• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

kız azıcık geç olsa da akıllandık işte
canımız isterse yapıyoruz istemezse yapmıyorum

tamamen keyfimize kalmış

kendimizde ne istersek onu yapıyoruz

ha zorunlu durumlar yok mu onlara da usulünce uyum gösteriyoruz işte begum75 begum75 vallahi de billahi de yalnız değilsin inan bana
yanlız olmadığımı bilmek beni mutlu ediyor,etrafımda o kadar çok insan varki temizlik hastası:temizlik:,mutfaktan çıkmayıp çeşit çeşit yapıp yiyen :hamarat:onları gördükçe kendimi eksik hissediyorum ama sizin varlığınız bana güç veriyo :KK60:

yanlız olmadığımı bilmek beni mutlu ediyor,etrafımda o kadar çok insan varki temizlik hastası:temizlik:,mutfaktan çıkmayıp çeşit çeşit yapıp yiyen :hamarat:onları gördükçe kendimi eksik hissediyorum ama sizin varlığınız bana güç veriyo :KK60:

oyyy F frenzy80 kız bu bizim ne kadar tembel olduğumuzu bilmiyor

anlat sen bir ara begüme de bizi

kız azıcık geç olsa da akıllandık işte
canımız isterse yapıyoruz istemezse yapmıyorum

tamamen keyfimize kalmış

kendimizde ne istersek onu yapıyoruz

ha zorunlu durumlar yok mu onlara da usulünce uyum gösteriyoruz işte begum75 begum75 vallahi de billahi de yalnız değilsin inan bana

begum75 begum75 duy sana geliyorrrrrrrrrrr
:KK70::KK70::KK70::KK70:

o zaman evi terkederdim :KK14:ciddi ciddi giderdim zaten böyle giderse oda olacak birgün :KK70::KK70::KK70:

kız sen niye gidiyon canı isteyen çeksin gitsinnnnnnnnnn sen sadece rahat ollllllll:confused::confused::confused:

ooooo başkaları yüzünden sen nereye gidiyorsun kız
beğenmeyen gelmesin allah allah

:cool::cool::cool::cool::cool: canı isteyen gelsinnnnnn

ooo biz sizdenizz ne işim olur temizlik hastalığı (evet önce öyleydimmm manyaklığa bağlamıştım>) ne oldu ödül mü verdiler hayır hayatımdan hergün bir parça gittiiiiii

çalışıyorsun tek yemek salata yoğurt yesinlerrr ha beğenmeyende mutfağı gösterirsin biz akşama kadar evde değiliz sabahın köründe çıkıyoz evdennn :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

kız sen niye gidiyon canı isteyen çeksin gitsinnnnnnnnnn sen sadece rahat ollllllll:confused::confused::confused:

ooo biz sizdenizz ne işim olur temizlik hastalığı (evet önce öyleydimmm manyaklığa bağlamıştım>) ne oldu ödül mü verdiler hayır hayatımdan hergün bir parça gittiiiiii

çalışıyorsun tek yemek salata yoğurt yesinlerrr ha beğenmeyende mutfağı gösterirsin biz akşama kadar evde değiliz sabahın köründe çıkıyoz evdennn :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ayyy ağzınızdan bal dalıyo kızlar nasıl mutlu ettiniz beni anlatamam,:KK15::KK15::KK15::KK15:

oyyy F frenzy80 kız bu bizim ne kadar tembel olduğumuzu bilmiyor

anlat sen bir ara begüme de bizi

seve seveee

sen benim tembeliğimi anlattttt

ben senın tembeliğini anlatmammmm

hadi yaa ayy nasıl sevindim bilemezsin :KK73::KK73::KK73:anlatın anlatın heyeçanlı oluyoo:KK70::KK70::KK70:

dünden örnek veremmm hoş hergün aynı
nasılsa 17,00 kadar beklemişler 19, kadar beklesinlerrr
evde yemek yok
odanın biri çamaşırla dolu
hava desen buz gibi
ben naptım eve gittim sıkı ca üzerimi giyindim doğru parka koşmaya gittimm kafamı boşatım sporumu yaptım
sonrada girdiğim mutfağa on bire kadar acil olanları yaptım acil olmayanlar bugune kaldı aldım kıtabımı okudummm

seve seveee

evde yemek yok
hava desen buz gibi
ben naptım eve gittim sıkı ca üzerimi giyindim doğru parka koşmaya gittimm kafamı boşatım sporumu yaptım
sonrada girdiğim mutfağa on bire kadar acil olanları yaptım acil olmayanlar bugune kaldı aldım kıtabımı okudummm
yoksa çok mu tembel genic genic :KK70:ama olsun ne güzel
kızzz afferim sana ne güzel yapmışşsın evde oncam iş varken spora gitmişsin,ben yapabilirmiydim bilemiyorum ama daha rahat olmaya çalışıcam:KK75:

ayyy ağzınızdan bal dalıyo kızlar nasıl mutlu ettiniz beni anlatamam,:KK15::KK15::KK15::KK15:

