• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

Sagol canım.
Kızım alerjik astım. Burun akıntısı geçmedikçe iyileşmiyor. Daha önce bahsetmiştim çok bitkisel yontemler denedim amma malesef alerji olunca fayda etmiyor. Hava veriyorum ve alerji ilaçları.. tek iyi gelen tuz lambası ve bitkisel mentollü bi krem var o iyi geliyor. Aksi gibi krem bitti siparişi verdik ama pzrt anca gelirmiş :KK43:
Direncim zaten düşük sürekli hastayım bi fırsat bulup doktora gidemedim

anladım canım çok geçmiş olsun prensese
alerji malesef ki çok zor
bizim ufaklık da geçen sürekli hasta gibi idi
en son kbb doktoru bir şeyi yok yüksek ihtimal alerjik dedi. testler yapıldı gerçekten alerjik
sürekli alerji şurubu ve gerektikçe de hava veriyoruz aynı.

o doktorumuz işten ayrılıp emekli olmuştu bu sene yine bütün ekim ayını hastalıkla geçirdik
sen şimdi söyleyince farkettim sanırım bizde ilaçlara dönmeliyiz öncelikle bir doktor kontrolü de şart tabii

geçmiş olsun tekrardan ve teşekkür ederim bana hatırlattığın için

Bizimkini ablam çankırıdan sipariş etti. Dediğim gibi çok yontem denediğimiz için ve sonuç bazen daha kötüye gitti için umutsuzdum önemsemedim. Gece lambası olarak kullanırım ablam alınmasın diye tmm al dedim.
Oğlumdan 8 senedir doğduğundan beri çok çekiyoruz. Sinüzit +alarjik rinit ve alerjik astım var. Hiç normal nefes almaz, yemek yerken tıkanır, gece horlamaları yan daireden duyulur ve en kötüsü uyku apnesi ve diş gıcırdatması vardı. Hangi bölüme hangi hastaneye gitsekte tedavi aynı fakat çare olmadı bize. Anne ben normal nefes slamayacakmıyım niye boyle dedikçe içim acıyordu.
Lambamız geldi ve kullanmaya başladık şikayetleri çokçok hafifledi. Biz tesadüftür dedik. Tam iyi oldu diye sevindikki annemde kaldı 1 hafta ve dondugunde yine kötüleşmişti. Evde kalmaya başlayınca yine duzeldi farkettikki lamba etkili.
Sayısız faydası var ve zararsız.. bizim bile peteklerden dolayı burun tıkanıklığımız olurdu sabahları o gitti. Havadaki nemi dengeliyor. Kızım geçen sene hiç doktorluk olmadı vr o bahsettiğimiz kremi sürünce hemen kesiliyordu oksuruğu. Kremin yanlışını almışız bize iyi gelen duble siymiş.
Bu lambalar odanın aşanına m2 sine gore satılıyor . Yeterlilik seviyesi varmış. Netten bak canım inanki herkese soyluyorum alın kullanın diye. Bide fiyatı çok uygun 70 liraya aldık biz ki, oğlum iyiya herseye deger..

tuz lambası gerçekten bu kadar işe yarıyorsa kesinlikle kullanılmalı
ve ben bu kadar etkili olabileceğini hiç düşünmemiştim
böyle kullanan birinden duyunca cidden kullanılmalı diye düşündüm

Az gelmedi bana zorla yedim bunlarıda. Canım istemiyor en ufak açlığım yok.
Benim zaten çok saglık sorunum var çok şeyler atlattım. Bisürü ameliyat vsvs..
Nefrit geçiriyodum sürekli hastanede yatıyodum sonra bademcik iltihabı böbreklere iniyor diye ameliyat dediler.Bademciklerim alındı fakat ameliyatta sorun yaşadığım için tam temizlenmeden bitirmişler. 40 gün su içmedim agzım dilim şişti çok kötüydüm. Tam iyileştim derken agzımdan kan akmaya başladı ustum heryerim kan. Acile gittik meğer kalan parça sallanıyomuş kanama yapmış. Canlı canlı kırtkırt kesip aldılar. Boğazımdan avuç buyukluğunde pıhtı çıktı. Tam bitti düzeldi derken bigün ateşlendim ve ve boğazım ağrıyodu o gun bugundur ayda 1 kere adet donemimde şişer baya hemde yara jaynıyor heryeri. Önceleri takibe aldılar, aşı vurulcaksın dediler sonra onuda yapmadılar. Çocukluğumdan beri çekiyorum.niye adet donemi acaba vucut direncimmi düşüyor zaten kan değerlerim düşük herhalde ondan diyorum. Aslında iyi besleniyorum. Et,balık,tavuk, yoğurt, peynir , sebze ne bileyim bunları iyi dengeliyorum

canım açlık hissetmesende sen yine de yemeye çalış
bir çorba iç en azından seni tutsun
bak çocuklar hasta sen de hastalanırsan kim bakacak size

