• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

uzaklaşmak istiyorum ama ben kaçtıkça onlar geliyo sanki,ben cuma bekliyodum dün akşamdan geldi birisi,cuma akşamıda 2 si geliyor, 1,5 ay kadar misafirim olacaklar,tam bir sinir harbi:kızgın::kızgın::kızgın:

1,5 ay mııı bu nasıl bir misafirrrrrrr o_O

ya gelir misafir gelmez değil gelen nasibi ile gelirde ee sen çalışan bir kadınsınnnnn bunu düşünmeleri lazımm:işsiz:

diyecek birşey bulamıyorum allah yarrdımcın olsunnnnnn

ya gelir misafir gelmez değil gelen nasibi ile gelirde ee sen çalışan bir kadınsınnnnn bunu düşünmeleri lazımm:işsiz:

canım sorma farkında olmadan bu sinirlerimi geriyor benim,böyle şeyleri sorun etmem ama yaptıkları gerçekten çok saçma,eşimin annanesi ameliyat oldu cuma çıkıyo dikişleri alınıp son kontrolüne kadar bende kalıcak(1 ay kesinde 1,5 ayda olabilir-doktorun kontrole çağırma durumuna göre)
hayır k.valdem alsın kendi evine getirsin burdan 30-35 dakika uzak bir yer ama onlar cümbür cemaat bende kalmayı tercih ettiler (anane,k.v ve k.p)
ufff işyeri beni dünyanın en uzak yerine göreve yollasa keşke :KK14:

canım sorma farkında olmadan bu sinirlerimi geriyor benim,böyle şeyleri sorun etmem ama yaptıkları gerçekten çok saçma,eşimin annanesi ameliyat oldu cuma çıkıyo dikişleri alınıp son kontrolüne kadar bende kalıcak(1 ay kesinde 1,5 ayda olabilir-doktorun kontrole çağırma durumuna göre)
hayır k.valdem alsın kendi evine getirsin burdan 30-35 dakika uzak bir yer ama onlar cümbür cemaat bende kalmayı tercih ettiler (anane,k.v ve k.p)

ooo anlıyorum canım seni hakkaten çok saçmaaaa
işte bu zaman işyerinde eve gidesin gelmez artık
yapacak birşey yok ya sabır çekecennnnnn

ben aslında sessiz sakinimdir,etrafımdakiler beni çileden çıkarıyor:kızgın::kızgın::kızgın:bazen hatta çoğu zaman hiçbirini görmeye tahammül edemiyorum,bazı insanlardan sonsuza kadar uzaklaşmak istiyorum:KK14:

uzaklaşmak istiyorum ama ben kaçtıkça onlar geliyo sanki,ben cuma bekliyodum dün akşamdan geldi birisi,cuma akşamıda 2 si geliyor, 1,5 ay kadar misafirim olacaklar,tam bir sinir harbi:kızgın::kızgın::kızgın:

kıyamam sana bak sakın sakın yapma bunu kendine
sen kendi yaşantına hayatına devam et onları görmezden gel demiyorum bazen gelemiyoruz mecbur olduğumuz durumlar oluyor ve anladığım kadarı ile sende şuan o durumların birinin içindesin

kimse için kendinden fedakarlık etme lütfen
önce kendin önce sen
ondan sonra gelen misafirle ilgili hiç bir şey hissetmeyeceksin nötr olacaksın
anlatabildim mi bilmiyorum

aynen benımde regll gerginliğiii vay arkadaş bahanemizde hazırrrrr:KK45::KK45::KK45::KK45:

o zaman sana zarar verenlerde uzaklaş derim hakkaten çok iyi oluyor ben hep öle yaptımmmmmmmm

bende öyle yapıyorum da bazen ineğin istemediği ot burnunun dibinde bitermiş :olamaz::olamaz:
öyle durumlarda oluyor yasminim :kızgın:

allah aşkına bu devirde gerçekten bunu düşünen insan kaldı mı
yapma sende biliyorsun ki kalmadı :110:

sakın sakın sakın düşünme böyle
ve o son cümlen var ya sakın deme
allah korusun beterin beteri vardır

