fırsat buldukça yapıyorum zatende,işte bazen gelen gidenden aksıyo,tekrar toparladım derken yine geliyolar
bahane yok çözüme odaklı kalalımmmmmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fırsat buldukça yapıyorum zatende,işte bazen gelen gidenden aksıyo,tekrar toparladım derken yine geliyolar
tamam ablam,bu akşam sürüyoruz o vakiteliptikte sürülürmü,çevrilirmi,döndürülür mü ne yapılırsa işte ondan yapıyoruzbahane yok çözüme odaklı kalalımmmmmmmmm
bugun bende eliptikk sürecemmtamam ablam,bu akşam sürüyoruz o vakiteliptikte sürülürmü,çevrilirmi,döndürülür mü ne yapılırsa işte ondan yapıyoruz
sürelim sürelim,kaç dakika sürelim pekibugun bende eliptikk sürecemm
sürelim sürelim,kaç dakika sürelim peki
30 dk tamam30DKKKKKKKK
teşekkür ederim canım,çok düşüncelisinseni fazla yormayalımmmm
teşekkür ederim canım,çok düşüncelisin
bu akşam dün yapamadığım ev süpürme,silme ve toz alma işlerim var zaten,onlardan sonra ancak yapabilirim, 30 dakikada bana yeter
geçen hafta sonu evde değildim temizlik yapamadım,yarın akşamada annemler gelcek mecbur bugün yapmam lazımben ev işlerini ya cuma akşamı yada ctesi sabah yapıyommmmmmmmm
hareket herzaman iyidirrr
-700 e az mı diyosunBu hafta fazla kilo veremedim ama olsun üzülmüyorum .Vücudumdaki şişliği hissediyorum.Bu hafta regl haftası haftaya gidecek inşaallah
Geçen hafta :63.0
Bu hafta:62.3
Fark:-700
Foto da çektim ama yükleyemedim.
Oh mis gibi koktu adiyaman pidesi gibi sabahları adiyamanda pide almaya giden muhakkak biberden götürür frinda köleniz kavaltidayiz pide biber ve ayran mis mis ama kilosu olan uzak dursun iştah acicidir..Günaydın
Dry bu bizim fırın ekmeğimiz pidemiz
Geçen haftalara göre az geldi Ama tabi ilk haftalardaki gibi kilo vermeyi beklememem gerek .Ama ben reglin etkisi olduğunu da düşünüyorum. Öyle düşünmek istiyorum-700 e az mı diyosun
ben o kadar versem daha ne isterim,iyisin iyisin az değil çok iyi