Bizimkini ablam çankırıdan sipariş etti. Dediğim gibi çok yontem denediğimiz için ve sonuç bazen daha kötüye gitti için umutsuzdum önemsemedim. Gece lambası olarak kullanırım ablam alınmasın diye tmm al dedim.
Oğlumdan 8 senedir doğduğundan beri çok çekiyoruz. Sinüzit +alarjik rinit ve alerjik astım var. Hiç normal nefes almaz, yemek yerken tıkanır, gece horlamaları yan daireden duyulur ve en kötüsü uyku apnesi ve diş gıcırdatması vardı. Hangi bölüme hangi hastaneye gitsekte tedavi aynı fakat çare olmadı bize. Anne ben normal nefes slamayacakmıyım niye boyle dedikçe içim acıyordu.
Lambamız geldi ve kullanmaya başladık şikayetleri çokçok hafifledi. Biz tesadüftür dedik. Tam iyi oldu diye sevindikki annemde kaldı 1 hafta ve dondugunde yine kötüleşmişti. Evde kalmaya başlayınca yine duzeldi farkettikki lamba etkili.
Sayısız faydası var ve zararsız.. bizim bile peteklerden dolayı burun tıkanıklığımız olurdu sabahları o gitti. Havadaki nemi dengeliyor. Kızım geçen sene hiç doktorluk olmadı vr o bahsettiğimiz kremi sürünce hemen kesiliyordu oksuruğu. Kremin yanlışını almışız bize iyi gelen duble siymiş.
Bu lambalar odanın aşanına m2 sine gore satılıyor . Yeterlilik seviyesi varmış. Netten bak canım inanki herkese soyluyorum alın kullanın diye. Bide fiyatı çok uygun 70 liraya aldık biz ki, oğlum iyiya herseye deger..

gerçektende etkiliymiş haa çok şaşırdım,ama ne güzelki tesadüfende bulmuşsunuz,Rabbim bir şekilde yardımcı olmuş,bende eve gidince oğlumun odasına takayım bari

Az gelmedi bana zorla yedim bunlarıda. Canım istemiyor en ufak açlığım yok.
Benim zaten çok saglık sorunum var çok şeyler atlattım. Bisürü ameliyat vsvs..
Nefrit geçiriyodum sürekli hastanede yatıyodum sonra bademcik iltihabı böbreklere iniyor diye ameliyat dediler.Bademciklerim alındı fakat ameliyatta sorun yaşadığım için tam temizlenmeden bitirmişler. 40 gün su içmedim agzım dilim şişti çok kötüydüm. Tam iyileştim derken agzımdan kan akmaya başladı ustum heryerim kan. Acile gittik meğer kalan parça sallanıyomuş kanama yapmış. Canlı canlı kırtkırt kesip aldılar. Boğazımdan avuç buyukluğunde pıhtı çıktı. Tam bitti düzeldi derken bigün ateşlendim ve ve boğazım ağrıyodu o gun bugundur ayda 1 kere adet donemimde şişer baya hemde yara jaynıyor heryeri. Önceleri takibe aldılar, aşı vurulcaksın dediler sonra onuda yapmadılar. Çocukluğumdan beri çekiyorum.niye adet donemi acaba vucut direncimmi düşüyor zaten kan değerlerim düşük herhalde ondan diyorum. Aslında iyi besleniyorum. Et,balık,tavuk, yoğurt, peynir , sebze ne bileyim bunları iyi dengeliyorum

:confused::confused::confused:başım döndü okurken,okurken bile böyleyese sen neler yaşamışsın canım benim,çok çok çok geçmişler olsun,birdaha böyle bir sıkıntı hiç yaşamazsın inşallah,Rabbim sana yardımcı olsun:KK60:
adet döneminde olması demen gibi direnç düşmesinden olabilir,bilinen iyi bir hocaya falan görün (hoca derken doktor yanlış anlaşılmasın)hani ankarada,ist. prof.ler oluyoyao_O
bendede mesela migren hayatımı kabus ediyo,ilerde bende bi ank. yada ist. gitmeyi istiyorum,çünkü her geçen gün şiddeti,sıklığı,süresi artıyo:KK42:

anladım canım çok geçmiş olsun prensese
alerji malesef ki çok zor
bizim ufaklık da geçen sürekli hasta gibi idi
en son kbb doktoru bir şeyi yok yüksek ihtimal alerjik dedi. testler yapıldı gerçekten alerjik
sürekli alerji şurubu ve gerektikçe de hava veriyoruz aynı.

