• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

Slm kızlar ben iki gündür ful disardaydim anca akşamları geliyom benim
10 yasinda özel çocuğum var otizm hiperaktiviteli epilepsili yaklaşık 9 aydır epilepsiyi yendik gibi 22 aydır hastanede haftasonları eve geliyor hafta içi ben gidiyom biraz uzak öyle geçiyor günlerim bu ayın 25 de hastane seruvenime bitiyor bir yanım sevinç dolu bir yanım karman çorba evde küçük kızım var ve işine tek başına bakmak çok zor ve biraz riskli ona göre hayla okulda bulamadık ama hergün kurumlarla gorusmelerdeyim ordan oraya kosturuyom insalah onun için bir merkez buluruz ben yalnız yetemiyorum malesef
Neyse iki gündür onun koşturma si içinde karışık besledim ne yediğimi bile tam hatirlamiyacak kadar yorgunum şu hiç yok gibi
16 bin adım yapmışım bugun

canım allah kolaylık versin rabbim sana da güç kuvvet versin özel çocukların anneleri de özel olurrr
yeme düzenin bu koşuşturmada normal zamanla oda düzelirrr canımm

o zaman bahaenye gerek her daim çözüm arayışına girebilirizzz

Bugün sadece tartıda eksi görecek miyim diye merak ettim ve nerdeyse 24 saat aç kaldım. Ama noldu tartıda yine fark yok. Ben de internetten araştırdım bi sayfada ' bir gün değişiklik yapın karbonhidratı biraz daha fazla alın ertesi gün tekrar normal diyetinize dönün' yazıyordu. Ben de bugün bunu denedim ve özellikle uzun zamandır yemediğim şeyleri yedim.
Sabah yok
Öğle : 1 küçük peynirli gül böreği , 1 sebzeli krep bohça,salata. 2 cake pops
Akşam : küçük ev yufkasının yarısının içine peynir zeytin koydum doladım yedim.
Ayriyeten 2 lt su ve 1 lt tarçınlı limonlu su içtim. 30 dk yürüyüş ve 45 dk plates yaptım.

cnm hergün tartılmayınn hafta bir tartılın vucudumuz hergün aynı olmaz öyle olunca motivasyonun düşerr
sen sadece aynaya bak görüntüne ile karar verrrr

günaydın kızlarrrrr hayırlı cumalarınız olsun

dün yürüş tamamdırr 9 bin adım attım

akşam evde ev temizledim çamaşır herşeyi yaptım hafta sonuna işim kalamdı hafta sonu bana ait artıkk

yediklerimi yazmayam size örnek bir menü olmayacakkkkkkkkkkkkk :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

iştahım yok saçma sapan yedimmmmmm

cnm hergün tartılmayınn hafta bir tartılın vucudumuz hergün aynı olmaz öyle olunca motivasyonun düşerr
sen sadece aynaya bak görüntüne ile karar verrrr
ben haftanın 3 günü tartılıyorum:110:
aynadaki görüntüye bu sabah alıcı gözle baktım değil 4 kilo daha çokkk kilo vermem lazım,basenler ve toto çok fena :kızgın::kızgın::kızgın:bu iş kilo vermek değil sıkılaşıp görüntüyü fit hale getirmekle alakalı, bunuda burda şu kadar gram verdim demeyle çözemeyiz sürekli spor yapıp form tutmalıyız ve en iyi ölçü cihazı gözlerimiz

günaydın kızlarrrrr hayırlı cumalarınız olsun

dün yürüş tamamdırr 9 bin adım attım

akşam evde ev temizledim çamaşır herşeyi yaptım hafta sonuna işim kalamdı hafta sonu bana ait artıkk

yediklerimi yazmayam size örnek bir menü olmayacakkkkkkkkkkkkk :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

iştahım yok saçma sapan yedimmmmmm
günaydınlarrrr
hayırlı cumalarrr
maşallah maşallah:nazar: 9 bin adım heee :confused:
ben menümü paylaşayım,bu arada bu sabah 61,1 geldim:KK9:

Sabah (saat 07:45)
* domates/salatalık/1 yeşil biber
* peynir
* 3 zeytin
* 2 dilim ekmek
* 2 kuru incir

