• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

Y
Oh mis gibi koktu adiyaman pidesi gibi sabahları adiyamanda pide almaya giden muhakkak biberden götürür frinda köleniz kavaltidayiz pide biber ve ayran mis mis ama kilosu olan uzak dursun iştah acicidir..
Aynen cnm buralar böyle biber ve patlıcan kozletiriz kahvaltıda olmazsa olmazimiz

Neyse ben yine koşturmaca bankaya gidecem kağıt eksikti onları goturecem felaket yağmur var sabahtan beri hiç durmadi şemsiyeye yok evde hasta olmasam iyi...

Yaa bunu bilmiyordum:KK16:Ben de vücuttaki ödem atıldığından dolayı kilo kaybediliyor diye biliyordum.
kaybedilen kilo yağdır ödemdir bilmem ama regl dönemi metabolizma her zaman daha hızlı çalışır ve regl sonunda (tabi diyet ve spor yapılıyosa) kilo kaybı normal döneme göre daha fazla olur.bizzat kendi tecrübelerimle sabittir.

kaybedilen kilo yağdır ödemdir bilmem ama regl dönemi metabolizma her zaman daha hızlı çalışır ve regl sonunda (tabi diyet ve spor yapılıyosa) kilo kaybı normal döneme göre daha fazla olur.bizzat kendi tecrübelerimle sabittir.

+1000000000000000000 :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

PhotoGrid_1478692558387.jpg
kızlar düzenleme yapayım , sabah 61 çıkmıştım. Wc ye çıkınca :) 60.6 oldum yani giden 1kg yaşasın 60 a indim oleyy be

Bugünlerde biraz motivasyonumun düştüğünü hissediyorum:KK43:Telaşa kapılıyorum.Bir hafta sabredip kendimi bununla motive etmeliyim.

sen bu gidişle beni geçecen haberin yok,huyumdur kaplumbağa hızında ilerlerim ben:KK70:
yanlız gruptakilerin kiloları üç aşağı beş yukarı hemen hemen aynı,hepimizde 60 lardayız ilk 50 leri görecek olan sanırım bahar616 bahar616 :KK75:

ay ben 59 görürmüyüm acabaaaaaaaaaa hiç görmedim ne zaman gördüğümü de hatırlamıyommmmm:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:

ay ben 59 görürmüyüm acabaaaaaaaaaa hiç görmedim ne zaman gördüğümü de hatırlamıyommmmm:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:
görersin görersin,senin hedef 60 dı dimi?aslında 59 yapsan 50 lerde olmak güzel bir his:KK36:ben ramazandan önce 59,5 a kadar inmiştim sonra aldım yeniden :KK67:bu sefer 57 ye kadar inecem inşallah:KK9:

Back