Ya hiç giremez oldum buraya. kilo verememek o kadar çok sıkıyor ki canımı. alt tarafı bir haftadır bıraktım ve abartmadim o halde az önce çıktım 66 gördüm. 4 gün önce 63 tüm. bir insan bir anda 3 kilo alabilir mi. su zaten içebilen biri değilim okulda içsem zorlasam bu defa sürekli wc ye gitmem gerecek. ben tenefuslerde bile öğrenci ile ilgileniyorum zaman kaybı gibi geliyor diğer şeyler. merkezde olsam iyi bir hastanede tahlil yapar diyetisyene giderim. burda var mı yarın bir öğrenmek istiyorum. canım o kadar çok sıkılıyor ki ilk kez böyle bir şey yaşıyorum yazın aylarca bir şey yemedim eşim şahit oldu ama gram gitmedi. şimdi ne yapacağımı bilemiyorum. ayça kayanın listelerine mi baksam diyorum yoksa bıraksam mi düşünmeyi şaşırdım kaldım . moral sıfır kendimi çok çirkin hissediyorum. ne bir elbise almak istiyorum nede dışarıya çıkmak. spor salonuna gitmek istiyorum eşim co illa ilgilenemem zaten çok yorgun geliyorum ben diyor . yürüyus yapmak için alan yok. yürüyüş bandı veya diğer aletlerden alsam hem evim küçük yer yok hem kızım çok yaramaz kendine zarar verebilir durmaz. leslie yaparken bile oyuna çevirip durduruyor beni . offf karmakarisigim cümlelerim gibi. gidip uyuyacsktim moralim bozuldu