• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

kız sen çok fenasınnnnn

dün bende iştah patlaması oldu desemmmmmm :KK53::KK53::KK53: çok gülersin demi

ama midemin beni kandırmasına izin vermedimmmmmmm :63::63:

afiyet olsun
oy oy canım geçmiş olsunnn
regl nasıl çokmu geliyor eğer çok geliyorsa adaçayı içme adaçayı daha da fazlalaşıtırır bilgin olsunn
oğluna da çok geçmiş olsun
canm bende nezleyim berbat şekilde ve üstüne üstelik mide bulantısı var
ay sonu olmasa kesin gelmezdim işeee:-):-)
özel günümde çok gelmez canım, normal olurum, sadece 6-7 gün sürüyo am yoğun değil az az
ya iyidik bir anda boğazlar tırmalamaya başladı, 2 gündürde ıhlamur yapıp içiyoruz ama yenemedik
bende zorla geldim sürüne sürüne:KK4:
benimde iştah patlamam yakındır,umarım senin gibi atlatabilirim:işsiz:

günaydın kızlarrrr

hayırlı cumalarınız olsun

dünü menüsü:
kahvaltı: 2 dilim ekmek arası peynir ceviz+domates+biber
öğle: 1 armut
ara: 1 hurma+1 kuru kaysı+5 badem
akşam: 1 kase yeşil mercimek yemeği+az yoğutlu ıspanak+salata +yeşil biber(ben biberi çok severim )

spor:1 saat yürüşşşşş
gayet güzel bir menü,tebrik ederim seni çok iyi gidiyosun:KK9:
çarşambaya süpriz yaparsın belki

Muhabbet kaynamış aferim sessiz kalmayın :)
Furhan bende çekinme yok hemen yaparkm uyarımı nede olsa artık daha disiplinliyiz demi:KK49:
Ay ben iyimi ettim kötümü bi cvp verin:110:

Oğlum mantı istedi bende açayım dedim :hamarat:

4 kaşık mantı ustune boll yoğurt dokup yedim o_O
Oğlende ekmelsiz mercimek çorbası içmiştim:silah:
Aralarda 2 tane 2si 1 kahve:KK35:

canım 4 yk mantı ve yoğurt diyorsun üstelik kendin yapmışsın afiyet olsun

bu bir öğün yiyebilirsin sıkıntı yok ben de yiyorum arada aynı senin ölçüde yanına da bol salata

ellerine sağlık oğlun çok şanslı :KK39::KK39::KK39::KK39:

@begüm75 edebiyat öğretmeniyim
yok ya çene düşüklüğü sayılmaz bu
valla hoşuma da gidiyor ama
ben sizin burada olduğunuz vakti yakalayamıyorum
amerikan filmlerindeki polisler gibiyim
olaylar bitince geliyorum :KK70:

merhaba, valla çok şanslısın tek başına
aslında kendine göre menü hazırlayabilirsin
yiyeceklerini ayarlarsın

aslında bir denesen bir hafta kadar o zaman hem de alışmış olursun :KK39::KK39:

bugünkü akşam menüm benim olmadı
benim onayımdan geçmedi ama boğazımdan çok güzel geçti yerken :KK70:
akşam yemeği 16.00
iki zeytinyağlı biber dolması
yoğurt
bir kepçe şehriye çorbası
ve ve ve
3 kaşık makarna

hep aynı grup şey yedim
bu daha ne ki
hafta sonu babaanne k.valide k. peder ziyaretleri var
o yemek senin bu yemek benim
hobaaa
ne olup çıkacağım bakalım:işsiz:

malesef evet hep aynı tür olmuş bol karbonlu olmuş menü
olsun bugün kaldığın yerden devam et
dün dünde kaldı bugün yeni bir gün :KK36::KK36::KK36:

Hosgeldin genic im:KK3:

Ben incem ben zaten o kiloya insem bana en büyük hediye.of of

:KK70::KK70:

Duygular karışık ama çok yememissin canım ya 4 kaşık mantı ne ki afiyet olsun:KK68:

Baya sohbet koyuymus ne güzel :super:
İyi geceler canlar

merhaba hoşbulduk :KK37::KK37::KK37:

