Ben hiç bu kadar çaresiz olduğumu hatırlamıyorum. karar verdiysem diyetimi yapar bir jac kilo da olsa verirdim. ama yazdan beri yemeği de azaltsam yuruyusumu de yapsam sonuç ya artıyor ya aynen kalıyor. gerçekten ne yapacağımı şaşırmış durumdayım . merkezde olsam bir yerlere giderdim burda öyle bir şansım da yok maalesef
Selam
Ayca kaya falan demissin canim
Yüksek kilolu olanlar diyet listelerini uyguladiklarinda bizlerden hızlı kilo veriyorlar. Bizler hepimiz yaklaşık kilo dayız yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bir deyim var ya işte tam o tıkanma noktasındayız bak dry da öyleydi ama asti hep yediklerini min.düşürdü kendini yipratmayacak sekilde
vücut belli bir yere gelince stok mu ne yapıyorsa kendini kilitliyor
Bizim yapacağımız bu dirence karşı bizimde direnç göstermemiz
BİZ iki gün aç kalıyoruz üçüncü gün aman olmuyor deyip yiyoruz
Vücut stokları eritemiyor devamli takviye geliyor biz pes ettikçe
Örnek vereyim geçen hafta iyice bi kısdım yemekten hakikaten kilo vermeye başladım sonra akşam bir tabak makarna yedim o gün kilo vermeyi bırak ikiyüzlü gr aldım demek ki o makarnayı yemezsem kilo verecektim ertesi gune
Minimum ama besleyici gida
Biz düşünüyoruz ki az yersem günü nasıl geçireceğim halsiz kalırım yiyoruz ama yok öyle birşey mesela sut ve yumurta sabah bir yumurta balli yada pekmezli süt iç. baya bir enerji verir içinde vücudun ihtiyacını karsilayasak vitamın protein mevcut
Aksamda bol salata yada sade yulaf ve yogurt
Yine çok güzel bir menü ara öğün yok mide zorlanmiyacak gittikçe küçülecek kilo verme kaçınılmaz
ömür boyu mu hayır istediğimiz kiloya düşene kadar o kiloya düşünce koruma programı o kolay olacak çünkü artık tecrubeliyiz..
Evet biliyorum ama yiyorum itiraf edeyim
Sonra kızıyorum pişmanlık oluyor tam orada irade devrede olsaydı bu yaşanmayacakti.
AMA care yok canım bizin reçete belli metobolizma yavaş az yemek besleyici yemek orta hallide olsa hareket
Birde senin çok hassas bir yapın var bende öyleyim ama senin bir derece altındayım.
Moral motivasyon lazım bu işlerde ben yemek yerken mutlu oluyorum yerine kilo verince kendimi güçlü görünce mutlu oluyorum de
Ha kendimede bu laflar