ben eminim ki sen üstüne düşeni fazlası ile herkese yapacaksın
ama lütfen kendine zehir etme
ha evde spor mu yapacaksın baktın yapamıyorsun çocuğu parka çıkar
markete alışverişe git
bir şey almayacak olsan da ekmek almaya git
ama kendin için yap bunları

evde onlar yesinler içsinler yapsınlar yapmasınlar sakın kafana takma
sen hiç bir şeyi kilitleyip gitmiyorsun
sadece saygından ödün verme
kendin için her gün bir şey yap

hangi şehirdesin neredesin bilmyorum imkanların neler biilmiyorum
çok da detaylı bir şey yazamıyorum

ama ne zaman canın sıkılsa sinirlensen gel buraya yaz
sakın evdekilere yansıtma sakın ccanım
evdeki huzurunu da bozma kimse için
sen çok değerlisin unutma bunu :KK60:

markete alışverişe git

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

evet önce biz değerliyizzzzzzzzzz

markete alışverişe git

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

evet önce biz değerliyizzzzzzzzzz

kızlar çok sağolun,kesinlikle haklısınız önce biz ama inanın önce ben diyecek hal kalmadı,beni öyle bir duruma sokuyolarki ben buna mecburmuşum gibi,yıllardan beri en ufak şeyi bahane edip gelip kalıyolar,artık onları gördükçe sinirlerim bozuluyo,farkında olmadan gerginleşiyorum,evimin düzeni bozuluyo,istediklerimi yapamıyorum,onlar bizde diye gelen giden bitmiyo,bu ameliyatın olacağını biliyodum kendi psikolojimi hazırlamıştım ama olmuyo işte gün yaklaştıkça farkında olmadan geriliyorum,artık nefes yerine sinir alıp öfke veriyorum

kızlar çok sağolun,kesinlikle haklısınız önce biz ama inanın önce ben diyecek hal kalmadı,beni öyle bir duruma sokuyolarki ben buna mecburmuşum gibi,yıllardan beri en ufak şeyi bahane edip gelip kalıyolar,artık onları gördükçe sinirlerim bozuluyo,farkında olmadan gerginleşiyorum,evimin düzeni bozuluyo,istediklerimi yapamıyorum,onlar bizde diye gelen giden bitmiyo,bu ameliyatın olacağını biliyodum kendi psikolojimi hazırlamıştım ama olmuyo işte gün yaklaştıkça farkında olmadan geriliyorum,artık nefes yerine sinir alıp öfke veriyorum

sakın sakın sana yazık lütfen yapma böyle
biliyorsun bütün hastalıkların nedeni stres sinir

Günaydın kızlar
Dünkü menüm

Sabah 07.45
Çeri domates
Yarım salatalık
Yarım tam buğday ekmeği
4 Yeşil zeytin
Yumurta
Ezine peyniri

Öğle 13.20
Eti form limonlu bisküvi 50 gr

Ara 15.30
Mandalina

Akşam 17.30
Salata
2 Yumurta
Yarım tam buğday ekmek
Bir parça peynir

Günaydın kızlarr
Dün misafirim vardı giremedim.
Henüz kahvaltı yapmadım.

Begüm canım Allah yardımcın olsun. Sıkılmakta haklısın ama bazen haklıda olsak susmak zorunda kalıyoruz. Kızlar çok güzel moral vermiş.. her ailede ezilen bi taraf olur iyi niyetinden ,inan tek değilsin Bende çok şey gordum hep iyi niyetten kaybettim ve akıllanmamda. Yapacak birşeyin yoksa nekadar umursamaz ve rahat olursan okadar kolay geçer bu süre. Sabırlı ve sakin ol bu geçici hep bunu düşün

Günaydın kızlarrrrrr
dünün menüsü: 1 hurma+sade kahve
öğle : 2 dilim ekmek arası peynir zeytin
akşam: 1 kepçe yeşilmercimek+3 yk erişte+salata
ara: 1 lokma açma(akşam yaptım tadına baktım sadece test ettimm :KK48::KK48:)

spor : 9 bin adım attım

normal günlerde yürürken terlemeyen ben buhafta bu ayazda yürürken sırılsıklam oluyorummmm

begum75 begum75 canım nasıl oldun nerelerdesinnnnnnnnnnnnn
:110:

Günaydın kızlarr
Dün misafirim vardı giremedim.
Henüz kahvaltı yapmadım.