o doktorumuz işten ayrılıp emekli olmuştu bu sene yine bütün ekim ayını hastalıkla geçirdik
sen şimdi söyleyince farkettim sanırım bizde ilaçlara dönmeliyiz öncelikle bir doktor kontrolü de şart tabii

geçmiş olsun tekrardan ve teşekkür ederim bana hatırlattığın için

tuz lambası gerçekten bu kadar işe yarıyorsa kesinlikle kullanılmalı
ve ben bu kadar etkili olabileceğini hiç düşünmemiştim
böyle kullanan birinden duyunca cidden kullanılmalı diye düşündüm
Bizim doktorumuzda gerçekten mükemmel bi insandı ama taşınınca çok uzak kaldık gidemiyorum. Buraalardaki hadtanelere gittiğimde çocukların hangi doz ne kullandığına kadar hastalığı anlatmama ragmen antibiyotik ve gereksiz bisürü ilaç veriyorlar. O yuzden gitmiyorum. Sadece uzman imzası gerektiren bi pahalı ilacımız var onu yazdırıyorum, ventolin pulmicort ve zaditenide parayla alıp eski doktorumuzu arayıp ona gore kullanıyorum. Kızım çok ağır geçiriyordu ama dediğim gibi lamba ve krem sayesinde geçen sene aldığım butun ilaçlar duruyordu kullanmadık. Kremi yanlış alınca bu hale geldik. Lambayı mutlaka kullan . İşallah sahtesi degildir. Birde hergun kullanman lazım etkisini kaybediyormuş. İstersen o kremide yazayım burdan reklam olmasın. Kremin etkiside çok biz oksuruk için kullanıyoruz ve bitkisel tamamen hiç zararı yok.

canım açlık hissetmesende sen yine de yemeye çalış
bir çorba iç en azından seni tutsun
bak çocuklar hasta sen de hastalanırsan kim bakacak size
Haklısın canım dikkat etcem

gerçektende etkiliymiş haa çok şaşırdım,ama ne güzelki tesadüfende bulmuşsunuz,Rabbim bir şekilde yardımcı olmuş,bende eve gidince oğlumun odasına takayım bari

:confused::confused::confused:başım döndü okurken,okurken bile böyleyese sen neler yaşamışsın canım benim,çok çok çok geçmişler olsun,birdaha böyle bir sıkıntı hiç yaşamazsın inşallah,Rabbim sana yardımcı olsun:KK60:
adet döneminde olması demen gibi direnç düşmesinden olabilir,bilinen iyi bir hocaya falan görün (hoca derken doktor yanlış anlaşılmasın)hani ankarada,ist. prof.ler oluyoyao_O
bendede mesela migren hayatımı kabus ediyo,ilerde bende bi ank. yada ist. gitmeyi istiyorum,çünkü her geçen gün şiddeti,sıklığı,süresi artıyo:KK42:
Daha fazlası var roman olur:))takiplerimi bıraktım devam etmeliyim çok ihmal ettim kendimi.
Migren bendede var 5 senede 1 tutup 3 hafta suruyor. Boynumu bile kıpırdatmadan kusarak geçiyor 3 hafta. Çok korkuyorum 2 kere oldu 3. İşallah gelmez :((
sana katılıyorum,yiyesi olmasa bile yemeli,vücut direnci gerçekten çok düşüyor
Tamam cnm çorba yaptım onu içecem

Bizim doktorumuzda gerçekten mükemmel bi insandı ama taşınınca çok uzak kaldık gidemiyorum. Buraalardaki hadtanelere gittiğimde çocukların hangi doz ne kullandığına kadar hastalığı anlatmama ragmen antibiyotik ve gereksiz bisürü ilaç veriyorlar. O yuzden gitmiyorum. Sadece uzman imzası gerektiren bi pahalı ilacımız var onu yazdırıyorum, ventolin pulmicort ve zaditenide parayla alıp eski doktorumuzu arayıp ona gore kullanıyorum. Kızım çok ağır geçiriyordu ama dediğim gibi lamba ve krem sayesinde geçen sene aldığım butun ilaçlar duruyordu kullanmadık. Kremi yanlış alınca bu hale geldik. Lambayı mutlaka kullan . İşallah sahtesi degildir. Birde hergun kullanman lazım etkisini kaybediyormuş. İstersen o kremide yazayım burdan reklam olmasın. Kremin etkiside çok biz oksuruk için kullanıyoruz ve bitkisel tamamen hiç zararı yok.