özel günümde çok gelmez canım, normal olurum, sadece 6-7 gün sürüyo am yoğun değil az az
ya iyidik bir anda boğazlar tırmalamaya başladı, 2 gündürde ıhlamur yapıp içiyoruz ama yenemedik
bende zorla geldim sürüne sürüne:KK4:
benimde iştah patlamam yakındır,umarım senin gibi atlatabilirim:işsiz:

sakın oyuna gelme mideni kandırmasına izin vermeeee çarşambayı düşünnnn eksileri düşünnnnnn :KK53::KK53::KK53:

gayet güzel bir menü,tebrik ederim seni çok iyi gidiyosun:KK9:
çarşambaya süpriz yaparsın belki

tatlım geçmiş olsun sana da oğluşuna da zencefil,limon,bal bağışıklık güçlendirici destekle evdekileri canım
ben bir haftadır hastayım valla
bu sene bir yakalanınca hastalığa bir daha geçirmesi zor oluyor

benimde çocuklar hasta ama çok şükür bu kadarına

tartılmıyorum sadece çarşamba tartılıyorummmmmm

tartı önemli değil görüntü öneml ve görüntümden de çok memnunummmm

görüntü 10 numara 5 yıldız senin :super::super::super:

tatlım geçmiş olsun sana da oğluşuna da zencefil,limon,bal bağışıklık güçlendirici destekle evdekileri canım

teşekkür ederim canım,eve gidince yapayım zencefil,limon ve bal karışımını
sizede geçmiş olsun,acil şifalar dilerim

:KK60::KK60::KK60::KK60:

Ya kızlar o kadar yoğun günler geçirdim ki inanın foruma ilk kez giriyorum. Evim böceklendi apar topar dip temizliğe başladım okul çok yorucu geçti giremedim. çarşamba günü tartıldim yazayım diye unuttum o gün bir de bir öğretmen arkadaşımızın trafik kazasında feci bir şekilde oldugunu öğrendik iki gündür konu hep o nerdeyse. ben bu ara herşeyden etkilenir oldum bu ırmak olayı mesela hala kızıma her baktığımda o çocuk geliyor gözümün önüne. öğretmen arkadaşı duyunca her an ben benim de başıma gelebilir modundayim.
Neyse salmaya saldım diyeti hala toplayamadim . ama pazartesi günü ya rus diyetine başlayacağım yada oruca. hafta sonu köye gideceğiz yanlış anlaşılmasın :ukala: bu arada kilom 63.6:olamaz:
Ayy bende bh yaz ne çektim böcekten yaa. En ust kattayım yeni bina ama boyle çörek otu gibi bi böcek tğremiş çatıda. Koltuklarda perdelerde geziyodu. Hergun silipbdipköşe siliyodum. Perdeleri bile silkeliyodum kafayı yemiştim ..
Arkadaşın için çok üzüldüm geçmiş olsun :(
Irmak bebeğe hiç gşrme çok kotuyummm bide kızım diye bi dizi başladı çokk fenaa çokk :((salya sümük geziyorum kaçgündür:((((

ohh olsun,doğru didin her zaman olmuyo,yakaladığında da affetmiycen sonuçta kısıtla kısıtla nereye kadar bi gün zaten bir yerden patlıyo en iyisi arada yemek, o zaman büyük iştah açıklığıda olmuyor
Valla öyle herzaman yemiyorum diye yedim ama nedense çok vicdan yaptım
kızlar günaydın,dünkü tam liste menüm

Sabah (saat 07:45)
* 2 dilim ekmek
* peynir
* 3 zeytin
* 2 ceviz
* 1 kuru incir
* roka

