• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

sen özeldemi çalışıyosun canım?devlette böyle uygulamalar yok sanırım
mecbur yeniyo tabi,dediğin gibi az yersin, akşamada dengelersin
devlette çalışıyorum canım
Devlette de var öğretmen misafirim projesi adı altında
Bir de hepsine gideceksiniz dedi müdür
Misafir öğretmen deyince dünya kadar şey yapıyorlar

Tavuk sote yapacağım yanında da salata

devlette çalışıyorum canım
Devlette de var öğretmen misafirim projesi adı altında
Bir de hepsine gideceksiniz dedi müdür
Misafir öğretmen deyince dünya kadar şey yapıyorlar

tavuk çok sevdiğim bir yemek genel olarak süper bir menü derdim ancak son zamanlarda sende biliyorsun tavuğun 45 günde antibiyotikli ilaçlarla büyütüldüğü ve kanserojen olduğu pek çok kez haberlerde söylendi

bizim işyerinde 2 aydır tavuk pişmiyor, bende eve kalabalık misafirim geldiğinde maliyet açısından düşünerek ancak tavuk alırım onun haricinde bizim eve tavuk girmez hatta tadını unutum nerdeyse :KK43:

tavukla ilgili düşündüklerimi aktarmak istedim,çok sık yemezsen iyi olur derim ama tabiki senin fikrin,tavuktan ziyade balık mevsimi bol bol balık yersen daha sağlıklı olacağını düşünüyorum

tavuk çok sevdiğim bir yemek genel olarak süper bir menü derdim ancak son zamanlarda sende biliyorsun tavuğun 45 günde antibiyotikli ilaçlarla büyütüldüğü ve kanserojen olduğu pek çok kez haberlerde söylendi

bizim işyerinde 2 aydır tavuk pişmiyor, bende eve kalabalık misafirim geldiğinde maliyet açısından düşünerek ancak tavuk alırım onun haricinde bizim eve tavuk girmez hatta tadını unutum nerdeyse :KK43:

tavukla ilgili düşündüklerimi aktarmak istedim,çok sık yemezsen iyi olur derim ama tabiki senin fikrin,tavuktan ziyade balık mevsimi bol bol balık yersen daha sağlıklı olacağını düşünüyorum
yok canım tabii ki söyle :)
ben de aynı fikirdeyim pek yemek istediğim bir şey değil ama
kırmızı et fiyatları da çok yüksek geliyor
alamıyorum sıkça :KK43:
e haliyle tavuk yapıp duruyorum
zararlı ama et yemeyi istiyorum bu da alternatif :işsiz:
yemek yapmayı şöyle böyle seviyorum
yalnız yaşıyorum onun için çoğu kez yemek yapmasam da olur gibi geliyor
balık ancak dışarıdan söyleyebiliyorum
ondan da memnun kalmadım güzel yapmamışlardı

yok canım tabii ki söyle :)
ben de aynı fikirdeyim pek yemek istediğim bir şey değil ama
kırmızı et fiyatları da çok yüksek geliyor
alamıyorum sıkça :KK43:
e haliyle tavuk yapıp duruyorum
zararlı ama et yemeyi istiyorum bu da alternatif :işsiz:
yemek yapmayı şöyle böyle seviyorum
yalnız yaşıyorum onun için çoğu kez yemek yapmasam da olur gibi geliyor
balık ancak dışarıdan söyleyebiliyorum
ondan da memnun kalmadım güzel yapmamışlardı

alternatif bir yer olsa balık hem lezzetli hem kendi halinde büyüyor besleyeci:confused:

yarım kilo balık yeter sana,alıpta evde kendin yapmayı dene,yanınada bol salata:kk77:
evet kırmızı et pahalı haklısın ama 2 kere tavuk yiyeceğine 1 kere köfte ye daha iyi
et yerine geçmesede onun kadar besleyici,kuru fasulye,nohut,barbunya,mercimek çorbaları,kültür mantarı kışın bunları daha sık tüketebilirsin

yarım kilo balık yeter sana,alıpta evde kendin yapmayı dene,yanınada bol salata:kk77:
evet kırmızı et pahalı haklısın ama 2 kere tavuk yiyeceğine 1 kere köfte ye daha iyi
et yerine geçmesede onun kadar besleyici,kuru fasulye,nohut,barbunya,mercimek çorbaları,kültür mantarı kışın bunları daha sık tüketebilirsin
nasıl yapacağımı kokusunu halletmenin yollarını araştırıp yağacağım balığı En Büyük KK
haklısın köfte,kuru fasülye ve mantar daha akıllıca olur
çorba içiyorum nohut da yiyorum
pırasa aldım ilk kez yapacağım :KK53:
fasülye de alıp yapayım o da ilk olacak:KK70:

nasıl yapacağımı kokusunu halletmenin yollarını araştırıp yağacağım balığı En Büyük KK
haklısın köfte,kuru fasülye ve mantar daha akıllıca olur
çorba içiyorum nohut da yiyorum
pırasa aldım ilk kez yapacağım :KK53:
fasülye de alıp yapayım o da ilk olacak:KK70:
alışırsın alışırsın
bende annemim evinde pek mutfa girmedim ama evlenince mecbur öğrendik bazı şeyleri
balıktak koksun nolcak kız,kapatırsın mutfağın kapısını,açarsın mutfağın camını hatta balkonun varsa küçük tüpte balkonda daha kolay, hem ortalık kirlenmez
sağlıklı beslenmek ilerisi içinde bir yatırım sana

