• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

İnstagramı olanlar bi bayan var müthiş gaza getirdi beni ,sizde bakın isterseniz..
Menuleri benimki kadar ama ben niye durdum kaldım bilmiyorum :(. Artık bi problem oldugunu duşunuyorum ve dahiliyeye gidecem . Eşimin iş durumuna göre randevu alayım , çocuklara bakacak yok malesef

İnstagramı olanlar bi bayan var müthiş gaza getirdi beni ,sizde bakın isterseniz..
Menuleri benimki kadar ama ben niye durdum kaldım bilmiyorum :KK43:. Artık bi problem oldugunu duşunuyorum ve dahiliyeye gidecem . Eşimin iş durumuna göre randevu alayım , çocuklara bakacak yok malesef
ınstagramdaki bayanın adını neydi canım?
kilo vermenin durması bana kalırsa çok normal çünkü yavaş yavaş ideal kilona yaklaşıyosun ve vücudundaki yağ oranın azalıyor,ben 2 ay gram kilo veremediğimi bilirim bazen 4 aya varan duraksamalar olduğunu duymuştum.sen yinede genel kontrol amaçlı dahiliyeye görün istersen zarar gelmez

günaydın kızlarrrrrrr

Dünü Menüs:
kahvaltı :çavdar ekmekli sandw.(dometes+peynir+biber+ceviz) adaçayı
öğle:1 mandali+2 wasa+az peynir
ara:1 elma
akşam:1 kpeçe kereviz yemeği+4 yk makarna+1 kepçe tarhana çorba

spor: 1 saat yürüş

su +beyaz çay+kahvee

ınstagramdaki bayanın adını neydi canım?
kilo vermenin durması bana kalırsa çok normal çünkü yavaş yavaş ideal kilona yaklaşıyosun ve vücudundaki yağ oranın azalıyor,ben 2 ay gram kilo veremediğimi bilirim bazen 4 aya varan duraksamalar olduğunu duymuştum.sen yinede genel kontrol amaçlı dahiliyeye görün istersen zarar gelmez
Bazen diyorumki sen diyete yeni başlamadın uzun zamandır aynı tip besleniyosun ,vücut alıştı ve dediğin gibi hedefe yaklaştım eskisi kadar fazlalılık yok. 80 kilo yiyen bi insan birden az öğünlere geçince tabiki herhafta 1er 1er gidiyodu kilolar. 60 kilo ile 80 arası çok fark var. İşte ama artık sabrım kalmıyor.. yavaş gitmesi canımı sıkıyor. Kaçgündür hiç bişey yemeyip üstüne istifra ediyorum ona ragmen 200gr fazla çıkıyorum bu beni delirtiyor. Doktora mutlaka gidecem..
Bahsettiğim kadın 100 küsür kilodan 60 lara inmiş ve çok güzel paylaşımları var. Her öğününü saatine kadar paylaşmış. Hemen yolluyorum sana belki burdan paylaşım yasaktır bilmiyorum

günaydın kızlarrrrrrr

Dünü Menüs:
kahvaltı :çavdar ekmekli sandw.(dometes+peynir+biber+ceviz) adaçayı
öğle:1 mandali+2 wasa+az peynir
ara:1 elma
akşam:1 kpeçe kereviz yemeği+4 yk makarna+1 kepçe tarhana çorba

spor: 1 saat yürüş

su +beyaz çay+kahvee
Günaydın cnm , menun harika

PhotoGrid_1478590101121.webp
*çavdarım bitmiş o yuzden beyaz ekmek..
*ekmeği bitiremedim
*beyaz peyniride bitiremedim

günaydın güne nasıl başlarsan gün öyle devam ederrrrrrrr

afiyet olsun

resim nasıl yükleniyorrrr o_Oo_O
Cevap yazarken altta dosya yukle var. Cevaplanın yanında..
Oraya tıkla, bisürü klosor çıkıyor. Senin resmin hangi klosordeyse onu seç ve yukle de

Bazen resimlere buyuk diyor, ozaman bende resmi daraltıyorum. Bunuda photogird programım var oradan resmi kırpmadan daraltıyorum

Heyy millett nerdesiniz.
Ben artık burdayım yoklama almadan toplanın:duduk:

Bu arada yarın tartı gunumuz o yuzden bugun daha dikkatli oluyoruz..haydi gezdiğiniz gordüğünüz sizin olsun , ne yediniz paylaşın:p

Heyy millett nerdesiniz.

Bu arada yarın tartı gunumuz o yuzden bugun daha dikkatli oluyoruz..haydi gezdiğiniz gordüğünüz sizin olsun , ne yediniz paylaşın:p
canım ben burdayım,işlerim çok yoğun işyerinde kalite sistemiyle ilgili yeni revizyonlar yapılıyor sorumlusuda benim,işlerim başımdan aşkın,yoğunlaşmam gerekiyor o yüzden biraz daha seyrek uğrayabiliyorum

canım ben burdayım,işlerim çok yoğun işyerinde kalite sistemiyle ilgili yeni revizyonlar yapılıyor sorumlusuda benim,işlerim başımdan aşkın,yoğunlaşmam gerekiyor o yüzden biraz daha seyrek uğrayabiliyorum
Kolay gelsin canım sen işlerine bak..

Cevap yazarken altta dosya yukle var. Cevaplanın yanında..
Oraya tıkla, bisürü klosor çıkıyor. Senin resmin hangi klosordeyse onu seç ve yukle de

Bazen resimlere buyuk diyor, ozaman bende resmi daraltıyorum. Bunuda photogird programım var oradan resmi kırpmadan daraltıyorum

hım deneyelim bakalımmmmmmmm

Heyy millett nerdesiniz.

bende buralarddayımmmmmm

kolay gelsimn cnımmmmmm

Sabah (saat 07:45)
* yarım yumurta
* peynir
* domates
* salatalık
* 3 yeşil biber
* 1 dilim ekmek
* 3 zeytin

Ara Öğün (saat 11:00)
2 kuru incir
1 ceviz

Öğlen (saat 11:45)
* 1 dilim ekmek
* fırın köfte
* 3 kaşık kadar pirinç pilavı
* yarım elma

bugün 11 den beri biraz abarttım galiba :olamaz:ama iştah tavan hala yiyecek çekerim var ama yemiycem :KK12:
akşama yine balık+salata+bide çorba var

dün akşam balık salata yedim bende

balık salata doyuruyor hemde ekmek istemiyorum yanına benim için ideal menü oluyor

ben bu sabah 2 pohça yedim yanında salata domates zeytin le beraber

öğlen daha yemedm bakalım

yarın tartı günü ama tartı gününden önce daha çok yiyorum sanki

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

yarın tartıda böyle sırıtacan mı bakalımmmmmmm

Back