- 12 Mayıs 2010
- 9.672
- 5.657
- 448
bak bakalım, selamda söyle
işleri toparlayıp gelecek her şey yolundaymış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak bakalım, selamda söyle
tamam canım çok sağolişleri toparlayıp gelecek her şey yolundaymış
tamam canım çok sağol
hadi yaaa,ne güzel ,keşke bende burda güzel bir arkadaş bulabilsem kendimerica ederim canım ne demek
biz yasminle cumartesi beraberdik kahve içtik bana geldi oturduk
hadi yaaa,ne güzel ,keşke bende burda güzel bir arkadaş bulabilsem kendime
özelden bi foto atsanıza bana
bomba gibi geldin geneeeeeeeee pampaaaaatabi tabii özgüvenim ve kilolarım bol benim
yıllardır bu sitenin müdavimiyim yaseminle genic bilirler istikrar deyince hemen akla ben gelirim
neeedeennnnn çünkü yıllardır aynı kilodayım
hadi yaaa,ne güzel ,keşke bende burda güzel bir arkadaş bulabilsem kendime
özelden bi foto atsanıza bana
mantıklı düşünmüşsün,bende yarın sabah gün aldım 9,30 da gitcem çarşamba çıkar sonuçlarım,bide gidebilirsem diyetisyene uğrayıp,yağıma,suyuma baktırcam,bide güncel liste yazarsa işte onları halletcemcnm yarın veya çarşamba gidicem 20 gün sonra dedi doktor ben 22 gün olsun git gel yapmayayım diyeee
maşallah maşallahgenic hiç iki çocuk annesi gibi değil bildiğin fit hatunnnnnnnnnnn
ikinizede maşallah o zaman,inşallah yakından görmekte nasip olurbegum75 bak sen yasminin dediğine bakma sakın
bu hatun kesinlikle ama kesinlikle yaşını göstermiyor
görsen ne 36 yaşında dersin ne de boyu kadar oğlu var dersin
41 kre maşallah arkadaşıma
mantıklı düşünmüşsün,bende yarın sabah gün aldım 9,30 da gitcem çarşamba çıkar sonuçlarım,bide gidebilirsem diyetisyene uğrayıp,yağıma,suyuma baktırcam,bide güncel liste yazarsa işte onları halletcem
maşallah maşallah
mantıklı düşünmüşsün,bende yarın sabah gün aldım 9,30 da gitcem çarşamba çıkar sonuçlarım,bide gidebilirsem diyetisyene uğrayıp,yağıma,suyuma baktırcam,bide güncel liste yazarsa işte onları halletcem
begum75 bak sen yasminin dediğine bakma sakın
bu hatun kesinlikle ama kesinlikle yaşını göstermiyor
görsen ne 36 yaşında dersin ne de boyu kadar oğlu var dersin
41 kre maşallah arkadaşıma
ikinizede maşallah o zaman,inşallah yakından görmekte nasip olur
hadi bakalım hayrılı haberlerle gelelimmm
teşekkürler canım o senin inceliğinnnnn
inşallah canm nasip olur birgünnnnn
hadi bakalım hayrılı haberlerle gelelimmm
teşekkürler canım o senin inceliğinnnnn
inşallah canım inşallah
ne demek :))
inşallah yaa,eşim alanyayı çok sevmişti maddi olanak bulursak yine gelmeyi istiyoruz ama herşey nasip tabi