• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

Oğleni değiştirdim . Salata için malzeme azmış, oğlumun okul saati markete gitsem yetişemem servis gelir. Boğazım batıyor iyi gelir diye tarhana çorbası içtim 2 kepçe ekmeksiz. Akşamada yagsız tavada tavuk göğsü ve salata yapacam. İyi oldu boyle akşam nohut yiyemeceğim için yemeğim çıktı

Oğleni değiştirdim . Salata için malzeme azmış, oğlumun okul saati markete gitsem yetişemem servis gelir. Boğazım batıyor iyi gelir diye tarhana çorbası içtim 2 kepçe ekmeksiz. Akşamada yagsız tavada tavuk göğsü ve salata yapacam. İyi oldu boyle akşam nohut yiyemeceğim için yemeğim çıktı
aman aman benimde boğazdan gelmişti dikkat et kendine
akşama tavuk daha doğru bir seçim :KK39:

bence bu menün çok daha güzel olmuş ilk yazdığından

afiyet olsun :KK37::KK37:

aman aman benimde boğazdan gelmişti dikkat et kendine
akşama tavuk daha doğru bir seçim :KK39:

işyerinde masa başında :KK69:
Nasıl bi gripse gitmiyo lanet ya ..tam geçiyor diyorum bikaçgün iyi oluyorum başlıyor. Çorba iyi geldi ,ilaçta aldım iyiyim..

bence bu menün çok daha güzel olmuş ilk yazdığından

afiyet olsun :KK37::KK37:

işler güçler diyelim

ben sürekli bakınıyorum buralardayım :KK60::KK60::KK60:

işyerinde ay kapatacam diye uğraşıyommmmm:işsiz::işsiz::işsiz:

:-):-):-):-):-):-)
yerimiz belli demiii
Sagolun kızlar:KK68:çalışın boş durmayın :pkolay gelain

sabah 07.45
10 çiğ badem

sabah -öğle 11.00
domates
salatalık
yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
5 yeşil zeytin
kk süzme peynir
kk bergama peyniri

ara 14.45
bir el büyüklüğünde anacığımın üzüm pestili tek kat
Afiyet olsun , şifa olsun ama et olmasın :KK66:

Menulerin iyi canımda kelin ilacı durumu bende çözebilsem :KK43:

2 çocuk bide ev işine hassas olunca benim yoğun oluyor oğlene kadar işlerim. Sabahlarıda netimiz yavaş oluyor kaçakmı var çözemedim
geçmiş olsun cnm. Bende haftasonu nanemollaydımda toparladım Allahtan bugun daha

Canım çok merak ettik seni. Bizler aynıyız kilolarla mucadele ediyoruz :) senin içinde guzel bir hafta olur işallah

İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİN GÜZEL BİR HAFTA olur :KK49::KK49:

Benim duraklama sebebimde kahvaltıyı es geçerek yemek oldu. Yiyorum ama doyurucu şekilde degil . En önemli öğün kahvaltı sende bende yapmalıyız

şu sıralar cnm bişi istemiyor aslında iyice acıkmayınca yemiyorum ama yemek lazım bu hafta düzene sokucam
yarın güna kahvaltıyla başlayalımm o zaman :kk77:

akşam yemeği 18.00
bir tabak etsiz nohut
bir tabak salata
küçük bir kase yoğurt

günü kapatmam gerek
ama bir şeyler yemek istiyorum
abur cubur istiyor canım :110:

Back