sana bir şey yazacağım ama ben bile şaştım okurken
ventolin pulmicort ve zaditenide geçen sene biz de bunları kullandık
benim acil doktora gitmem lazım bu durumda çocuğu götürmem lazım

lütfen rica edeceğim kremin adını da yazar mısın bana
ve evet öksürük yüzünden kabus oluyor

çocuk gece uyumakta çok zorlanıyor eee haliyle ben de zorlanıyorum
gün içinde iş yerinde de zorlanıyorum uykusuzluk yüzünden

Haklısın canım dikkat etcem

Daha fazlası var roman olur:))takiplerimi bıraktım devam etmeliyim çok ihmal ettim kendimi.
Migren bendede var 5 senede 1 tutup 3 hafta suruyor. Boynumu bile kıpırdatmadan kusarak geçiyor 3 hafta. Çok korkuyorum 2 kere oldu 3. İşallah gelmez :KK43:(

Tamam cnm çorba yaptım onu içecem
ayy inşallah gelmez canım,kabus gibi bişey gerçekten
sende baya çekmişsin ne diyim ihmal etme kendini kontrollerini yaptır,gerçekten bilinçli bir annesin,arada kendinide ihmal etme,sen çocuklarına lazımsın

Yazdım canım. Oksürük anında sırtı , göğsü ve ayaklarına sur bak nasıl rahatlıyor. Oğlumun burnunun ucuna ve alnına suruyorum nefesini açıyor.bunun dışında linke bak bagsurdan romatizmaya, migrene faydası var

Ayy bende bh yaz ne çektim böcekten yaa. En ust kattayım yeni bina ama boyle çörek otu gibi bi böcek tğremiş çatıda. Koltuklarda perdelerde geziyodu. Hergun silipbdipköşe siliyodum. Perdeleri bile silkeliyodum kafayı yemiştim ..
Arkadaşın için çok üzüldüm geçmiş olsun :KK43:
Irmak bebeğe hiç gşrme çok kotuyummm bide kızım diye bi dizi başladı çokk fenaa çokk :KK43:(salya sümük geziyorum kaçgündür:KK43:(((

Valla öyle herzaman yemiyorum diye yedim ama nedense çok vicdan yaptım

Geçmiş olsun canım. Çocuklar hasta olunca bütün dünya üstüne geliyor insanın:KK43: benim kızda hasta :KK43: rabbim acil şifalar versin tüm hastalara. SendebenBendesen SendebenBendesen da gelmedi onun çocuguda hastaydı nasıl oldu acaba :KK43:

Gün içinde yediklerime bakarsam aslında dengeledim ama vicdan yaptım yinede ne bilim :KK43:(
Çocuklar bişey isteyince kıyamıyor insan valla ..aslında kilosu yaşıtlarına göre 5 kilo fazla ama onada dikkat ediyorum bikaçgün sebze ve sevmediği şeyleri yaptım ona odul olsun dedim :))
Canim sağol aksam sabah mesaj yazmıştım görmedin sanırım olabilir canım
ateş biraz geçti derken ishal kusma oldu bebisim öğleden sonra doktora goturecegim
Bende hastayım
Herkese acil şifalar dilerim ayakta guclu olmamız lazım
Biz duygusal varlıklariz duygusal filmlerden uzak durmak bizi aşırı yükten kurtarır gerçek hayatta öyle haberlerden de uzak durmak en iyisi
Bende öyle sehit haberleri çocuk cinayetleri sapikca şeyler çok çok aklıma takarim uzak durmaya çalışıyorum duamın eksik etmem tabi diğer turlu delirecegim bu kadar zulüme

Günaydın kızlar
Kızım tam iyi oldu derken birden yine burun akıntısı ve öksürük başladı hemde çok şiddetli :KK43:(( kaç gecedir uyumuyorum bu gecede sabahladım. Okadar bitkinimki kızımda huysuz o yuzden bugunum zor geçecek belli :KK43:
Kahvaltım;
1 dilim çavdar ekmeğine acuka sürüp ayaküstü yedim
Geçmişler olsun

