Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ınstagramdaki bayanın adını neydi canım?İnstagramı olanlar bi bayan var müthiş gaza getirdi beni ,sizde bakın isterseniz..
Menuleri benimki kadar ama ben niye durdum kaldım bilmiyorum. Artık bi problem oldugunu duşunuyorum ve dahiliyeye gidecem . Eşimin iş durumuna göre randevu alayım , çocuklara bakacak yok malesef
Bazen diyorumki sen diyete yeni başlamadın uzun zamandır aynı tip besleniyosun ,vücut alıştı ve dediğin gibi hedefe yaklaştım eskisi kadar fazlalılık yok. 80 kilo yiyen bi insan birden az öğünlere geçince tabiki herhafta 1er 1er gidiyodu kilolar. 60 kilo ile 80 arası çok fark var. İşte ama artık sabrım kalmıyor.. yavaş gitmesi canımı sıkıyor. Kaçgündür hiç bişey yemeyip üstüne istifra ediyorum ona ragmen 200gr fazla çıkıyorum bu beni delirtiyor. Doktora mutlaka gidecem..ınstagramdaki bayanın adını neydi canım?
kilo vermenin durması bana kalırsa çok normal çünkü yavaş yavaş ideal kilona yaklaşıyosun ve vücudundaki yağ oranın azalıyor,ben 2 ay gram kilo veremediğimi bilirim bazen 4 aya varan duraksamalar olduğunu duymuştum.sen yinede genel kontrol amaçlı dahiliyeye görün istersen zarar gelmez
Günaydın cnm , menun harikagünaydın kızlarrrrrrr
Dünü Menüs:
kahvaltı :çavdar ekmekli sandw.(dometes+peynir+biber+ceviz) adaçayı
öğle:1 mandali+2 wasa+az peynir
ara:1 elma
akşam:1 kpeçe kereviz yemeği+4 yk makarna+1 kepçe tarhana çorba
spor: 1 saat yürüş
su +beyaz çay+kahvee
Günaydın kızlar
Güne enerjiik başladım saglık gibisi yok
Kahvaltımı hazırlıyorum birazdan paylaşırım
Eki Görüntüle 1908896 *çavdarım bitmiş o yuzden beyaz ekmek..
*ekmeği bitiremedim
*beyaz peyniride bitiremedim
Cevap yazarken altta dosya yukle var. Cevaplanın yanında..günaydın güne nasıl başlarsan gün öyle devam ederrrrrrrr
afiyet olsun
resim nasıl yükleniyorrrr![]()
canım ben burdayım,işlerim çok yoğun işyerinde kalite sistemiyle ilgili yeni revizyonlar yapılıyor sorumlusuda benim,işlerim başımdan aşkın,yoğunlaşmam gerekiyor o yüzden biraz daha seyrek uğrayabiliyorumHeyy millett nerdesiniz.
Ben artık burdayım yoklama almadan toplanın
Bu arada yarın tartı gunumuz o yuzden bugun daha dikkatli oluyoruz..haydi gezdiğiniz gordüğünüz sizin olsun , ne yediniz paylaşın![]()
Kolay gelsin canım sen işlerine bak..canım ben burdayım,işlerim çok yoğun işyerinde kalite sistemiyle ilgili yeni revizyonlar yapılıyor sorumlusuda benim,işlerim başımdan aşkın,yoğunlaşmam gerekiyor o yüzden biraz daha seyrek uğrayabiliyorum
Cevap yazarken altta dosya yukle var. Cevaplanın yanında..
Oraya tıkla, bisürü klosor çıkıyor. Senin resmin hangi klosordeyse onu seç ve yukle de
Bazen resimlere buyuk diyor, ozaman bende resmi daraltıyorum. Bunuda photogird programım var oradan resmi kırpmadan daraltıyorum
Heyy millett nerdesiniz.
Ben artık burdayım yoklama almadan toplanın
Bu arada yarın tartı gunumuz o yuzden bugun daha dikkatli oluyoruz..haydi gezdiğiniz gordüğünüz sizin olsun , ne yediniz paylaşın![]()
canım ben burdayım,işlerim çok yoğun işyerinde kalite sistemiyle ilgili yeni revizyonlar yapılıyor sorumlusuda benim,işlerim başımdan aşkın,yoğunlaşmam gerekiyor o yüzden biraz daha seyrek uğrayabiliyorum
Kolay gelsin canım sen işlerine bak..
hım deneyelim bakalımmmmmmmm
bende buralarddayımmmmmm
kolay gelsimn cnımmmmmm
GünaydınGünaydın herkese![]()
dün akşam balık salata yedim bende
balık salata doyuruyor hemde ekmek istemiyorum yanına benim için ideal menü oluyor
ben bu sabah 2 pohça yedim yanında salata domates zeytin le beraber
öğlen daha yemedm bakalım
yarın tartı günü ama tartı gününden önce daha çok yiyorum sanki
![]()