sabah okudum bunu
bayılıyorum kadınaaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah okudum bunu
bayılıyorum kadınaaaaaa
BendeeeHaftaya 59.9 u görmek istiyorum artık
bende bendeBendeee
Topic ce duamı yapsak netsekbende bende
geçenlerde bende 59,9 u gördüm keşke bidaha çıkmasaydım sonra 60,7 yi gördüm,aynen o bile insanı nasıl sevindiriyo ama az kaldı bu kadar başardık 50 leride görcez buna inanıyorumTopic ce duamı yapsak netsek
Az kaldı az işlallah
Dün once bi 59.7 oldu sonra 60.6 oldu. Okadar sevindimkiben en son 10 sene once 50lerdeydim . Anca rüyamda görürüm diyordum bi anlık bile olsa o 50 leri gormek okadar mutlu ettiki çok yakınım artık ,hayalden ote yakınlık
2 gün üstüste aynı hatayı yapma. Makarna kendibaşına karbonhidrat+ krema yağlı ve kalorili+tavuk bence çok fazla. Biraz irade sonuç almak içinGünaydınlar herkese bol eksili bir gün geçiririz inşallah
Ben sabah bi girdim internet giti anca yeni geldi kablolarimizda sorun var hep gidiyor
Sabah baya alıntı yaptım hepsi uçtu artıkta usendim tekrar alintilamayi
Bende dün hiç yoktan yine 10388 adım yapmışım ama bugün az olacak eminim fazla çıkamayacak.
Akşam makarna biraz kalorili bir yemekti ama yedim özlemiştim kremalı makarnayı dahada var öğlende yiyebilirim ama akşama göre daha az yerim akşam içinde Tavuk salata düşünüyor.
Dün normalde sprial taktiracaktim ama yetistiremedim bu günde reglm durmuş gibi olmaz heral bide korkuyorum olumsuz geçerse bu sefer çıkartmak mesele off kararsız kaldim
regl zamanı daha rahat takılıyo,ama normal zamandada takılabiliyo,çıkartma işlemi saniyelik pırtta çekiveriyolar,hissetmiyorsun bile, önemli olan taktırabilmekGünaydınlar herkese bol eksili bir gün geçiririz inşallah
Ben sabah bi girdim internet giti anca yeni geldi kablolarimizda sorun var hep gidiyor
Sabah baya alıntı yaptım hepsi uçtu artıkta usendim tekrar alintilamayi
Bende dün hiç yoktan yine 10388 adım yapmışım ama bugün az olacak eminim fazla çıkamayacak.
Akşam makarna biraz kalorili bir yemekti ama yedim özlemiştim kremalı makarnayı dahada var öğlende yiyebilirim ama akşama göre daha az yerim akşam içinde Tavuk salata düşünüyor.
Dün normalde sprial taktiracaktim ama yetistiremedim bu günde reglm durmuş gibi olmaz heral bide korkuyorum olumsuz geçerse bu sefer çıkartmak mesele off kararsız kaldim
Haklısın galiba biraz fazla oluyor ama yemek yapmaya üşeniyorsan biraz yarın daha sıvı tüketmeyi düşünüyorum bakalim2 gün üstüste aynı hatayı yapma. Makarna kendibaşına karbonhidrat+ krema yağlı ve kalorili+tavuk bence çok fazla. Biraz irade sonuç almak için
bilmiyom ya gitmedim artık gelecek aya kaldi...regl zamanı daha rahat takılıyo,ama normal zamandada takılabiliyo,çıkartma işlemi saniyelik pırtta çekiveriyolar,hissetmiyorsun bile, önemli olan taktırabilmek
sen regl zamanı git hatta en yoğun zamanlarında,sonuna doğruda olur diyolar ama sen bakma onlara canı yanan onlar değilHaklısın galiba biraz fazla oluyor ama yemek yapmaya üşeniyorsan biraz yarın daha sıvı tüketmeyi düşünüyorum bakalim
bilmiyom ya gitmedim artık gelecek aya kaldi...