve hep yapıştı rezil oldu balıklar. Sagolsun eşim yinedw güzel olmuş diyip yedi. O sırada irem uyumuştu ve uyandı çok huysuzdu bende otur kalk 1 çinekop ve salata yiyebildim.
Gece ateşim çıktı kötü oldum, midem bulanınca eşim çay ve küçük parça peynir ekmek getirdi onu yedim sonra taylot içip uyumuşum.
Sabah daha iyi uyandım ama iştahım yok. Zorla biraz çavdar ve peynir zeytin yedim. Banyo yapacam belki açılırım

ne güzel yazmışsın canım

sen güzelce dinlenemediğin için hastalığı atamadın üstünden

geçmiş olsunn ,

nutelle kavonuz bir hafta da biterdi evde demeki çoğun ben yermişimm oğlan bile dokunmuyorr

2 aydır sürünüyor nutellaaa

evt baazı yediklerimi ben yazmıyorumm

bazen ağzıma bir lokma çikolata atabikliyorum bir lokma tatlı

sonuçta bizde insanız bazen nefsimizeyenik düşebilirizz

motiven için teşekkür ederim canım,kesinlikle yılmıyorum dediğin gibi ben bu kiloyu 1 ayda almadımki 1 ayda şıpırtta gitsin,azimli olup sabredicez, yediklerimizi dengeliyecez
:KK8:yutella demek,önceden 1haftada biterdi demek -kız sen iyimişsin ben büyük kavanozu 2 günde tertemiz ediyodum :olamaz:

elektrikli ızgarada balık yapmayı bende beceremiyorum, işin bi püf noktası varmı bilmiyorum :KK43:
geçmişler olsun tekrardan bu mikrop insanın vücuduna girdimiydi, süründürüyo resmen :bicak:
azda olsa beslenmeni yap direncin artsın
bu arada öğleden sonra 1,30 da bir aksilik çıkmazsa diyetisyene gidicem, bakalım yağım tuzum,suyum ne olmuş:confused:

ah ah o nutellanın dili olsada konuşsaaaa

inan zayıflamanın tadı hiçbirşeyde yokkkkk

ben balık işini hiç beceremiyomm hoş sevmediğimden olabilirmiii

ne güzel yazmışsın canım

sen güzelce dinlenemediğin için hastalığı atamadın üstünden

geçmiş olsunn ,

nutelle kavonuz bir hafta da biterdi evde demeki çoğun ben yermişimm oğlan bile dokunmuyorr

2 aydır sürünüyor nutellaaa

evt baazı yediklerimi ben yazmıyorumm

bazen ağzıma bir lokma çikolata atabikliyorum bir lokma tatlı

sonuçta bizde insanız bazen nefsimizeyenik düşebilirizz

ah ah o nutellanın dili olsada konuşsaaaa

inan zayıflamanın tadı hiçbirşeyde yokkkkk

ben balık işini hiç beceremiyomm hoş sevmediğimden olabilirmiii

arada 1 er lokma birşeyler yemek psikolojik açıdan iyi bişey bencede sakıncası yok :halay:
şu nutella mevzunu kapatalım zire eve giderken çarşıya uğrayacağım bi sakatlık olmasın:KK70:
balığı severim hemde çok ama hazır kızarıp önüme gelcek:süslü:

Nutella canavarları sizi:)) yasemin senin gibi bende nekadar yiyormuşumki 2 ayda bitmiyor küçük kavonoz :) kuruyo diye atıyorum:) diğer markalar oyle değil bi torku ona yakın ama nutellada başka bişey var ya bağımlılık yapıyor resmen

motiven için teşekkür ederim canım,kesinlikle yılmıyorum dediğin gibi ben bu kiloyu 1 ayda almadımki 1 ayda şıpırtta gitsin,azimli olup sabredicez, yediklerimizi dengeliyecez
:KK8:yutella demek,önceden 1haftada biterdi demek -kız sen iyimişsin ben büyük kavanozu 2 günde tertemiz ediyodum :olamaz:

elektrikli ızgarada balık yapmayı bende beceremiyorum, işin bi püf noktası varmı bilmiyorum :KK43:
geçmişler olsun tekrardan bu mikrop insanın vücuduna girdimiydi, süründürüyo resmen :bicak:
azda olsa beslenmeni yap direncin artsın
bu arada öğleden sonra 1,30 da bir aksilik çıkmazsa diyetisyene gidicem, bakalım yağım tuzum,suyum ne olmuş:confused:
Netten vaktım begüm biraz yağ surmek gerekiyormuş. Bidaha yapmayı düşünmüyorum açıkçası , hasta halimle kaçkere yıkadım ana leşgibi koktu ızgara. Karbonat ve sirekeyle yıkayacam bidaha.

Canım kahve istedi, keşke beraber olsakta içsek. Tek başına tadı çıkmıyor :(

Kalkıp yapayım ara öğünüm olsun, sonra yine bi süt içerim zencefilli ballı.

Bu arada millet nerde ya

arada 1 er lokma birşeyler yemek psikolojik açıdan iyi bişey bencede sakıncası yok :halay:
şu nutella mevzunu kapatalım zire eve giderken çarşıya uğrayacağım bi sakatlık olmasın:KK70:
balığı severim hemde çok ama hazır kızarıp önüme gelcek:süslü:

bende öle yaptırıyom geneldeee

balıkçıdan alırken:işsiz::işsiz::işsiz:

çok mu tembelim acaba :olamaz::olamaz::olamaz:

Canım kahve istedi, keşke beraber olsakta içsek. Tek başına tadı çıkmıyor :KK43:

Kalkıp yapayım ara öğünüm olsun, sonra yine bi süt içerim zencefilli ballı.

Bu arada millet nerde ya

bende öğlen içerim son kahvemiii
afiyet olsunnnn

afiyet olsun canım

gel ben yapayım beraber içelim :KK50::KK50:

ben gelem miiiiiiiiii :rapci::rapci:

evet yaaa nerde bu milletEn Büyük KK
kızlar gizli gizli yiyip te kilo almıyonuz demi:KK20:
:KK48::KK48::KK48::KK48:

Back