• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

cnm akşam kek yapmıştım cnm çekti sabah yemeği tercih ettimmmm kurabiyelerdee bonus oldu simitte mis gibi koktu arkadaşta gbir parça aldımmmmm akşam dengelemek için çorba ve salata yicem olmadı bira pro eklerim
oğlan( diş)tel tedavisi görüyor onu genel kontroluuuu
geçmiş olsun canım
ohh simitte sıcak sıcak ne güzel olur ama demi,afiyet olsun,akşama dengelemen güzel olmuşHoppa

Kızlar ben geldim
Geçmiş günaydını ve iyi günleri birden vereyim:)
Bugün internet sorunu için gelecekler ama hala arayan soran yok
Hayırlısı...

Sabah 07.45
Domates
Salatalık
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Iki bıçak ucu siyah zeytin ezmesi
Bir çay kaşığı çilek reçeli
Süzme peynir
Cecil peyniri

Ara 11.50
İşaret parmağı uzunluğunda bademli sucuk

Öğle 13.15
Eti altınbaşak kepekli yulaflı bisküvi 46 gr

Akşama ne yesem bilmiyorum henüz karar veremedim

sayabiliyosanda süpersin:KK9:,sendeki azme hayranım:super:

AZİM demiyelim canım sadece kendime inandım ve düşüncelerimi değiştirdim

ama bunu uygulamam epey zaman aldııı

Kızlar ben geldim
Geçmiş günaydını ve iyi günleri birden vereyim:)
Bugün internet sorunu için gelecekler ama hala arayan soran yok
Hayırlısı...

Sabah 07.45
Domates
Salatalık
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Iki bıçak ucu siyah zeytin ezmesi
Bir çay kaşığı çilek reçeli
Süzme peynir
Cecil peyniri

Ara 11.50
İşaret parmağı uzunluğunda bademli sucuk

Öğle 13.15
Eti altınbaşak kepekli yulaflı bisküvi 46 gr

Akşama ne yesem bilmiyorum henüz karar veremedim

hoşgeldin canımmm
afiyet olsunnnnnnnnnn

kızlar birşey sorcam size,fazla su içince mideniz bulanıyomu?yani yaparmı acaba?aslında ara ara içiyorum ama yeşil çayda içtim fazlamı geldiki bünyeye :KK64:

kızlar birşey sorcam size,fazla su içince mideniz bulanıyomu?yani yaparmı acaba?aslında ara ara içiyorum ama yeşil çayda içtim fazlamı geldiki bünyeye :KK64:

Normalde su içmeyi alışkanlık edinmemişsen az su içiyorken birden çok içmeye çalıştıysan mode bulantısı yapar. Bugün normalden fazla sıvı almış olabilirsin. Ama yoksa öyle bir şey bir şey dokunmuş olabilir

Normalde su içmeyi alışkanlık edinmemişsen az su içiyorken birden çok içmeye çalıştıysan mode bulantısı yapar. Bugün normalden fazla sıvı almış olabilirsin. Ama yoksa öyle bir şey bir şey dokunmuş olabilir

aslında her zamanki gibi içtim ama belki peşpeşe fazla içtiysem o dokundu galiba

İyi akşamlar bugünki menüm
Sabah
1 yumurta
4 zeytin
3 dilim koy peyniri küçük dilim
20 gr cevizli bademli peynir
50 gr tb ekmeği
1 koz biber

Öğlen
İki köfte bir kaşık kadar ıspanak
25 gr tb ekmegi

Ara 1 mandalina 2 kaşık nar
Çeyrek elma
Akşam kıymalı yumurtalı ıspanak vardı ama hoşuma gitmedi 2 3 defa çatala yedim bıraktım
Biraz öncede eşim ekmek arası köfte getirmişti çok açtım köşesini kopartıp 5-6 patetes kizarmasiyla yedim
Yürüyüş yok bugün evdeydim
3 ltre su

Kızlar özür dileyerek topikten ayrılıyorum. çok yoruluyorum takip edemiyorum. ve en önemlisi kilo veremiyorum psikolojim bozulma noktasına geldi. bu yüzden bir süre diyet yapıyorum veya az yiyorum gibi cümleler kurmadan yaşamaya karar verdim. sanırım yazdan beri çok kastım kendimi biraz rahatlamaya ihtiyacım var. kendinize iyi bakın. umarım bir gün hepimiz istediğimiz kiloya düşer ve bir daha kilolu gruptan olmayız