Öğlen (saat 12:00 )
* mercimek çorbası
* yoğurt
* 2 kuru incir
* 2 kuru kayısı

Ara Öğün (saat 15:00)
* 1 dilim ekmek arası peynir

Akşam (saat 18:30)
* yeşil mercimek çorbası
* kabak yemeği
* salata
* ayran

Son Öğün (saat 21:00)
* 1 avuç kadar üzüm

kızlar bugün çok hastayım:hasta:,boğazlarım tırmalıyor,etlerim heryerim dökülüyor,bide üstüne özel günüm geldi gelecek onun sancıları,resmen sinerjik etki yapıyorlar,birazdan kendime adaçayı yapıcam,yarın ne güzel tatil diyodum sanırım yata yata tatili geçiricem:KK42:

oğlumda hasta ateşi 38 e çıktı,bide ona üzüldüm ilaç falan verdim ama canı falan gitti böyle masum minnak bişey oldu için acıdı:KK42:
Geçmiş olsun canım. Çocuklar hasta olunca bütün dünya üstüne geliyor insanın:( benim kızda hasta :( rabbim acil şifalar versin tüm hastalara. @Ilksevdam da gelmedi onun çocuguda hastaydı nasıl oldu acaba :(

canım 4 yk mantı ve yoğurt diyorsun üstelik kendin yapmışsın afiyet olsun

bu bir öğün yiyebilirsin sıkıntı yok ben de yiyorum arada aynı senin ölçüde yanına da bol salata

ellerine sağlık oğlun çok şanslı :KK39::KK39::KK39::KK39:
Gün içinde yediklerime bakarsam aslında dengeledim ama vicdan yaptım yinede ne bilim :((
Çocuklar bişey isteyince kıyamıyor insan valla ..aslında kilosu yaşıtlarına göre 5 kilo fazla ama onada dikkat ediyorum bikaçgün sebze ve sevmediği şeyleri yaptım ona odul olsun dedim :))

Günaydın kızlar
Kızım tam iyi oldu derken birden yine burun akıntısı ve öksürük başladı hemde çok şiddetli :KK43:(( kaç gecedir uyumuyorum bu gecede sabahladım. Okadar bitkinimki kızımda huysuz o yuzden bugunum zor geçecek belli :KK43:
Kahvaltım;
1 dilim çavdar ekmeğine acuka sürüp ayaküstü yedim

Günaydın kızlar
Kızım tam iyi oldu derken birden yine burun akıntısı ve öksürük başladı hemde çok şiddetli :KK43:(( kaç gecedir uyumuyorum bu gecede sabahladım. Okadar bitkinimki kızımda huysuz o yuzden bugunum zor geçecek belli :KK43:
Kahvaltım;
geçmiş olsun canım,herkes hasta herkese acil şifalar

Günaydın kızlar
Kahvaltım;

canım geçmiş olsun bir salgındır var gidiyor rabbim beterinden korusunnnn

Günaydın kızlar
Kahvaltım;

canım geçmiş olsun çocuklarımız hasta olmasın diyeceğim de hepsi hasta

bak sen de kaç gündür uykusuzmuşsun aman kendine dikkat et

vücut direncin düşmesin

kızına da içirebilirsen ballı bitki çayı içir canım

gerçi kaç yaşında onu da bilmiyorum bal yasak olabilir şuan da o_Oo_O

canım geçmiş olsun çocuklarımız hasta olmasın diyeceğim de hepsi hasta

bak sen de kaç gündür uykusuzmuşsun aman kendine dikkat et

vücut direncin düşmesin

kızına da içirebilirsen ballı bitki çayı içir canım

gerçi kaç yaşında onu da bilmiyorum bal yasak olabilir şuan da o_Oo_O
Sagol canım.
Kızım alerjik astım. Burun akıntısı geçmedikçe iyileşmiyor. Daha önce bahsetmiştim çok bitkisel yontemler denedim amma malesef alerji olunca fayda etmiyor. Hava veriyorum ve alerji ilaçları.. tek iyi gelen tuz lambası ve bitkisel mentollü bi krem var o iyi geliyor. Aksi gibi krem bitti siparişi verdik ama pzrt anca gelirmiş :KK43:
Direncim zaten düşük sürekli hastayım bi fırsat bulup doktora gidemedim

Sagol canım.
Kızım alerjik astım. Burun akıntısı geçmedikçe iyileşmiyor. Daha önce bahsetmiştim çok bitkisel yontemler denedim amma malesef alerji olunca fayda etmiyor. Hava veriyorum ve alerji ilaçları.. tek iyi gelen tuz lambası ve bitkisel mentollü bi krem var o iyi geliyor. Aksi gibi krem bitti siparişi verdik ama pzrt anca gelirmiş :KK43:
Direncim zaten düşük sürekli hastayım bi fırsat bulup doktora gidemedim