önce ctesileri

sabah erkenden kalkar pazara giderdimm

alacakları alır yıkar kurutur kavurulacak olanları kavur neden hafta içine hazır olsun yemeği beklemesinler

2-3 çeşit pasta böreek yapardım neden haftasonu akşamları çayı yanında yesinlerrr diyeeee

ctesi bi bakmışım akşam olmuşşş ben hitap biçimde düşmüşümm

pazar bu sefer kaldığım yerden devvammm yıllarım böyle geçtiiiii

ha perşembe akşamından ev temizliğine başlardım cuma akşamı da dahil buna

hafta başı üzerimi çıkarmadan işten gelince direk mutfağa dalardımm hem yemek hazırlar hem ertesigünün yemeğini yapardımmmmm aman ne günler en güzel günlerim böyle geldi geçtiiiiii

şimdi umrumda değil olduğu kadar olmadığı kader deyip geçiyommmmmm

yeter artıkkkkkkkk

evet sabahın köründe 2 çocukla çıkıyorum ben :KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

oooo sen bizim kafalara gel canım takma bir şeyi boşver

seve seveee

evde yemek yok
hava desen buz gibi

ahahaaaaaaaaa yasmin :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

kız anlat sen ne olacak yabancı mı var aramızda

ben kendimi biliyorum nasıl olsa

kızzz afferim sana ne güzel yapmışşsın evde oncam iş varken spora gitmişsin,ben yapabilirmiydim bilemiyorum ama daha rahat olmaya çalışıcam:KK75:

genic genic tembel değil o 2 çocuğu var biri 4 diğeri 9 yaşında olunca bırak evle ilgilenmeyi kuzum eve kendini zor atıyor önce kendi sonra çocukları onlar yatınca yaptığı kadarı yapıyorrrrrr

rahat ol boşver canım ya
sağlığından daha mı değerli
sen iyi ol, sağlıklı ol ki evladına da eşine de işine de iyi ol

önce ctesileri

alacakları alır yıkar kurutur kavurulacak olanları kavur neden hafta içine hazır olsun yemeği beklemesinler

2-3 çeşit pasta böreek yapardım neden haftasonu akşamları çayı yanında yesinlerrr diyeeee

hafta başı üzerimi çıkarmadan işten gelince direk mutfağa dalardımm hem yemek hazırlar hem ertesigünün yemeğini yapardımmmmm aman ne günler en güzel günlerim böyle geldi geçtiiiiii

yeter artıkkkkkkkk

ha yasmin bana iyi oldu yalnız

ben biraz erken akıllandım bu konuda

önümde tecrübe var işte

saygılar abacım :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

önce ctesileri

yeter artıkkkkkkkk

vay vay vayy aşmışsın sen yavrum helal harbiden önünde eğilmek lazım :KK52:işte beimde etrafımda hep hizmet et,yap et, cinsinden insanlar olduğundan kendimi hep psikoloji içine sokuyorum (çevre etkisi malum)

rahat ol boşver canım ya
sağlığından daha mı değerli
sen iyi ol, sağlıklı ol ki evladına da eşine de işine de iyi ol

ha yasmin bana iyi oldu yalnız

ben biraz erken akıllandım bu konuda

önümde tecrübe var işte

saygılar abacım :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ayy Allah sanada kolaylık versin 2 çocukla gerçekten zor ben birisiyle başa çıkamıyorum:deli:
aynen yaaa olduğu kadar olmadığı kader:KK70:

vay vay vayy aşmışsın sen yavrum helal harbiden önünde eğilmek lazım :KK52:işte beimde etrafımda hep hizmet et,yap et, cinsinden insanlar olduğundan kendimi hep psikoloji içine sokuyorum (çevre etkisi malum)

ayy Allah sanada kolaylık versin 2 çocukla gerçekten zor ben birisiyle başa çıkamıyorum:deli:

O YÜZDEN HEP DEDİĞİMİZ GİBİ ÖNCE KENDİNNN

yavaş yavaş sende aş
inan sana birşey olsa kim bakacak sana
sana birşey olsa evledına kım bakacakkk bunları düşün önce