Öğlen (saat 11:45)
* kıymalı yumurta
* salata
* 2 kaşık pilav

Akşam (saat 18:00)
* salata
* 1 porsiyon pırasa yemeği
* 2 kepçe tarhana çorbası (ama biraz sulu yapmışım çok yoğun değildi)

dün kotona gittim,bikaç güzel kazak beğendim ama pahalı yaa 60-70 tl diyo :110:
pantolonun siyah ve laciverti kalmamış, bordo ve mavisi vardı onlardan denedim ama duruşu güzel değildi,beğenmedim:KK12::KK12:

ben haftanın 3 günü tartılıyorum:110:
aynadaki görüntüye bu sabah alıcı gözle baktım değil 4 kilo daha çokkk kilo vermem lazım,basenler ve toto çok fena :kızgın::kızgın::kızgın:bu iş kilo vermek değil sıkılaşıp görüntüyü fit hale getirmekle alakalı, bunuda burda şu kadar gram verdim demeyle çözemeyiz sürekli spor yapıp form tutmalıyız ve en iyi ölçü cihazı gözlerimiz

işte ne güzel dedin ayna ve gözlerinn olacak ve bollaşan pantolonlarrrrrrrrrrrrrrrrr

hergün aynaya bak kendine gülümseee böylelikle kendini severr fazlalıkların farkında olmadan uçar giderr

ama tartı öyle değil bugun -1 gösterirken yarın +3 gösterebiliyorrr neden

bir gün önce yediğin belki ödem yaptı belki su içemedin belki wc çıkmadımmmmm bu sıralamalar uzar giderrrrr

Günaydın kızlarr
Dün çeneler düşmüş maşallah :)
Okuyım dedimde çokmuş ya :)

Dün evle ilgilendim. Arkadaşım geldi , dertleştik biraz ondan sonra instagrama takıldım. Kim nasıl kilo vermiş diye gezdim sayfaları :). Size paylaştığım lastikli hareket vardıya o bayan cevap verdi dün gün aşırı yani haftada 3 gün yapın dedi..ben hergün yapıyorum aslında zorlamıyoda beni hatta yaptıkça yapasım geliyor.
Bi bayan buldum kadın 10ü kg vermiş ve iç bacak falan sımsıkı olmuş. Bi sporcunun yardımıyla yapmış. Bende merak edip youtube dan baktımda ingilizce anlamadım :)) işte bunlarla vakit geçirirken buraya yazamadım. Bide zor ya habire reklam çıkıyo keşke instagramda gezmek kadar hızlı olsa

işte ne güzel dedin ayna ve gözlerinn olacak ve bollaşan pantolonlarrrrrrrrrrrrrrrrr

hergün aynaya bak kendine gülümseee böylelikle kendini severr fazlalıkların farkında olmadan uçar giderr

ama tartı öyle değil bugun -1 gösterirken yarın +3 gösterebiliyorrr neden

bir gün önce yediğin belki ödem yaptı belki su içemedin belki wc çıkmadımmmmm bu sıralamalar uzar giderrrrr
aynen canım,ama aynaya bakarsamda önümde çok yolum var ama daha yazada çok var ne yaparsak kardır
bu arada dün kotonda 38 bedene girdim ben 40 ım diyodum ama sanırım 38 bedenim bide kotonun kalıpları nasıldır bilmiyorum

aynen canım,ama aynaya bakarsamda önümde çok yolum var ama daha yazada çok var ne yaparsak kardır
bu arada dün kotonda 38 bedene girdim ben 40 ım diyodum ama sanırım 38 bedenim bide kotonun kalıpları nasıldır bilmiyorum

kız begüm bak bana 62-63 kg geliyorum ama S beden elbise giyiyorum

kot bedenim mavi'de 26 slim dar kalıp bir de

spor yapılacak ne olursa olsun yaza daha en azından 6 ay var

yeni bir begüm çıkabilir senin içinden senin elinde bu

Günaydın kızlarr
Dün çeneler düşmüş maşallah :)
Okuyım dedimde çokmuş ya :)

Dün evle ilgilendim. Arkadaşım geldi , dertleştik biraz ondan sonra instagrama takıldım. Kim nasıl kilo vermiş diye gezdim sayfaları :). Size paylaştığım lastikli hareket vardıya o bayan cevap verdi dün gün aşırı yani haftada 3 gün yapın dedi..ben hergün yapıyorum aslında zorlamıyoda beni hatta yaptıkça yapasım geliyor.
Bi bayan buldum kadın 10ü kg vermiş ve iç bacak falan sımsıkı olmuş. Bi sporcunun yardımıyla yapmış. Bende merak edip youtube dan baktımda ingilizce anlamadım :)) işte bunlarla vakit geçirirken buraya yazamadım. Bide zor ya habire reklam çıkıyo keşke instagramda gezmek kadar hızlı olsa

evet canım dün baya gıybet yaptıkkkkkkkk
ınsgramda çok güzel paylaşımlar oluyor bende takip ediyorum
senin hareketi evde fırsaat buldukça yaparım inşşşşşşşş yürüşe gidemediğim zamanlarrrr

boşver kalıp olarak düşünmeeeeee sana yakıştımı ona bak seni ince gösterdi mi ona bakkkkkkk

