Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızım seni varlığın yeterrrrrr[/QUOTE]en kötü durumda olan benim
okullarda da olurya sınavlarda genelde taban puan alan öğrenci aynı o gibi hissettim kendimi
oo mantılar yenmiş,afiyet olsun,sen hakediyosun bunu,hedefe az kaldı nede olsakızlarrr günaydınn
dün giremedimm fazlaaa
hemen menüyü paylaşamm
kahvaltı: çavdar sanw.ekmeği aradı peynir zeytin biber+domatess
öğle: 2 salatalık+1 armut+5 badem+1 kaysı
akşam: 1 kepçe çorba+semiz salata+4 yk mantıı
spor dün yoktu oldukça yoğundummmmmm
oo mantılar yenmiş,afiyet olsun,sen hakediyosun bunu,hedefe az kaldı nede olsa
bu konuda sana katılıyorum canım,listelerimden belli zaten bende diyet yapmıyorum,sağlıklı beslenmeyi,yediklerimi dengelemeyi,abartıya kaçamadan canımın istediğini yemeyi,kendimi bunlara alıştırmaya çalışıyorumcnm ben yediğimden hiç pişman olmuyorummmmm
çünkü ben diyet yapmıyorum kesinlikleeee
ben sağlıklı besleniyorumm vucuduma ihtiyacı kadar yiyiorum
kendine inan düşüncelerini değiştirrrr yemeğe odaklanmayalımmm
bak be şuan 2 haftadır yürüş aksıyor gerek işten dolayı gerek havadan dolya ama bu açığı bu haftasonu kapatacağımm
Gunaydin
İnşallah yasemin8085 bende senin gibi diyet yapmadan sağlıklı beslenebilseydim.
Ama gün içinde yeme miktarım az olunca gece hemen aclik bastırıyor baş edemiyorum midemle, nasıl yapmalıyım. Senin de öyle oluyor mu
bu konuda sana katılıyorum canım,listelerimden belli zaten bende diyet yapmıyorum,sağlıklı beslenmeyi,yediklerimi dengelemeyi,abartıya kaçamadan canımın istediğini yemeyi,kendimi bunlara alıştırmaya çalışıyorum
Biraz önce bir bardak lahana suyu içtim.
Artık lahana suyuna başlıcm inşallah
Evet çok teşekkür ederim. Aslında benim dusuncem de öyle çünkü doğumdan sonra 76 kiloydum. İkinci oğlumda. Emzirdigim için diyet yapamıyordum sağlıklı beslenerek 14 Kilo verdim ama uzun sürede 2 yıl gibi. Hala öyle devam ediyordum ama yerimde saydım Kilo gitmedi. Ondan diyete başvurdum ama diyetin hakkından da gelemiyorum. Yine istediğim seylerden yiyorum. Alışkanlık olmuş herhalde. Bu sekilde çok geç verdim kilomu halada yerimde sayıyorum.cnm ilk zamanlar bende karnım aç uyudumm su içtim soda içtim ama yemedim ha bak midem bulandı mI ne yemek istediysem elimin altında ne varsa onu tadını alarak yavaş yavaş yedimmm
ilk önce işe düşüncelerini değiştir sonrada kendine inan hergün kendini telkin et
şükür edecek o kadar çok şeyimiz var ki
inanın kendimi bildim bileli diyet yaparım spor yaparım akapunktur yaptırdım zayıflama ilaçları kullandım yok değerlerim düşük dedim sürekli kendime bahaneler ürettim ama hiç çözüme odaklanmadımmmmmmm
ınsgramda bir kaç sayfa da takip ediyorumm inan faydasını görüyüroumm müsait olunca sizde söyleyim takip edinnn
Geçiş olsun dry Allahım şifa versinSlm kızlar
Çok hastayım , bugun buralar size emanet
Slm kızlar
geçmiş olsun canım,kendini yorma istirahat etmeye bakSlm kızlar
Slm kızlar
Dry benim
hedef 55 kilo
Başlangıç 64.5 yaz
Öpüldünüz
Tamam canım 17. sayfada buldum 64.5 başlangıç ben yanlışım.o zaman ben yanmışımCanim cok iyi yapmışsın böyle toplu ama benim başlangıç kilom 65.5
Yani eksi 400 gr ruhum cikmadi Eli sopalı olan kalsın yinede
Valla bu tabloya yanlış veri girme canımı sıkıyo diye baktım doğru yazmışım cnm 64.5 başlamışsın
Geçmiş olsunSlm kızlar