• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

PhotoGrid_1478683996670.jpg
günaydın kızlar.
Geçen hafta 61.6
Giden 600 gr
Çok şükür inmeye başladım bide reglim bitsin işlh 60 a inecem haftaya

Sabah görümcem ve kaynımın kızı geldi. Bu akşam ailecek birlikte olacağız o yuzden bildirimleri geçte olsa paylaşacam

Bu hafta fazla kilo veremedim ama olsun üzülmüyorum .Vücudumdaki şişliği hissediyorum.Bu hafta regl haftası haftaya gidecek inşaallah

Geçen hafta :63.0
Bu hafta:62.3
Fark:-700
Foto da çektim ama yükleyemedim.
-700 e az mı diyosun :oha:
ben o kadar versem daha ne isterim,iyisin iyisin az değil çok iyi

Herkese günaydınlar kilo veren arkadaşlar tebrikler veremeyenler umarım haftaya bol eksiler karşılaşırlar. ..
Ben kacgundur oğlumun hastane randuvularindan düzensiz besledim bugünde banka kartımı kaybetmiştim onun işlemleriyle uğraşmaktan yalnızca bır kahve içtim dahada kavaltidayiz edemedim sabah çıkmadan tartıldim sonuç çok parlak degil
Geçen hafta baslangic:84.4
Bu hafta:83.6
Fark:800
Normalde hem regl oldum hemde ilk hafta olmasından dolayı dahada cok bekliyordum acaba aldığım demir vitamin haplari ndan olmasın vücudumda aşırı demir ve vitamin eksikliği var ve doktor 3 aylık ilaç tedavisi verdi ben uzun süredir 4 yıldır 81.nin altına dusemiyorum troid testi yaptım herhangi birşey yok dedi niye olduğunu bilmiyom ama artık bu duvarı yıkmak istiyorum

-700 e az mı diyosun :oha:
ben o kadar versem daha ne isterim,iyisin iyisin az değil çok iyi
Geçen haftalara göre az geldi :KK48::KK48:Ama tabi ilk haftalardaki gibi kilo vermeyi beklememem gerek .Ama ben reglin etkisi olduğunu da düşünüyorum. Öyle düşünmek istiyorum:KK70:

Back