• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

Kızlar ben bu hafta çok iyi verdim. Uzun zamadır boyle veremiyordum. İşi çözdüm:)

2 gün sadece 2 gün kıtlık seviyesinde yiyin. Yani porsiyonlar çok az olsun ve oğle yemeğinden sonra akşamı yok denecek kadar az tuketin. Kahve serbest..

2 gün sonra normal diyete donun. Vücut şaşırıp tepki veriyor ve metobolizma hızlanıyor. Önce kıtlık alarmı verip normal diyete donunce yakmaya başlıyor

İkincisiii
Spor yapın ben 90m2 evde 7.000 /10.000 adım atıyorum. Ve sabahları buyuk kısmını yapıp ustune egzersiz yapıyorum. Spordan sonra çokk araştırdım mutlaka şekersiz t.kahvesi ve ceviz yada fındık tüketin

Deneyin veremiyorum diyip pesetmek yerine yenilikleri deneyin. Begüm benim nekadar vereceğimi bekleme bak sen paylaştın ben denedim.
önce psikolojimi düzeltmem lazım canım,bugün aşırı gergin ve sinirli hissediyorum
karar verirsem yarın başlarım bende:işsiz:

Kızlar ben bu hafta çok iyi verdim. Uzun zamadır boyle veremiyordum. İşi çözdüm:)

2 gün sadece 2 gün kıtlık seviyesinde yiyin. Yani porsiyonlar çok az olsun ve oğle yemeğinden sonra akşamı yok denecek kadar az tuketin. Kahve serbest..

2 gün sonra normal diyete donun. Vücut şaşırıp tepki veriyor ve metobolizma hızlanıyor. Önce kıtlık alarmı verip normal diyete donunce yakmaya başlıyor

İkincisiii
Spor yapın ben 90m2 evde 7.000 /10.000 adım atıyorum. Ve sabahları buyuk kısmını yapıp ustune egzersiz yapıyorum. Spordan sonra çokk araştırdım mutlaka şekersiz t.kahvesi ve ceviz yada fındık tüketin

Deneyin veremiyorum diyip pesetmek yerine yenilikleri deneyin. Begüm benim nekadar vereceğimi bekleme bak sen paylaştın ben denedim.

seni çok kıskandımm haftaya bende 62 ucundan görecemmm görürsün sennnnn :cool::cool::cool::cool:

önce psikolojimi düzeltmem lazım canım,bugün aşırı gergin ve sinirli hissediyorum
karar verirsem yarın başlarım bende:işsiz:

al bende gergininm sabah uyanamadımm işe geldiğimde saat 09

oğlana yersiz atarlandım çocuğun birde sınavı vardı bugunnnnn

onu okula nasıl bıraktığımı bilimiyorumm son suratt gittimmm
o_Oo_Oo_Oo_Oo_O

seni çok kıskandımm haftaya bende 62 ucundan görecemmm görürsün sennnnn :cool::cool::cool::cool:

o_Oo_Oo_Oo_Oo_O

görürsün tabii neden görmeyesin ki

kız olabilir çok normal geç kalman

sen takılma paşa unutmuştur bile senin atarlanmanı

sakın öyle düşünüp kendini üzme

öğlen konuşursun oğluşunla

görürsün tabii neden görmeyesin ki

kız olabilir çok normal geç kalman

sen takılma paşa unutmuştur bile senin atarlanmanı

sakın öyle düşünüp kendini üzme

öğlen konuşursun oğluşunla

akşam anca konuşurzz teli çıkışta veriyorlarrrr :KK60::KK60::KK60::KK60:

T Tombulgelin liste şu şekilde canım

İlk 2gün .

Sabah : 2 yumurta
Öğlen: tonlu salata . Yogurt.
Akşam : 1 kase çorba . Yogurt

3. Ve 4 günler

Sabah : meyve . Süt/ yogurt.
Öğlen : 4 köfte kadar et . Salata
Akşam : tav. 2 but . Salata .

Günde 3 lt su
2 kupa yeşil cay .
Teşekkür ederim begumcum peki kaç günlük bu 4 gün mu

Bugünkü menü
Sabah
2 kaşık bal
2 lokma ekmek
1 bardak turk kahveli sut
(yedim ictim)

Ogle
keçi boynuzu
Brokoli zeytinyagli salata

Aksam
Yoğurt bol ye
1 adet ayva
Keçi boynuzu

o_Oo_Oo_Oo_Oo_O

Oo hırs yapmana çok sevindimmm bekliyorum diyemicem 59.3 hedefim işallahh

Oğluna takılma canım gönlünü alırsın. Herzaman ılımlı ve iyi anne olamıyoruz malsef ,bizde insanız değilmi

1479287296940-815607256.jpg

o_Oo_Oo_Oo_Oo_O
bazen bende oğlumdan çıkarıyorum sinirimi sonrada çok üzülüyorum ama neyseki bugün eşimden çıkardım üzgün değilim,az bile yaptım keşke daha çok söylenebilseydim:KK70:, bazen hayatın beni çok yorduğunu düşünüyorum:KK14:
bazen iyi bazen sinirliyiz napalım canım tek suçlu hormonlar:KK70:

bazen bende oğlumdan çıkarıyorum sinirimi sonrada çok üzülüyorum ama neyseki bugün eşimden çıkardım üzgün değilim,az bile yaptım keşke daha çok söylenebilseydim:KK70:, bazen hayatın beni çok yorduğunu düşünüyorum:KK14:

bazezn sorumluklarımız, yaşadıklarımız hepsi üst üste geliyor ve olduğundan daha yorgun hissediyoruz

sakın kendini suçlama bunun için insanız ve duygularımız var bizimde :KK60::KK60:

bazezn sorumluklarımız, yaşadıklarımız hepsi üst üste geliyor ve olduğundan daha yorgun hissediyoruz

sakın kendini suçlama bunun için insanız ve duygularımız var bizimde :KK60::KK60:
ben aslında sessiz sakinimdir,etrafımdakiler beni çileden çıkarıyor:kızgın::kızgın::kızgın:bazen hatta çoğu zaman hiçbirini görmeye tahammül edemiyorum,bazı insanlardan sonsuza kadar uzaklaşmak istiyorum:KK14:

aynen benımde regll gerginliğiii vay arkadaş bahanemizde hazırrrrr:KK45::KK45::KK45::KK45:

ben aslında sessiz sakinimdir,etrafımdakiler beni çileden çıkarıyor:kızgın::kızgın::kızgın:bazen hatta çoğu zaman hiçbirini görmeye tahammül edemiyorum,bazı insanlardan sonsuza kadar uzaklaşmak istiyorum:KK14:

o zaman sana zarar verenlerde uzaklaş derim hakkaten çok iyi oluyor ben hep öle yaptımmmmmmmm

aynen benımde regll gerginliğiii vay arkadaş bahanemizde hazırrrrr:KK45::KK45::KK45::KK45:

o zaman sana zarar verenlerde uzaklaş derim hakkaten çok iyi oluyor ben hep öle yaptımmmmmmmm
uzaklaşmak istiyorum ama ben kaçtıkça onlar geliyo sanki,ben cuma bekliyodum dün akşamdan geldi birisi,cuma akşamıda 2 si geliyor, 1,5 ay kadar misafirim olacaklar,tam bir sinir harbi:kızgın::kızgın::kızgın:

Back