• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

günaydın canm

sen sinirlendikçe hem yerinde sayacaksın hemde belki kilo alacaksın biraz relaks ollllll

değilse bu iş olmazzzzzzzz rahatlaaa
hayır gelen gidenden spor yapamıyorum ona canım sıkkın ve sinirliyim biraz,o kadar kafaya koydum yapıcam diye ama yok olmuyo sürekli birileri geliyo,bazen işyerini sığınak gibi görüyorum

yaa yasemin moralim,sinirlerim çok bozuk, bu sabah 61,4 geldim,veremiyorum veremiyorum çıldıracam:kızgın::kızgın::kızgın:
Begüm 200gr vermişsin hiç küçümseme:stop: haftada 200 ayda 800gr demek. Bu kiloları 1 haftadamı aldıkki 1 haftada verelim. Az az da olsa gitsin , üstüne almaktansa çok iyi
Yanlışlarını düşün
Spora başla
Bak bana verdiğin liste çok güzel sende uygula:KK19:

Begüm 200gr vermişsin hiç küçümseme:stop: haftada 200 ayda 800gr demek. Bu kiloları 1 haftadamı aldıkki 1 haftada verelim. Az az da olsa gitsin , üstüne almaktansa çok iyi
Yanlışlarını düşün
Spora başla
canım geçen hafta 60,6 geldim bu hafta 61,4 -200 değil +800 deyim :kızgın::kızgın::kızgın:
spora başlayamıyorum işte sorun orda
sen benim listeyi tamamla, sonucuna göre bende yaparım :KK14:

hayır gelen gidenden spor yapamıyorum ona canım sıkkın ve sinirliyim biraz,o kadar kafaya koydum yapıcam diye ama yok olmuyo sürekli birileri geliyo,bazen işyerini sığınak gibi görüyorum

ha ha kızım herkesin işyerinin sığınak gibi görüyorr bende burda dinlendiğimi hissediyorum inan evde sadece yatığım zaman dinlenmesi gerek insanın o zaman bile dinlenemiyorummmmmmm düşünnnnnn

ama yinedee şükür halimizeeeeee

Dün
sabah
1 elma ayva
Bir dilim ekmek
Salca zeytinyağı peynir ile yedim
Ogle
Bir tabak pilav(bu son pilav yiyisim)
Birkaç kaşık fasulye
Tursu
Aksam
Az haşhaş ezme
Birkaç kaşık çorba
Biraz kabak cekirdegi

PhotoGrid_1479281880644.png

canım geçen hafta 60,6 geldim bu hafta 61,4 -200 değil +800 deyim :kızgın::kızgın::kızgın:
Begumcum sporsuz verilmiyor canım ya ne kadar kısarsan kıs off offfff
Eşimle konuştuk dun diyet yapma bol hareket et diyor haklı galiba diyet diyet dedikce kilo alıyorum
Az öz ye bol hareket bundan sonra hiçbir diyet listesini uygulamiyacagim.bide böyle deneyelim.

olmuyor deme sakın

oluyor ama yavaş oluyor işte
herşey etken bile aldığın nefes :olamaz:, içtiğin su bile mevsim geçişi de var
sakın bozma moralini lütfen sen devam et diyetine de sporuna da gidecek ama buna inan sadece:KK60:

işe gelince tek dinlenen ben değilim ne güzel :KK36::KK36::KK36:

Yanlışlarını düşün
Spora başla

listeye bende bakmıştım regl döneminde yapmak istiyorum kesinlikle
hem de sınırlarımı aşmamış olurum
seni takipteyim :KK55::KK55:

sonuca göre yapma onda başka sende başka etki edecektir.

o 2 kg verir sen 3 vereceksin belkide

ya da tam tersi ama moralini bozma

kaldığın yerden devam et

bak sabah geçti önümüzde daha koca bir gün var

hala devam ediyor :KK51::KK51::KK51::KK51:

ha ha kızım herkesin işyerinin sığınak gibi görüyorr bende burda dinlendiğimi hissediyorum inan evde sadece yatığım zaman dinlenmesi gerek insanın o zaman bile dinlenemiyorummmmmmm düşünnnnnn

ama yinedee şükür halimizeeeeee

çok şükür yasmin bugünümüze

hele ben hele ben nasıl dinleniyorum anlatamam
böyle düşünen bi ben değilim demek buna sevindim :KK70::KK70::KK70:

kız kesinlikle yalnız değilsin hepimiz iyi ki çalışıyoruz diyoruz

ben hep diyorum allah ev hanımlarının yardımcısı olsun.

evde cidden hayat daha yorucu

hiç işler bitmiyor eee bir de çocuk olunca yanında hangi birini yapacağını bilmiyorsun

herkes ayrı ayrı ilgi istiyor sen nereye parçalanacaksın

tabi canımmm biz gene iyiyiz allahtan oğlanlar büyükkkkkkkkkk :KK70::KK70::KK70::KK70:

hele genic genic iki çocukla birde onu düşünnnnnnnn kadın en dinlendiği yer işyeriiiiiii

kız kulaklarım mı çınladı ne olduysa hemen koştum geldim

beni en iyi yasmin bilir işe gelince tatile gitmiş gibi hissediyorum kendimi :-):-)

Begümün listesi mi vardı. ya ben hiç okuyamadım ki geçmişi bii bakayim fırsatım olursa. bugün 64.3 geldim resmen başa döndüm :kızgın:
Kıs kaçkere dedim sana gormedinmi. Bak bende veremiyordum spora başladım ,listeyede başladım 1kg gitti

T Tombulgelin liste şu şekilde canım

İlk 2gün .

Sabah : 2 yumurta
Öğlen: tonlu salata . Yogurt.
Akşam : 1 kase çorba . Yogurt

3. Ve 4 günler

Sabah : meyve . Süt/ yogurt.
Öğlen : 4 köfte kadar et . Salata
Akşam : tav. 2 but . Salata .

Günde 3 lt su
2 kupa yeşil cay .

T Tombulgelin liste şu şekilde canım

İlk 2gün .

Sabah : 2 yumurta
Öğlen: tonlu salata . Yogurt.
Akşam : 1 kase çorba . Yogurt

3. Ve 4 günler

Sabah : meyve . Süt/ yogurt.
Öğlen : 4 köfte kadar et . Salata
Akşam : tav. 2 but . Salata .

Günde 3 lt su
2 kupa yeşil cay .
Ben ekmek, kahve ve fındık/ceviz ekledim

Kızlar ben bu hafta çok iyi verdim. Uzun zamadır boyle veremiyordum. İşi çözdüm:)

2 gün sadece 2 gün kıtlık seviyesinde yiyin. Yani porsiyonlar çok az olsun ve oğle yemeğinden sonra akşamı yok denecek kadar az tuketin. Kahve serbest..

2 gün sonra normal diyete donun. Vücut şaşırıp tepki veriyor ve metobolizma hızlanıyor. Önce kıtlık alarmı verip normal diyete donunce yakmaya başlıyor

İkincisiii
Spor yapın ben 90m2 evde 7.000 /10.000 adım atıyorum. Ve sabahları buyuk kısmını yapıp ustune egzersiz yapıyorum. Spordan sonra çokk araştırdım mutlaka şekersiz t.kahvesi ve ceviz yada fındık tüketin

Deneyin veremiyorum diyip pesetmek yerine yenilikleri deneyin. Begüm benim nekadar vereceğimi bekleme bak sen paylaştın ben denedim.

Back