- 12 Mayıs 2010
- 9.672
- 5.657
- 448
Sagol canım.
Kızım alerjik astım. Burun akıntısı geçmedikçe iyileşmiyor. Daha önce bahsetmiştim çok bitkisel yontemler denedim amma malesef alerji olunca fayda etmiyor. Hava veriyorum ve alerji ilaçları.. tek iyi gelen tuz lambası ve bitkisel mentollü bi krem var o iyi geliyor. Aksi gibi krem bitti siparişi verdik ama pzrt anca gelirmiş
Direncim zaten düşük sürekli hastayım bi fırsat bulup doktora gidemedim
anladım canım çok geçmiş olsun prensese
alerji malesef ki çok zor
bizim ufaklık da geçen sürekli hasta gibi idi
en son kbb doktoru bir şeyi yok yüksek ihtimal alerjik dedi. testler yapıldı gerçekten alerjik
sürekli alerji şurubu ve gerektikçe de hava veriyoruz aynı.
o doktorumuz işten ayrılıp emekli olmuştu bu sene yine bütün ekim ayını hastalıkla geçirdik
sen şimdi söyleyince farkettim sanırım bizde ilaçlara dönmeliyiz öncelikle bir doktor kontrolü de şart tabii
geçmiş olsun tekrardan ve teşekkür ederim bana hatırlattığın için
Bizimkini ablam çankırıdan sipariş etti. Dediğim gibi çok yontem denediğimiz için ve sonuç bazen daha kötüye gitti için umutsuzdum önemsemedim. Gece lambası olarak kullanırım ablam alınmasın diye tmm al dedim.
Oğlumdan 8 senedir doğduğundan beri çok çekiyoruz. Sinüzit +alarjik rinit ve alerjik astım var. Hiç normal nefes almaz, yemek yerken tıkanır, gece horlamaları yan daireden duyulur ve en kötüsü uyku apnesi ve diş gıcırdatması vardı. Hangi bölüme hangi hastaneye gitsekte tedavi aynı fakat çare olmadı bize. Anne ben normal nefes slamayacakmıyım niye boyle dedikçe içim acıyordu.
Lambamız geldi ve kullanmaya başladık şikayetleri çokçok hafifledi. Biz tesadüftür dedik. Tam iyi oldu diye sevindikki annemde kaldı 1 hafta ve dondugunde yine kötüleşmişti. Evde kalmaya başlayınca yine duzeldi farkettikki lamba etkili.
Sayısız faydası var ve zararsız.. bizim bile peteklerden dolayı burun tıkanıklığımız olurdu sabahları o gitti. Havadaki nemi dengeliyor. Kızım geçen sene hiç doktorluk olmadı vr o bahsettiğimiz kremi sürünce hemen kesiliyordu oksuruğu. Kremin yanlışını almışız bize iyi gelen duble siymiş.
Bu lambalar odanın aşanına m2 sine gore satılıyor . Yeterlilik seviyesi varmış. Netten bak canım inanki herkese soyluyorum alın kullanın diye. Bide fiyatı çok uygun 70 liraya aldık biz ki, oğlum iyiya herseye deger..
tuz lambası gerçekten bu kadar işe yarıyorsa kesinlikle kullanılmalı
ve ben bu kadar etkili olabileceğini hiç düşünmemiştim
böyle kullanan birinden duyunca cidden kullanılmalı diye düşündüm