• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

canım, hafta sonum güzeldi,cumartesi iş çıkışı kuzenime gittim,3 kuzen hasret giderdik,ordan da akşam annemde kaldım,pazar günüde döndüm,evde iş güç,ütü falan yaptım
senin nasıl geçti hafta sonu?

benimde fena değildiii ctesi sabahtan gittim saçlarımı kestirdim sonra 1 kadar evde iş güç yaptımmm 2 gibi oğlanı okula bıraktımmm (okul merkezde olunca )bende 2 saat oralarda kardeşimle gezdikk dün genel olarak evdeydim haa haftasonu yürüşümü yaptımm çünkü hafta içi zorlamaya başladı saatler geç kalıyorrrr

öğlenleri genelde yoğurt vs yiyordum. Bugün acıktım yedim. Akşama ya salata gibi hafif birşeyler düşünüyorum
PhotoGrid_1479123149790.png

benimde fena değildiii ctesi sabahtan gittim saçlarımı kestirdim sonra 1 kadar evde iş güç yaptımmm 2 gibi oğlanı okula bıraktımmm (okul merkezde olunca )bende 2 saat oralarda kardeşimle gezdikk dün genel olarak evdeydim haa haftasonu yürüşümü yaptımm çünkü hafta içi zorlamaya başladı saatler geç kalıyorrrr
oo bakıma girdin demek,güle güle kullan saçlarını,benimde kestirmem lazım fırsat bulup gidemedim bi türlü:süslü:

Begüm valla yetmek zorunda. Eğer doymalık yesem ooo yine 80 olurum:)))

Ayranı bende çok seviyorum aslında zararıda yok ama çok uyku yapıyor bana. Cuma oğlen yoğurt yemiştim bütün gün eşim gelsede uyusam diye yolunu gözledim :))

kız bayılıyorum ben sanaaa :KK48::KK48::KK48:
bugun bende tatlı krızı var gibi hurma ve kayısı kurtarıcım oldu şimdilikkkkkk:rapci::rapci::rapci::rapci:
yine iyi bişey mi demek istedin kötü bişey mi anlayamadım :confused:ama iyi olarak algılamak istiyorum :KK70:
bende sana bayılıyorum kız :KK30:
bazen öyle krizler tutuyo benimde canım hiç tatlı çekmiyo bugün hep tuzlu şeyler çekiyo:dondurma::dondurma:

Begüm valla yetmek zorunda. Eğer doymalık yesem ooo yine 80 olurum:)))

Ayranı bende çok seviyorum aslında zararıda yok ama çok uyku yapıyor bana. Cuma oğlen yoğurt yemiştim bütün gün eşim gelsede uyusam diye yolunu gözledim :))
benimde acıcık uykum geliyo arada da işyerinde camı açıyorum buzz gibi oluyo oda o zaman kendime geliyorum,bide arada koridordan patron bakış atıyo o zamanda kendime geliveriyorum :KK70:

Back