Allah yardımcın olsun canım,sana güçversin
o tuz lambası gerçekten işe yarıyomu bide neye yarıyo o_Obendede var ufak piramit gibi bişey çekmecede duruyo,nereye koymalıyımki fayda etsin

dry_ik dry_ik

Allah yardımcın olsun canım,sana güçversin
o tuz lambası gerçekten işe yarıyomu bide neye yarıyo o_Obendede var ufak piramit gibi bişey çekmecede duruyo,nereye koymalıyımki fayda etsin
Bizimkini ablam çankırıdan sipariş etti. Dediğim gibi çok yontem denediğimiz için ve sonuç bazen daha kötüye gitti için umutsuzdum önemsemedim. Gece lambası olarak kullanırım ablam alınmasın diye tmm al dedim.
Oğlumdan 8 senedir doğduğundan beri çok çekiyoruz. Sinüzit +alarjik rinit ve alerjik astım var. Hiç normal nefes almaz, yemek yerken tıkanır, gece horlamaları yan daireden duyulur ve en kötüsü uyku apnesi ve diş gıcırdatması vardı. Hangi bölüme hangi hastaneye gitsekte tedavi aynı fakat çare olmadı bize. Anne ben normal nefes slamayacakmıyım niye boyle dedikçe içim acıyordu.
Lambamız geldi ve kullanmaya başladık şikayetleri çokçok hafifledi. Biz tesadüftür dedik. Tam iyi oldu diye sevindikki annemde kaldı 1 hafta ve dondugunde yine kötüleşmişti. Evde kalmaya başlayınca yine duzeldi farkettikki lamba etkili.
Sayısız faydası var ve zararsız.. bizim bile peteklerden dolayı burun tıkanıklığımız olurdu sabahları o gitti. Havadaki nemi dengeliyor. Kızım geçen sene hiç doktorluk olmadı vr o bahsettiğimiz kremi sürünce hemen kesiliyordu oksuruğu. Kremin yanlışını almışız bize iyi gelen duble siymiş.
Bu lambalar odanın aşanına m2 sine gore satılıyor . Yeterlilik seviyesi varmış. Netten bak canım inanki herkese soyluyorum alın kullanın diye. Bide fiyatı çok uygun 70 liraya aldık biz ki, oğlum iyiya herseye deger..

az yiyiyosun,direncini yüksek tutman lazım,bazal metabolizmanda yavaşlıyor,bi çorba falan içseydin
Az gelmedi bana zorla yedim bunlarıda. Canım istemiyor en ufak açlığım yok.
Benim zaten çok saglık sorunum var çok şeyler atlattım. Bisürü ameliyat vsvs..
Nefrit geçiriyodum sürekli hastanede yatıyodum sonra bademcik iltihabı böbreklere iniyor diye ameliyat dediler.Bademciklerim alındı fakat ameliyatta sorun yaşadığım için tam temizlenmeden bitirmişler. 40 gün su içmedim agzım dilim şişti çok kötüydüm. Tam iyileştim derken agzımdan kan akmaya başladı ustum heryerim kan. Acile gittik meğer kalan parça sallanıyomuş kanama yapmış. Canlı canlı kırtkırt kesip aldılar. Boğazımdan avuç buyukluğunde pıhtı çıktı. Tam bitti düzeldi derken bigün ateşlendim ve ve boğazım ağrıyodu o gun bugundur ayda 1 kere adet donemimde şişer baya hemde yara jaynıyor heryeri. Önceleri takibe aldılar, aşı vurulcaksın dediler sonra onuda yapmadılar. Çocukluğumdan beri çekiyorum.niye adet donemi acaba vucut direncimmi düşüyor zaten kan değerlerim düşük herhalde ondan diyorum. Aslında iyi besleniyorum. Et,balık,tavuk, yoğurt, peynir , sebze ne bileyim bunları iyi dengeliyorum

Back