Yazdım canım. Oksürük anında sırtı , göğsü ve ayaklarına sur bak nasıl rahatlıyor. Oğlumun burnunun ucuna ve alnına suruyorum nefesini açıyor.bunun dışında linke bak bagsurdan romatizmaya, migrene faydası var
migrene demi :KK57::KK57::KK57:özelden banada linki atarmısın canım

migrene demi :KK57::KK57::KK57:özelden banada linki atarmısın canım
Oo nrlere varmış. Sarkmalara , kırışıklığa ve varise süpermiş işallah doğrudur gelsin kullancam sizede yazarım.
Eşiminde migreni var onunki strese bağlı. Özellikle dolaba koyup surunce damarlı yerlere rahatlatıyor. O yuzden mubarek krem diyo eşim :))) nasıl demedim sana doğru ya yazayım canım

dry_ik dry_ik mantı güzel miydi ablaaa :KK61::KK61::KK61: Çok fazla yememişsin bişey olmaz. Afiyet olsun.
Bu arada bütün hastalara Allah şifa versin. Ben iyi oluyorum derken şimdi de oğlumda nezle ve öksürük başladı.

Bu arada @ dry_ik şu fotoğraf konusunu ben de yeni görüyorum.Yanlız benim telefonum akıllıdır kendisi ama eskidi problemleri var fotoğraf çekemiyorum. Nasıl yaparım bilemiyorum

Bu arada acil doktoru rahatlayana kadar hava verip gonderiyolar. Ben gittiğimde astımı var demiyorum çünkü dediğim an muayne etmeden direk havaya yonlendiriyor.çocuk o an rahatlayınca polikliniğe yonlendiriyor. Sen çocuk doktoruna direk randevu al git.

Bu arada acil doktoru rahatlayana kadar hava verip gonderiyolar. Ben gittiğimde astımı var demiyorum çünkü dediğim an muayne etmeden direk havaya yonlendiriyor.çocuk o an rahatlayınca polikliniğe yonlendiriyor. Sen çocuk doktoruna direk randevu al git.

acile gitmem çocuk doktoruna gideceğim
aynı yere gideceğim bir de başka doktorda varsa hastalık geçmişi kayıtlı sonuçta
anlatması kolay olur en azından diye düşünüyorum
yoksa şimdi doğru düzgün muayene etmeden alerji şurubu ile geri döneceğiz bunu istemiyorum ben

genic genic hoş geldin:)

Biliyorum yanlış yaptığımı:KK43:
Birgün çok yiyince ertesi gün frenleyebiliyorum
Bunu rahatlığına kapılıyorum bazen:KK43:
Önünü almaya çalışacağım
Yalnızken istediği şeyi yiyor insan
Ama yalnız yemek de oturuyor içime
Ondan uğraşmak zor geliyor
İsteksizlik var

genic genic hoş geldin:)

Biliyorum yanlış yaptığımı:KK43:
Birgün çok yiyince ertesi gün frenleyebiliyorum
Bunu rahatlığına kapılıyorum bazen:KK43:
Önünü almaya çalışacağım
Yalnızken istediği şeyi yiyor insan
Ama yalnız yemek de oturuyor içime
Ondan uğraşmak zor geliyor
İsteksizlik var

hayır hayır bak böyle düşünme

şimdi ne güzel yalnızsın kimse sana neden sebze yaptın neden et yapmadın
neden mantı yok neden pilav yok demiyor

sen kendine göre istediğin kadar istediğin gibi pişir ohhhh misssss gibi

ve hepsi daha sağlıklı olur

sen çok değerlisin sen çok özelsin
ve kendine kendini özel ve değerli hissettir
inan yaptıkça yapasın gelecek
önce inan

Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* peynir

Ara Öğün (saat 10:00)
3 ceviz

Öğlen (saat 11:40)
* kuru fasulye
* 1 dilim ekmek
* yoğurt

akşama yine,yeşil mercimek çorbam ve kabak yemeğim var,bide bol yeşilli salata yapıcam,evdekiler isterse bide makarna yaparım ama yemem :KK12:

Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* peynir

Ara Öğün (saat 10:00)
3 ceviz

Öğlen (saat 11:40)
* kuru fasulye
* 1 dilim ekmek
* yoğurt

akşama yine,yeşil mercimek çorbam ve kabak yemeğim var,bide bol yeşilli salata yapıcam,evdekiler isterse bide makarna yaparım ama yemem :KK12:

kahvaltı az yeşillik eklenmeli kesinlikle
öğle yemeği miktarı ne kadar mesela

kesinlikle makarna yeme akşam

bir ara öğün yap öğleden sonra

Back