• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

Yasemin bi seni gordum hayırdır sendemi hastasın?

Kızım altını ıslatmış onun yatak yorganını halledip banyo yaptırcam o yuzden giremicem

Günaydın kızlar
Baya iyiyim tam düzelemesemde dondum. Perşembe ve cuma çok kötüydüm çok şükür atlattım gibi. Yeme duzenim çok degişikti pek yemedim zaten iştahım kırıldı , genelde sabah meyve ve akşam zorla 1 tabak yemek yedim. Bugun tartıldım malesef bukadar az yemeye degişen birşey yok moralim bozuldu. Saglık herseyden once geliyor kıymetini hasta olunca anladım ve kafama çok takmıyorum. Belkide reglime 4 gun kaldı onun etkisi bilmiyorum ama onemli olan saglık.
Bugun bildirim yapmaya başlayım
Kahvaltı yapamadım hiç canım istemiyor. İlaç alacağım için zorlanarak bi iki lokma ekmek ve çeçil peyniri yedim ve vazgeçemediğim çay. Okadar oksuruyorumki anca rahatlatıyor çay

Sizler ne yaptınız geçmiş uzundur şimdi bakamam
bi yakalandımı uzun süre geçmiyo,benim 10 gün oldu hala burun tıkalı,ses tam olarak düzelmedi,1 kilo verdim ama sanki erimiş gibi oldum,dün beni görenler zayıflamışsın dedi,dedim 1 kilo verdim inanmadılar bana
bol bol sıvı almaya bak canım,kilonda değişiklik olmaması aslında tehlike metabolizma hızını yavaşlatmışsın belliki,biraz düzelince spor yapabilirsen iyi olur

Günaydın kızlar
Baya iyiyim tam düzelemesemde dondum. Perşembe ve cuma çok kötüydüm çok şükür atlattım gibi. Yeme duzenim çok degişikti pek yemedim zaten iştahım kırıldı , genelde sabah meyve ve akşam zorla 1 tabak yemek yedim. Bugun tartıldım malesef bukadar az yemeye degişen birşey yok moralim bozuldu. Saglık herseyden once geliyor kıymetini hasta olunca anladım ve kafama çok takmıyorum. Belkide reglime 4 gun kaldı onun etkisi bilmiyorum ama onemli olan saglık.
Bugun bildirim yapmaya başlayım
Kahvaltı yapamadım hiç canım istemiyor. İlaç alacağım için zorlanarak bi iki lokma ekmek ve çeçil peyniri yedim ve vazgeçemediğim çay. Okadar oksuruyorumki anca rahatlatıyor çay

Sizler ne yaptınız geçmiş uzundur şimdi bakamam

canm öncelşkle geçmiş olsunnnn

sen hafta içi hergün ev işi yaoıyorsun bende haftasonu motor takmış gibi ev işleri yapıyoruz pazarı genelde kendime ayırıyorummmmmm

Yasemin bi seni gordum hayırdır sendemi hastasın?

Kızım altını ıslatmış onun yatak yorganını halledip banyo yaptırcam o yuzden giremicem

canım bende kansılık hat sahfada araştırma hastanesine başladım artık neden olduğuna bakılacak ilaç kullandığım halde yerlerde sürünüyor değerlerrr

Hastalara geçmiş olsun
Ben hastalıklarımı biraz toparladım şükür yalnız yata yata kilo aldım. bugünden başlıyorum artık biraz hareketlilik lazım..

Eklentiler

• 2016-11-07 09.57.26.jpg
    2016-11-07 09.57.26.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 12
bugünkü menüm

Sabah (saat 07:45)
* yarım yumurta
* peynir
* domates
* salatalık
* 1 yeşil biber

Ara Öğün (saat 11:10)
* 1 mandalina

Öğlen (saat 11:45 )
* yarım dilim ekmek
* nohut
* 2 kaşık kadar bulgur pilavı
* yoğurt

akşama balık+salata var

Cuma günü
Sabah
Klasik Kahvaltı

Öğle
Yeşil elma
Bir parmak pestil sucuk

Akşam
4 köfte
Bir küçük lavaş
Salata

Cumartesi
Kahvaltı: peynir, salatalık, dere otlu yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği, 3 yeşil zeytin

Öğle ici çıkarılmış ekmek arası et döner

Akşam yok

Pazar
Kahvaltı: peynir, iki dilim ekmek, 5 parça sucuk,Yumurta ,Domates, Salatalık 6 yeşil zeytin