Herşey üstüste geldi:KK43:
Dedeme çok düşkünüm ve dün hastaneye kaldırıldı , yaşı 97 ve ameliyat olması lazım olamıyor. Boğuluyormuş zor kurtarmışlar:KK43:((

Gecede irem ateşlendi kaskatı kesildi , kendinden geçti resmen. Aklım çıktı çok korktum.
Kvalidem bi tarafta
Allah beterinden korusun demekle yetinşyorum. Hangi birine koşturacağımı şaşırdım..
Durumu anlatmak için yazayım dedim. Şimdi çıkıyorum kızlar
Çok geçmiş olsun canım. En kısa zamanda bu günleri atlatırsınız umarım.Allah yar ve yardımcınız olsun

Bugünün menüsü
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Kk beyaz peynir
10 zeytin
4 ceviz
Turp
Maydonoz

Akşam
2 kepçe brokoli çorbası
2 tavuk pirzola
bir küçük kase yoğurt

Her zamanki suyumu içtim. Hayatıma yeni giren ve çabuk alıştığım yeşil çayımı da içiyorum artık hergün. 30 dk yürüyüş yaptım.

Slm herkese
dry_ik dry_ik çok geçmiş olsun
Ben internet durumundan dolayı fazla giremiyom
Oğlum eve döndü ondanda fazla zamanım olmuyor ama menüleri çok kötü de değil çok iyide degil yürüyüş ve su iyi bakalım çarşambaya kadar bi değişiklikler olacakmi

Neyse bugün yediklerimi yazayım
Sabah limonlu ılık su
Kavallti bir büyük sütlü kahve şekersiz
2 dilim hazır kuru ekmekler yokmu ondan
10 gr tere yağı
1 tatlı kaşığı bal tam değil
Öğlen
Bol yumurta salatası biraz domates sos
8 yeşil zeytin
2 çatal peynir
2 koz biber
Çeyrekte biraz az pide
Akşama nohutlu kabakları yapacam (antep yemegi) salatayla yerim ekmek hakimi fazlasıyla tüketim
Şimdiye kadar 2 litre su içtim yatana kadar 3 geçer
Kızlar susuz bir diyet boşa çekilen kürek gibi hiç bir anlamı olmuyor
Aslında güzel slogan SUSUZ BİR DİYET BOŞA ÇEKİLEN KÜREK GİBİ. ..

Cumartesi menüsü
Sabah
Peynirli cevizli salata
Akşam
Yarım kase tarhana çorbası
1 kıymalı pide
6 lahana sarması
Salata
Bir kare dilim künefe.
2 lt su
30 dk yürüyüş
Merhaba aslında yedikleri fazla değil fakat zamanlama kötü bütün gün pek bişey yememisin akşam ise karbonhitrat yüklenmişsin

Bi de bugünü yazayım:KK70:
Sabah
4 kaşık yumurta salatası
Yarım tost ekmeği kadar karışık tost
2 yeşil zeytin
1 ceviz

Öğle
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon taze fasulye
Yoğurtlu kabak salatası
Akşam
1 dilim kek
2 lt su
Spor yoktu bugün ama sabahtan beri daha yeni oturdum. Vakit bulursam belki ip atlarım

Günaydı kızlar.

Dedem iyi hamdolsun.
İremin ateşi kontrol altında dünden beri iyi.
K.valideme geçtim cumartesi. Ziyaretinede gittim , iyi maşallah. Eltimle orda kalıp çamaşır, temizlik vs. İşlerini halletttik . Akşam eve geldim, bugün işallah normal düzenime kavuşacam. Tek sıkıntım eltimin kızına ben bakıyorumya bu donemde oda ateşlendi dün. İşallah oda iyidirde güzel birgün olur

Günaydı kızlar.

Dedem iyi hamdolsun.
İremin ateşi kontrol altında dünden beri iyi.
K.valideme geçtim cumartesi. Ziyaretinede gittim , iyi maşallah. Eltimle orda kalıp çamaşır, temizlik vs. İşlerini halletttik . Akşam eve geldim, bugün işallah normal düzenime kavuşacam. Tek sıkıntım eltimin kızına ben bakıyorumya bu donemde oda ateşlendi dün. İşallah oda iyidirde güzel birgün olur

aynı aynda yazmışız mesajı,ve aynı sırada :))
hastaların iyi olmasına sevindim,onla geçmiş olsun,inşallah eltinin kızıda toparlar biran önce

Sağolun kızlar.
Sizler naptınız ? Kaçamak yada artış yoktur işlh :)
Kvalidemin ziyaretine gelenler ondan çok benim nasıl kilo verdiğimle ilgilendiler:) eltimle kaynımda başladı diyete. Herkes yaşam koçu gibiymişim davrandı bi hoş oldum:) bu hafta yine duraklamadayım hebuz eksim yok ama olsun totelde bol eksim var :)) aslında az ama çok düzensiz yedim biyandan uykusuzluk ve koşturma. Eşimle konuştuğum şeyleri hatırlamıyorum artık dalga geçiyor benimle sarhoş gibi dilin dolanıyor diyor:)

Back