kız begüm bak bana 62-63 kg geliyorum ama S beden elbise giyiyorum

kot bedenim mavi'de 26 slim dar kalıp bir de

spor yapılacak ne olursa olsun yaza daha en azından 6 ay var

yeni bir begüm çıkabilir senin içinden senin elinde bu
yavrucum boyun da benden uzun olabilir ben 1,60 ım,ben kotta kaçım hiç bilmiyorum en son 32 beden almıştım daralttım onları giyiyorum hala ama 26 mümkün değil olsa olsa 29 oda belki
spor tabisi yapılacak dün 30 dakika eliptikimi yaptım,peşinede bikaç hareket çektim ama pert oldum çok yoruldum :ruh:

yavrucum boyun da benden uzun olabilir ben 1,60 ım,ben kotta kaçım hiç bilmiyorum en son 32 beden almıştım daralttım onları giyiyorum hala ama 26 mümkün değil olsa olsa 29 oda belki
spor tabisi yapılacak dün 30 dakika eliptikimi yaptım,peşinede bikaç hareket çektim ama pert oldum çok yoruldum :ruh:

zamanla kondisyonun artacak bana şuan yürüş yetmiyor örneğin koşmak daha iyi geliyor yavaş yavaş oturackkkkk

evet canım inşallah düzene bi oturtsam gerisi gelir,sende havalar soğudu hava erken kararıyor dışar yerine içerde bişeyler yapabilirsin

cnm ben akşama kadar 8 sat burda oturuyorum ne gün ne güneş görüyorumm ee evede araçla gidiyorummm

o bir saat bana yürümek öyle iyi geliyor ki parkı içinde park birde orman gibi düşün o saatte herkes yürüyorr hani tehlikeli bir yer değil aydınlık zaten 17,10 gibi çıkıyom 18,10 gibi evde oluyorum sadece yağmurluk günler gidemeyiorumm

kalınca giyindim mi hiç birşey olmuyorrrrr temiz hava iyi geliyorrr hoş o saate pek temiz olmasada

cnm ben akşama kadar 8 sat burda oturuyorum ne gün ne güneş görüyorumm ee evede araçla gidiyorummm

o bir saat bana yürümek öyle iyi geliyor ki parkı içinde park birde orman gibi düşün o saatte herkes yürüyorr hani tehlikeli bir yer değil aydınlık zaten 17,10 gibi çıkıyom 18,10 gibi evde oluyorum sadece yağmurluk günler gidemeyiorumm

kalınca giyindim mi hiç birşey olmuyorrrrr temiz hava iyi geliyorrr hoş o saate pek temiz olmasada
vayy süpermiş çok güzel bi yerdir eminim, kesinlikle değerlendirilmesi gereken biryer çok çok iyi yapıyosun :KK9:
bizim burda öyle yürüyüş yeri yok malesef o yüzden ancak evde:spor:

Yarım lorlu ve yağsız omlet
Yarım dilim çavdar
Kahvaltımı yapıp ,
2 mille lesli ve egzersiz yaptım.

Yasemin sana imreniyorum ne guzel açık havada yuruyuş yapıyosun. Hem bedenin hem ruhun temizleniyor. Bende evin içinde sıkıla sıkıla leslie yapıyorum:( açık hava başka

Ara olarakta ceviz ve şekersiz t.kahvesi içiyorum

Yarım dilim çavdar
Kahvaltımı yapıp ,

Yasemin sana imreniyorum ne guzel açık havada yuruyuş yapıyosun. Hem bedenin hem ruhun temizleniyor. Bende evin içinde sıkıla sıkıla leslie yapıyorum:KK43: açık hava başka

İNAN canm ben bu yürüşü tam 1 ile 2 yılda oturtuum bazen gidiyordum bazen gidemiyordummm ama şimdi kesinlikle aksatmıyorum çünkü ruhuma iyi geliyorrrrrr ben yürüşümü ilerki hayatıma yatrım(sağlığım içn )olarak yapıyorum

İNAN canm ben bu yürüşü tam 1 ile 2 yılda oturtuum bazen gidiyordum bazen gidemiyordummm ama şimdi kesinlikle aksatmıyorum çünkü ruhuma iyi geliyorrrrrr ben yürüşümü ilerki hayatıma yatrım(sağlığım içn )olarak yapıyorum
seni tebrik ederim insanın kendine değer vermesi çok güzel,bu şekilde etrafınada fayda sağlıyosun:KK9:

Yarım dilim çavdar
Kahvaltımı yapıp ,

Yasemin sana imreniyorum ne guzel açık havada yuruyuş yapıyosun. Hem bedenin hem ruhun temizleniyor. Bende evin içinde sıkıla sıkıla leslie yapıyorum:KK43: açık hava başka

4 günlük diyet bittimi canım? sonuç nasıl tartıldın mı bugün?
ben bugün 61,1 geldin inşallah inişe geçtim heralde

Back