Öğle akşam 15.30
Tavuk sinitzel
İki kaşık makarna
Bir kepçe çorba

İnternet canımı çok sıkıyor
Cuma kesildi aniden 3 gündür yok
Aradım bizden kaynaklanmıyor
Kablolarınızla ilgili dediler
Servis gelebilir 54 liraya kadar bir ödemeniz olacaktır dediler
Dune kadar yoktu kablolarda sorun birden çıktı yani
Fırsatçılar

internet herkezde öyle sıkma canını paranıda boşa verme sakın
1 saattir normal şekilde girilebiliyor sanırım
ondan öncesi tüm türkiyede aynıydı
gerçekten fırsatçı olmuş herkes

Herkese günaydın gerçi türkiyede artık öğlen geçti herkese bol eksili bir hafta diliyorum.
ben haftasonu çok karışık geçirdim üstüne bide regl oldum tartı beni dahada hasta eti gördüğüm rakam karşısında baya kötüyüm bugün bu hafta daha dikatli olmalıyım.
Akşam menümu toplu yazarım. .

bi yakalandımı uzun süre geçmiyo,benim 10 gün oldu hala burun tıkalı,ses tam olarak düzelmedi,1 kilo verdim ama sanki erimiş gibi oldum,dün beni görenler zayıflamışsın dedi,dedim 1 kilo verdim inanmadılar bana
bol bol sıvı almaya bak canım,kilonda değişiklik olmaması aslında tehlike metabolizma hızını yavaşlatmışsın belliki,biraz düzelince spor yapabilirsen iyi olur
Benimde 2 ayı buldu nerdeyse tam geçiyor derken bikaçgün sonra tekrarlıyor. İşallah bu sefer tam geçer. Spora tam başlamışken hastalandım, iyileşeyim tam anlamıyla tekrar başlayacam. Daha spor yapacak gücüm yok çünkü. Yemek bile yapmayacam okadar bitkinim

canm öncelşkle geçmiş olsunnnn

sen hafta içi hergün ev işi yaoıyorsun bende haftasonu motor takmış gibi ev işleri yapıyoruz pazarı genelde kendime ayırıyorummmmmm

canım bende kansılık hat sahfada araştırma hastanesine başladım artık neden olduğuna bakılacak ilaç kullandığım halde yerlerde sürünüyor değerlerrr
Geçmiş olsun işallah kötü bişey yoktur. Dikkat et iyi beslen
Herkese günaydın gerçi türkiyede artık öğlen geçti herkese bol eksili bir hafta diliyorum.
ben haftasonu çok karışık geçirdim üstüne bide regl oldum tartı beni dahada hasta eti gördüğüm rakam karşısında baya kötüyüm bugün bu hafta daha dikatli olmalıyım.
Akşam menümu toplu yazarım. .
Meraba sen yenisin galiba. Bir haftadır hastayım pek giremedim topice

Kızlar iyi akşamlar
İnternet için aradım
Benim gündüz en uygun olduğum gün cuma gelecekler
Cuma günü gelip sorun ne diye bakacaklar çözüm ne zaman olacak belli değil:(
Menü bildirimi yapamayabilirim elimden geldiğince yapacağım ama yapamazsam koptum diye düsünmeyin
Çarşamba günü tartı bildirimi mutlaka yapacağım tabii ki

Kızlar iyi akşamlar
İnternet için aradım
Benim gündüz en uygun olduğum gün cuma gelecekler
Cuma günü gelip sorun ne diye bakacaklar çözüm ne zaman olacak belli değil:KK43:
Menü bildirimi yapamayabilirim elimden geldiğince yapacağım ama yapamazsam koptum diye düsünmeyin
Çarşamba günü tartı bildirimi mutlaka yapacağım tabii ki
Sorma canım ya bizim internet yaklaşık bir ay yoktu çok zahmet cektik

Toplu bildirim yapayım. Bugun çok yoğun bigündü , şimdi koltuga uzandım tekefonumu aldım..

Yediklerim saglıklı degil biliyorum . Tam düzelemediğim gibi ilaçlar mideme dokundu galiba. Hazımsızlık ve şişlik var içimde çatlayacak gibi. Açlıkta hissetmiyorum ,tatta almıyorum burnum tıkalı :)

Kahvaltım;
*az çeçil peyniri
*2 lokma ekmek
*çay

Sonrası belirsiz saatlerde;
*2 parmak buyukluğunde tadımlık k.pide
*ufak mandalina
*yarım fincan kahve
*3-4 çatal peynirli omlet/2 lokma ekmek
*çay

Back