• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

kahvaltı az yeşillik eklenmeli kesinlikle
öğle yemeği miktarı ne kadar mesela

kesinlikle makarna yeme akşam

bir ara öğün yap öğleden sonra
normalde kahvaltım böyle değil inan,sırf ilaç içicem diye yedim,çok hastayım :hasta:
yanımda getirmemişimde eve gidince 5 gibi 1 muz+1 mandalina yemeyi planlıyorum
yok yok makarna yemem :KK12:
öğlen yemeğim normal porsiyonun 2 katı gibi fazla değil, biraz fazlasıydı

normalde kahvaltım böyle değil inan,sırf ilaç içicem diye yedim,çok hastayım :hasta:
yanımda getirmemişimde eve gidince 5 gibi 1 muz+1 mandalina yemeyi planlıyorum
yok yok makarna yemem :KK12:
öğlen yemeğim normal porsiyonun 2 katı gibi fazla değil, biraz fazlasıydı

tamam o zaman canım dengeleyeceksen sorun yok

senin misafir yok mu

spor durumların ne alemde

tamam o zaman canım dengeleyeceksen sorun yok

senin misafir yok mu

spor durumların ne alemde

misafirler pazartesi gelecekler:mad:
sporumuda 3 gündür düzenli yapıyorum,dün akşam hastayım demedim yaptım yinede,30 dk eliptik yapıyorum :spor:
bu akşamda iyi hissedersem yaparım:KK9:

misafirler pazartesi gelecekler:mad:
sporumuda 3 gündür düzenli yapıyorum,dün akşam hastayım demedim yaptım yinede,30 dk eliptik yapıyorum :spor:
bu akşamda iyi hissedersem yaparım:KK9:

uuuuuuuuuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv harikasın valla tebrik ederim seni :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Dünün menüsünü yazmayı unutmuşum aksatmadan yazayım

Sabah
2 kuru kayısı

Öğle
Bir kase yoğurtlu çorba

Akşam ( kayınvalidemdeydik)
Bir kase yoğurtlu çorba
Yarım porsiyon patates oturtma(patatesinden çok az yedim kıymasından yedim genel olarak)

2 lt de su içtim.

Dün de spor yapmadım ama bugün başladım akşam yazarım:KK39::KK39:

Dünün menüsü
Sabah
2 kuru kayısı

Ara
1 kase çorba

Öğle
2 kuru kayısı

Akşam
1 kase çorba, 1 porsiyon zeytinyağlı taze fasulye, 3 küçük çiğ köfte, bir kaşık yoğurt.

3 lt su. 215 ip Atlama.

Arkadaşlar menülerim kötü mü sizce? Ben anlamıyorum. İki gündür dikkat ediyorum. Eksi görmek yerine artı görüyorum. Moralim bozuluyor.:KK43::KK43::KK61::KK61: Neden olabilir acaba. Antibiyotik alıyorum onunla bi ilgisi olabilir mi?

Arkadaşlar bizim bu bölgenin neti yok arıza varmis. O sebepten giremiyorum. Sizde böyle bir sorun yok sanırım. Nete
girebildiginize göre. :KK56:

Tatilden dolayı memleketteyim

Dünün menüsü
Sabah
2 kuru kayısı

Ara
1 kase çorba

Öğle
2 kuru kayısı

Akşam
1 kase çorba, 1 porsiyon zeytinyağlı taze fasulye, 3 küçük çiğ köfte, bir kaşık yoğurt.

3 lt su. 215 ip Atlama.

Arkadaşlar menülerim kötü mü sizce? Ben anlamıyorum. İki gündür dikkat ediyorum. Eksi görmek yerine artı görüyorum. Moralim bozuluyor.:KK43::KK43::KK61::KK61: Neden olabilir acaba. Antibiyotik alıyorum onunla bi ilgisi olabilir mi?
Gayet güzel bence menün. Bilemedim cnm neden Kilo aldigini

Nerelerdesiniz haftasonu gülleri :halay:Bizim hafta sonu düğünümüz vardı. Cumartesi yani dün iyi geçti benim için. Kına gecesi ziyafetinde gece yarısı önümüze getirilen bir dolu yemek çeşiti sarmalar pastalar cipsler kolalar. Hiç birine dokunmadım. Bu sabah da herşey Güzel başladı ama öğle ve akşam menülerinde az ama yanlış şeyler yedim maalesef:kızgın:

günaydın kızlarrrr

iyi haftalarınız bol eksili günleriniz olsunnnnnn

oy oy cnm çok geçmiş olsun bend toparladım kendimi şükürrrr

günaydın canım sanada hayırlı haftalar
sağol canım,geçmedi gitti sorma,bide özel günümde başladı cumartesi günü sanırım onun yaptığı etkiyle bikaç gündür iyi salladı beni,hayırlısı bekliycez geçecek yapacak bişey yok :KK43:

günaydın canım sanada hayırlı haftalar
sağol canım,geçmedi gitti sorma,bide özel günümde başladı cumartesi günü sanırım onun yaptığı etkiyle bikaç gündür iyi salladı beni,hayırlısı bekliycez geçecek yapacak bişey yok :KK43:

hepsi üst üste gelinceeee olmuştur bir kaç güne halledersin canımmm

Back