2 çocuk + 1 eş unutmayalım en büyük hepsinden çocuk olduğu için

boşver sen de takma sakın

O YÜZDEN HEP DEDİĞİMİZ GİBİ ÖNCE KENDİNNN

yavaş yavaş sende aş
inan sana birşey olsa kim bakacak sana
sana birşey olsa evledına kım bakacakkk bunları düşün önce

evet ben hep diyorum bize bir şey olsa evlatlarımız ne olur

allah korusun biz iyi olalım o zaman herkes iyi olacak

2 çocuk + 1 eş unutmayalım en büyük hepsinden çocuk olduğu için

boşver sen de takma sakın

evet ben hep diyorum bize bir şey olsa evlatlarımız ne olur

allah korusun biz iyi olalım o zaman herkes iyi olacak
ayy sorma eşler kaç çocuğa bedel :sopa::sopa:
benim oğlum usludur beni hiç üzmedi biraz dağınıklığı dışında ama eşim her türlü konuda kaynamakta pek bi başarılıdır
aynen bize bişey olsa çocuğa kim bakacak o yüzden önce biz:KK9:

begum75 begum75 bak bende yasmin gibiydim
çok değil geçen zaman yasmin bilir
sabahın 6 sında kalk çocuğa kahvaltı hazırla, yedir,içir,giydir,
sonra küçüğü hazırla çık evden bazen eşimi de işe bırakıyordum
çocukları okula,kreşe bırak işe gel
iş yerinde öğlenleri markete git, manava git,eksikleri al alışverişleri tamamla
akşam 19,30 (en iyi ihtimalle) eve git. yemeklerini yedir, ödevlerini yaptır, meyvelerini yedir,çocukları yatır.
mutfağı toparla, ertesi günün yemeklerini yap, kendime sabah ve öğle için yemekleri ayarla, eşime kahvaltılık sandviç hazırla
mutlaka ama mutlaka çamaşır asılır ve sabah toplananların ütülenip katlanılması yerleştirilmesi lazım onları yap
arada çocuk uyanır onu yedir yatır.
çocukların çantalarını kontrol et, wc,banyo temizle kimbilir daha da aklıma gelmeyen bir çok şey vardır

bunlar günlük yaptıklarım haftasonlarını sorma yani

o daha da beterdi yasmin gibi yok poğaça, börek,kek,çörek yapardım.

ev işi zaten baştan aşağı kaldırır, siler,süpürür,yıkar dururdum.

haftaiçi yapamadığım çocukların yiyeceği yemekleri yapardım.

fazladan haftaiçine yemek yapardım. buzluktaki eksik olanları tamamlardım.

ne geçti elime hiç bir şey

olduğu kadar yapıyorum illa yapacaüım diye zorlamıyorum

beğenenin başımın üzerinde yeri var her zaman
beğenmeğen de gelmesin umurumda değil

ben sağlığımdan olduktan sonra neyleyim eşi dostu allah aşkına

begum75 begum75 bak bende yasmin gibiydim
çok değil geçen zaman yasmin bilir
sabahın 6 sında kalk çocuğa kahvaltı hazırla, yedir,içir,giydir,
sonra küçüğü hazırla çık evden bazen eşimi de işe bırakıyordum
çocukları okula,kreşe bırak işe gel
iş yerinde öğlenleri markete git, manava git,eksikleri al alışverişleri tamamla
akşam 19,30 (en iyi ihtimalle) eve git. yemeklerini yedir, ödevlerini yaptır, meyvelerini yedir,çocukları yatır.
mutfağı toparla, ertesi günün yemeklerini yap, kendime sabah ve öğle için yemekleri ayarla, eşime kahvaltılık sandviç hazırla
mutlaka ama mutlaka çamaşır asılır ve sabah toplananların ütülenip katlanılması yerleştirilmesi lazım onları yap
arada çocuk uyanır onu yedir yatır.
çocukların çantalarını kontrol et, wc,banyo temizle kimbilir daha da aklıma gelmeyen bir çok şey vardır

bunlar günlük yaptıklarım haftasonlarını sorma yani

o daha da beterdi yasmin gibi yok poğaça, börek,kek,çörek yapardım.

ev işi zaten baştan aşağı kaldırır, siler,süpürür,yıkar dururdum.

haftaiçi yapamadığım çocukların yiyeceği yemekleri yapardım.

fazladan haftaiçine yemek yapardım. buzluktaki eksik olanları tamamlardım.

ne geçti elime hiç bir şey

olduğu kadar yapıyorum illa yapacaüım diye zorlamıyorum

beğenenin başımın üzerinde yeri var her zaman
beğenmeğen de gelmesin umurumda değil

ben sağlığımdan olduktan sonra neyleyim eşi dostu allah aşkına
arı gibiymişsin sende:KK69::KK69::KK69:
aslına bakarsan bende öncekine göre daha rahatım,işte zamanla oluyo bazı şeyler:işsiz:insanın etrafındakiler çok etkiliyo çokk :sinirli:
inşallah sayenizde dahada iyi olucam,hatta size bişey anlayatım bu akşam hemen eve gidip çorba yapıcaktım ama fikrim değişti dün kotonda güzel pantolonlar görmüştüm önce onları deneyeceğim beğenirsem bitane alırım hatta,sonra eve gidip çorba yaparım:süslü:

Back