Begüm canım Allah yardımcın olsun. Sıkılmakta haklısın ama bazen haklıda olsak susmak zorunda kalıyoruz. Kızlar çok güzel moral vermiş.. her ailede ezilen bi taraf olur iyi niyetinden ,inan tek değilsin Bende çok şey gordum hep iyi niyetten kaybettim ve akıllanmamda. Yapacak birşeyin yoksa nekadar umursamaz ve rahat olursan okadar kolay geçer bu süre. Sabırlı ve sakin ol bu geçici hep bunu düşün

teşekkür ederim canım :KK60:başlarda iyi niyettendei hep onları anlamaya çalıştım ama hiç sonu gelmedi artık bu konuda iyi niyet falan kalmadı,bazı şeyleri zorunluluktan yapıyorum,nereye kadar dayanırım nerde patlarım bende kestiremiyorum:deli:

Günaydın kızlarrrrrr
dünün menüsü: 1 hurma+sade kahve
öğle : 2 dilim ekmek arası peynir zeytin
akşam: 1 kepçe yeşilmercimek+3 yk erişte+salata
ara: 1 lokma açma(akşam yaptım tadına baktım sadece test ettimm :KK48::KK48:)

spor : 9 bin adım attım

normal günlerde yürürken terlemeyen ben buhafta bu ayazda yürürken sırılsıklam oluyorummmm

begum75 begum75 canım nasıl oldun nerelerdesinnnnnnnnnnnnn
:110:
dün hiç doğru gıda almamışsın :110:
nasıl oldum bende bilmiyorum,akşam sinirden migrenim tuttu,ilaç aldım saat 9 da vurdum kafayı yattım sabah alarma zor uyandım bıraksalar daha uyurdum:uykucu:

dün hiç doğru gıda almamışsın :110:
nasıl oldum bende bilmiyorum,akşam sinirden migrenim tuttu,ilaç aldım saat 9 da vurdum kafayı yattım sabah alarma zor uyandım bıraksalar daha uyurdum:uykucu:

dün baya kötüydümmmm onları zor yedim kızzzzzzz

canm ne yaparsan yap kendine yaparsın sen migrenin tuttu sanki ötekilerin haberi olmuyor mu hayır kimsenin ruhu bile duymaz malesef böyle zamanlarda görmicen duymucan (evt bize demesi kolay ama inan hepimiz farklı şeylerle imtihan ediliyor) o yüzden beterin beteri vardır deyip hergünümüze şükür etmeliyizzzzzzz
rabbim çekemiyeceğimiz dert vermesinn

dün baya kötüydümmmm onları zor yedim kızzzzzzz

canm ne yaparsan yap kendine yaparsın sen migrenin tuttu sanki ötekilerin haberi olmuyor mu hayır kimsenin ruhu bile duymaz malesef böyle zamanlarda görmicen duymucan (evt bize demesi kolay ama inan hepimiz farklı şeylerle imtihan ediliyor) o yüzden beterin beteri vardır deyip hergünümüze şükür etmeliyizzzzzzz
rabbim çekemiyeceğimiz dert vermesinn
aman dikkat et kendine çorba iç,mevya ye direncini kuvvetlendir,hasta falan olma sakın
haklısın kendime yaptım dün kimseyede bişey olmadı herkes gayet memnundu hayatından,ama işte gözümün önünde olmasalar katlanacamda seslerini duymak bile artık fazla geliyo bana

aman dikkat et kendine çorba iç,mevya ye direncini kuvvetlendir,hasta falan olma sakın
haklısın kendime yaptım dün kimseyede bişey olmadı herkes gayet memnundu hayatından,ama işte gözümün önünde olmasalar katlanacamda seslerini duymak bile artık fazla geliyo bana

gereken saygını gösterrrrr sonra kendin ile ilgilennnnn ev orda mutfak orda canları ne istiyorsa yapsınnn değmezzzzz

ruhun iyi olsun ki etrafına daha iyi faydalı olursunnnn

salla gitsinnn

Back