Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır gelen gidenden spor yapamıyorum ona canım sıkkın ve sinirliyim biraz,o kadar kafaya koydum yapıcam diye ama yok olmuyo sürekli birileri geliyo,bazen işyerini sığınak gibi görüyorumgünaydın canm
sen sinirlendikçe hem yerinde sayacaksın hemde belki kilo alacaksın biraz relaks ollllll
değilse bu iş olmazzzzzzzz rahatlaaa
Begüm 200gr vermişsin hiç küçümseme haftada 200 ayda 800gr demek. Bu kiloları 1 haftadamı aldıkki 1 haftada verelim. Az az da olsa gitsin , üstüne almaktansa çok iyiyaa yasemin moralim,sinirlerim çok bozuk, bu sabah 61,4 geldim,veremiyorum veremiyorum çıldıracam
canım geçen hafta 60,6 geldim bu hafta 61,4 -200 değil +800 deyimBegüm 200gr vermişsin hiç küçümseme haftada 200 ayda 800gr demek. Bu kiloları 1 haftadamı aldıkki 1 haftada verelim. Az az da olsa gitsin , üstüne almaktansa çok iyi
Yanlışlarını düşün
Spora başla
Bak bana verdiğin liste çok güzel sende uygula
hayır gelen gidenden spor yapamıyorum ona canım sıkkın ve sinirliyim biraz,o kadar kafaya koydum yapıcam diye ama yok olmuyo sürekli birileri geliyo,bazen işyerini sığınak gibi görüyorum
böyle düşünen bi ben değilim demek buna sevindimha ha kızım herkesin işyerinin sığınak gibi görüyorr bende burda dinlendiğimi hissediyorum inan evde sadece yatığım zaman dinlenmesi gerek insanın o zaman bile dinlenemiyorummmmmmm düşünnnnnn
ama yinedee şükür halimizeeeeee
böyle düşünen bi ben değilim demek buna sevindim
Begümün listesi mi vardı. ya ben hiç okuyamadım ki geçmişi bii bakayim fırsatım olursa. bugün 64.3 geldim resmen başa döndümT Tombulgelin sen naptın cnm başladınmı begümün listesine
Begumcum sporsuz verilmiyor canım ya ne kadar kısarsan kıs off offfffcanım geçen hafta 60,6 geldim bu hafta 61,4 -200 değil +800 deyim
spora başlayamıyorum işte sorun orda
sen benim listeyi tamamla, sonucuna göre bende yaparım
Hadiya ben 61 gordumcanım geçen hafta 60,6 geldim bu hafta 61,4 -200 değil +800 deyim
hayır gelen gidenden spor yapamıyorum ona canım sıkkın ve sinirliyim biraz,o kadar kafaya koydum yapıcam diye ama yok olmuyo sürekli birileri geliyo,bazen işyerini sığınak gibi görüyorum
Begüm 200gr vermişsin hiç küçümseme haftada 200 ayda 800gr demek. Bu kiloları 1 haftadamı aldıkki 1 haftada verelim. Az az da olsa gitsin , üstüne almaktansa çok iyi
Yanlışlarını düşün
Spora başla
Bak bana verdiğin liste çok güzel sende uygula
canım geçen hafta 60,6 geldim bu hafta 61,4 -200 değil +800 deyim
ha ha kızım herkesin işyerinin sığınak gibi görüyorr bende burda dinlendiğimi hissediyorum inan evde sadece yatığım zaman dinlenmesi gerek insanın o zaman bile dinlenemiyorummmmmmm düşünnnnnn
ama yinedee şükür halimizeeeeee
böyle düşünen bi ben değilim demek buna sevindim
tabi canımmm biz gene iyiyiz allahtan oğlanlar büyükkkkkkkkkk
hele genic iki çocukla birde onu düşünnnnnnnn kadın en dinlendiği yer işyeriiiiiii
Kıs kaçkere dedim sana gormedinmi. Bak bende veremiyordum spora başladım ,listeyede başladım 1kg gittiBegümün listesi mi vardı. ya ben hiç okuyamadım ki geçmişi bii bakayim fırsatım olursa. bugün 64.3 geldim resmen başa döndüm
Ayyy cok cok sevindim ellileri gördün maşallah
Ben ekmek, kahve ve fındık/ceviz ekledimT Tombulgelin liste şu şekilde canım
İlk 2gün .
Sabah : 2 yumurta
Öğlen: tonlu salata . Yogurt.
Akşam : 1 kase çorba . Yogurt
3. Ve 4 günler
Sabah : meyve . Süt/ yogurt.
Öğlen : 4 köfte kadar et . Salata
Akşam : tav. 2 but . Salata .
Günde 3 lt su
2 kupa yeşil cay .