Kızlar özür dileyerek topikten ayrılıyorum. çok yoruluyorum takip edemiyorum. ve en önemlisi kilo veremiyorum psikolojim bozulma noktasına geldi. bu yüzden bir süre diyet yapıyorum veya az yiyorum gibi cümleler kurmadan yaşamaya karar verdim. sanırım yazdan beri çok kastım kendimi biraz rahatlamaya ihtiyacım var. kendinize iyi bakın. umarım bir gün hepimiz istediğimiz kiloya düşer ve bir daha kilolu gruptan olmayız
Şerife üzüldüm ayrılmana ama boyle istiyorsan diyecek birşey yok. Herzaman gel ister misafir istersen kafanı toparlayıp dön. Bizlerde güzel gitmeye başladık artık hedeflere az kaldı. Bisüre sonra bu topicde sadece sohbet etmek için buluşuruz işallah.
Kendine iyi bak , Allaha emanet ol

Şerife üzüldüm ayrılmana ama boyle istiyorsan diyecek birşey yok. Herzaman gel ister misafir istersen kafanı toparlayıp dön. Bizlerde güzel gitmeye başladık artık hedeflere az kaldı. Bisüre sonra bu topicde sadece sohbet etmek için buluşuruz işallah.
Kendine iyi bak , Allaha emanet ol
Ya hiç giremez oldum buraya. kilo verememek o kadar çok sıkıyor ki canımı. alt tarafı bir haftadır bıraktım ve abartmadim o halde az önce çıktım 66 gördüm. 4 gün önce 63 tüm. bir insan bir anda 3 kilo alabilir mi. su zaten içebilen biri değilim okulda içsem zorlasam bu defa sürekli wc ye gitmem gerecek. ben tenefuslerde bile öğrenci ile ilgileniyorum zaman kaybı gibi geliyor diğer şeyler. merkezde olsam iyi bir hastanede tahlil yapar diyetisyene giderim. burda var mı yarın bir öğrenmek istiyorum. canım o kadar çok sıkılıyor ki ilk kez böyle bir şey yaşıyorum yazın aylarca bir şey yemedim eşim şahit oldu ama gram gitmedi. şimdi ne yapacağımı bilemiyorum. ayça kayanın listelerine mi baksam diyorum yoksa bıraksam mi düşünmeyi şaşırdım kaldım . moral sıfır kendimi çok çirkin hissediyorum. ne bir elbise almak istiyorum nede dışarıya çıkmak. spor salonuna gitmek istiyorum eşim co illa ilgilenemem zaten çok yorgun geliyorum ben diyor . yürüyus yapmak için alan yok. yürüyüş bandı veya diğer aletlerden alsam hem evim küçük yer yok hem kızım çok yaramaz kendine zarar verebilir durmaz. leslie yaparken bile oyuna çevirip durduruyor beni . offf karmakarisigim cümlelerim gibi. gidip uyuyacsktim moralim bozuldu :(

Ya hiç giremez oldum buraya. kilo verememek o kadar çok sıkıyor ki canımı. alt tarafı bir haftadır bıraktım ve abartmadim o halde az önce çıktım 66 gördüm. 4 gün önce 63 tüm. bir insan bir anda 3 kilo alabilir mi. su zaten içebilen biri değilim okulda içsem zorlasam bu defa sürekli wc ye gitmem gerecek. ben tenefuslerde bile öğrenci ile ilgileniyorum zaman kaybı gibi geliyor diğer şeyler. merkezde olsam iyi bir hastanede tahlil yapar diyetisyene giderim. burda var mı yarın bir öğrenmek istiyorum. canım o kadar çok sıkılıyor ki ilk kez böyle bir şey yaşıyorum yazın aylarca bir şey yemedim eşim şahit oldu ama gram gitmedi. şimdi ne yapacağımı bilemiyorum. ayça kayanın listelerine mi baksam diyorum yoksa bıraksam mi düşünmeyi şaşırdım kaldım . moral sıfır kendimi çok çirkin hissediyorum. ne bir elbise almak istiyorum nede dışarıya çıkmak. spor salonuna gitmek istiyorum eşim co illa ilgilenemem zaten çok yorgun geliyorum ben diyor . yürüyus yapmak için alan yok. yürüyüş bandı veya diğer aletlerden alsam hem evim küçük yer yok hem kızım çok yaramaz kendine zarar verebilir durmaz. leslie yaparken bile oyuna çevirip durduruyor beni . offf karmakarisigim cümlelerim gibi. gidip uyuyacsktim moralim bozuldu :KK43:
Aynıyız canım 66 kilo bende gördüm.saliverdim bende sinirim bozuldu eşimin yüklenmesi bir tarafta nefret ettim..
Biraz toparlayalım bakalım vücutlar dengesiz.
Bura ahalisinin moralini bozmakta istemiyorum herkes iyi gidiyor hayırlısı. ama bırakmayacağım.

Back